WebOS LG TV nizim Gizli Menüsünü açmak isterseniz veya Bölge Değiştirmek isterseniz.. Servis Kumandası gerektirmeden daha kolay bir yol varmış. 1. LG TV'nizden http://webosapp.club/ezadjust/ adresine erişin, TV bilgilerine erişmenizi isteyecektir, evet'e tıklayın 2. Parola sorduğunda aşağıdakilerden birini deneyin; 0413 / 0000 / 7777 / 8878 / 8741 / 8743 / 3195 3. Bunu yaptıktan sonra, Alan seçeneklerine tıklayın, "1811" (ABD) olarak ayarlayın ve ana ekran düğmesine tıklayın, menü kaybolmalıdır 4. Ayar - Ağ - WiFi bağlantısı - Gelişmiş WiFi Ayarı'na gidin ve "Otomatik olarak ayarla" seçeneğinin işaretini kaldırın 5. DNS'yi bir ABD DNS'si olarak değiştirin (ABD dışı bir alan kodu kullanıyorsanız, ihtiyacınız olanı çevrimiçi olarak arayın) 5.1 Sonunda İçerik Mağazasındaki Bright VPN gibi VPN'leri kontrol edin 6. Genel Ayarlar - Ek Ayarlar'a gidin ve Hızlı Başlangıç+'yı devre dışı bırakın (İşiniz bittikten sonra tekrar etkinleştirebilirsiniz) 7. Yeniden başlattıktan sonra size ülke değiştirmenin bazı hizmetleri kullanılamaz hale getirebileceğini söyleyecektir, evet'e tıklayın 8. LG Content Store'u açın, kullandığınız alan kodunda mevcut olan uygulamayı bulacaksınız Bunlar alan kodları: ![]() Smart TV Service Remote Control LG smartTV change region https://smart-tv-control.ru/en/lg-smarttv-change-region |
LG webOS smart tv'me 3.parti uygulama nasıl indirebilirim (4. sayfa)

-
-
-
Uygulamalar Rusça mı acaba bir iki tane kurdum öyleydi ...
-
Kimisi öyle kimisi degil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
tavsiye edeceğiniz uygulama var mı bu telegram sayfasından bir tek open vpn gördüm ama denemedim.
-
TV'nin hızlı başlatma özelliğini kapatmak gerekiyormuş sanırım. Bir de root olunca resmi güncelleme yüklenmiyor diye okudum.
-
böyle yapınca root oldu mu ?
benım tv de hem resmı hemde rootlu uygulamalar var aslında ?
-
2 gündür internetin altını üstüne getirdim. chrome'u geçtim en kötü internet browser'ına razıyım ama yok, bulamadım.
bir de popcorn time gibi stremio gibi bir uygulama da çok işe yarardı. bunların web versiyonları da lg'nin kendi browser'ın çalışmıyor.
-
webos uygulama yönünde sıkıntı, bulduğun ipk larda her cihazda calısmıyor.. bende de webos 3.7 lin bir cihaz var.. onada market koymamışlar ama indirip kurdugum netflix disny çalışmadı amazon prime calsıtı, youtube calıstı..vs.. yani sıkıntılı
-
lg 49uf8507 model TV'ye sahibim. eskiden tarayıcan film açabiliyorduk idare ediyordu ama artık hiçbir şekilde açmıyor. chrome yükleyebilme ihtimalim var mı diye aratırken bizim foruma yönlendirildim.
ne yapabilirim bilgilendirme yapabilecek bir arkadaş var mı acaba?
-
YouTube adfree uygulamasi bazen videoyu başlatmiyor sizde de ara ara oluyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kodi
https://mirrors.kodi.tv/releases/webos/
-
-
teşekkürler fakat hiç ipk dosyası yok kanalın ismi değişmiş vokino club olmuş
Lg webos 55 TV aldık buna tabii yüklenebilir mi arkadaşlar
Reklamsız youtube de reklamlar çıkmaya başladı Sürekli Kurum çıkıyor...
-
Merhaba nasıl yaptınız nerden buldunuz Chrome kurmam lazım yardımcı olur musunuz
Bulabildiniz mi .ipk Chrome?
Yok tvyi sattım 😅
zoom toplantı uygulaması varmı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X