bu arada ürünün kullanım klavuzu bi tek bende mi çıkmadı mı acaba?lg smart ona ait bi tek sayfalık bişey çıktı.siz de de öylemi?
arkadaşlar kutusunun etiketini daha açmadığım x120 bilgisayarımı satıyorum. ilan detayları http://forum.donanimhaber.com/m_34966450/tm.htm fiyat araştırmas yapan arkadaşlara umarım yardımcı olurum.
Teknolojix.com sitesinde 05/10/2009 tarihinde Lg X120 yeşil beyaz modelini aldım.Ürünün 1.3 kg olduğu sitede yazıyor ama bana gelen ürün 1.24 kg.Teknolojixi aradım sitedeki özellikleri bize lg türkiyenin verdiğini söylediler.ekranın kısıp kullandığım zaman batarya 4 saat bile gitmiyor.ya batarya 6 celli değil yada verilen özellik müşteriyi yanılymaya yönelik.
ben ilanımda yazmıştım lg nin sitesini araştırısanız 6 hücreli batarya ve blututh yani bazılarında var bazılarında yok :( hayırlı olsun tekrardan
quote:
Orijinalden alıntı: tilsimonline
ben ilanımda yazmıştım lg nin sitesini araştırısanız 6 hücreli batarya ve blututh yani bazılarında var bazılarında yok :( hayırlı olsun tekrardan
aldımı medaimarkt'tan alıcan. 6 cell ve bluetooth mevcut ve 650tl verdim piyasanın aksine. hatta şu anda okulun kafeteryasında x120 ile dolanıyom
selam arkadaslar bende dün aldım bu bilgisayardan ama bluetootutunu acamadım 3g sini de kullanabiliyorum.nasıl açacagım hakkında bi bilginiz var mı???
bendede x120 mevcut fakat geçenlerde hafızası bozulduğundan dolayı hafızayı değiştirmek zorunda kaldık on-smart bölümü şuan çalışmıyor fabrika dosyasıda mevcut değil acaba elimde x120 olup fabrika imajını bir yere yüklüyebilecek arkadaş varmı yoksada internetten nerden bulup indirebiliriz ingilizce veya türkçe hiç farketmez yardımcı olursanız sevinirim
LG nin sitesine bak driver bölümüne vardır orada.
quote:
Orijinalden alıntı: Anesthesia`
LG nin sitesine bak driver bölümüne vardır orada.
malesef yok zaten ilk oraya baktım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme