15 Aralık tarihinde Web OS'a yeni güncelleme geldi (5.5.35)
Şimdi ben bu güncellemeyi geçeceğim ama televizyon zaten şu an (5.5.01) bazen kasılıyor film izlerken pause tuşunu basınca, ilk açılışta vs.
yükleyen var mı? yenilikleri nedir?
daha önemlisi LG'nin sitesinde What's new diye bi bölüm yok ya da ben bulamadım yeni bi versiyon çıkınca bu versiyonda ne güncellenmiş bunu göremiyorum.
teşekkürler
Selam, Benim televizyonumda aynı model. Güncellemeler hız vs. fazla etkilemiyor, sadece görüntü kalitesini bazıları iyileştiriyor bazıları bozuyor. Sana tavsiyem bu güncellemeyi yükleme bir sonrakini bekle. Fark edilir seviyede görüntü kötüleşti, sizin bulunduğunuz yazılımda daha iyiydi. Hız olarak aynı. Ayrıca webos 3.0 bu modellerde yok, webos 2.0 var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: kalkim
Selam, Benim televizyonumda aynı model. Güncellemeler hız vs. fazla etkilemiyor, sadece görüntü kalitesini bazıları iyileştiriyor bazıları bozuyor. Sana tavsiyem bu güncellemeyi yükleme bir sonrakini bekle. Fark edilir seviyede görüntü kötüleşti, sizin bulunduğunuz yazılımda daha iyiydi. Hız olarak aynı. Ayrıca webos 3.0 bu modellerde yok, webos 2.0 var.