Şimdi Ara

LG Web OS 3.0 Güncelleme 5.5.35

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

LG 42LB730V model bir televizyonum var.

15 Aralık tarihinde Web OS'a yeni güncelleme geldi (5.5.35)

Şimdi ben bu güncellemeyi geçeceğim ama televizyon zaten şu an (5.5.01) bazen kasılıyor film izlerken pause tuşunu basınca, ilk açılışta vs.

yükleyen var mı? yenilikleri nedir?

daha önemlisi LG'nin sitesinde What's new diye bi bölüm yok ya da ben bulamadım yeni bi versiyon çıkınca bu versiyonda ne güncellenmiş bunu göremiyorum.

teşekkürler

• Selam, Benim televizyonumda aynı model. Güncellemeler hız vs. fazla etkilemiyor, sadece görüntü kalitesini bazıları iyileştiriyor bazıları bozuyor. Sana tavsiyem bu güncellemeyi yükleme bir sonrakini bekle. Fark edilir seviyede görüntü kötüleşti, sizin bulunduğunuz yazılımda daha iyiydi. Hız olarak aynı. Ayrıca webos 3.0 bu modellerde yok, webos 2.0 var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalkim

Selam, Benim televizyonumda aynı model. Güncellemeler hız vs. fazla etkilemiyor, sadece görüntü kalitesini bazıları iyileştiriyor bazıları bozuyor. Sana tavsiyem bu güncellemeyi yükleme bir sonrakini bekle. Fark edilir seviyede görüntü kötüleşti, sizin bulunduğunuz yazılımda daha iyiydi. Hız olarak aynı. Ayrıca webos 3.0 bu modellerde yok, webos 2.0 var.

çok teşekküler verdiğin bilgiler için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tab s 10.5 ve note pro 12.2
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.