Şimdi Ara

LG X120 Hakkında NE düŞüyorsunuz .... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
6.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: waterfall_man

x120 şu anki fiyatı 800-900 arası.tam zamanında almışım valla.

aynen ** valla. bugün almaya gittim yok fiyatlar uçmuş alamadan döndüm
  • bimeks yeniden 700e çekmiş fiyatı
  • quote:

Orijinalden alıntı: waterfall_man

bimeks yeniden 700e çekmiş fiyatı

evet sadece bugün ve yarın için
  • arkadaşlar bunun ram'ini 2GB yapabilioz mu yaW?=
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cj

arkadaşlar bunun ram'ini 2GB yapabilioz mu yaW?=

evet hocam yapabiliyoruz sanırım çünkü bimekste 2GB arttırılabilir DDR2 ram desteği gibi bi ibare vardı özellikleri arasında
  • evet ram 2 gb cıkıyor ram frekans hızlarıda 800 mhz ....
  • bu arada ürünün kullanım klavuzu bi tek bende mi çıkmadı mı acaba?lg smart ona ait bi tek sayfalık bişey çıktı.siz de de öylemi?
  • arkadaşlar kutusunun etiketini daha açmadığım x120 bilgisayarımı satıyorum. ilan detayları
    http://forum.donanimhaber.com/m_34966450/tm.htm
    fiyat araştırmas yapan arkadaşlara umarım yardımcı olurum.
  • Teknolojix.com sitesinde 05/10/2009 tarihinde Lg X120 yeşil beyaz modelini aldım.Ürünün 1.3 kg olduğu sitede yazıyor ama bana gelen ürün 1.24 kg.Teknolojixi aradım sitedeki özellikleri bize lg türkiyenin verdiğini söylediler.ekranın kısıp kullandığım zaman batarya 4 saat bile gitmiyor.ya batarya 6 celli değil yada verilen özellik müşteriyi yanılymaya yönelik.
  • ben ilanımda yazmıştım lg nin sitesini araştırısanız 6 hücreli batarya ve blututh yani bazılarında var bazılarında yok :( hayırlı olsun tekrardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: tilsimonline

ben ilanımda yazmıştım lg nin sitesini araştırısanız 6 hücreli batarya ve blututh yani bazılarında var bazılarında yok :( hayırlı olsun tekrardan

aldımı medaimarkt'tan alıcan. 6 cell ve bluetooth mevcut ve 650tl verdim piyasanın aksine. hatta şu anda okulun kafeteryasında x120 ile dolanıyom
  • selam arkadaslar bende dün aldım bu bilgisayardan ama bluetootutunu acamadım 3g sini de kullanabiliyorum.nasıl açacagım hakkında bi bilginiz var mı???
  • bendede x120 mevcut fakat geçenlerde hafızası bozulduğundan dolayı hafızayı değiştirmek zorunda kaldık on-smart bölümü şuan çalışmıyor fabrika dosyasıda mevcut değil acaba elimde x120 olup fabrika imajını bir yere yüklüyebilecek arkadaş varmı yoksada internetten nerden bulup indirebiliriz ingilizce veya türkçe hiç farketmez yardımcı olursanız sevinirim
  • LG nin sitesine bak driver bölümüne vardır orada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anesthesia`

LG nin sitesine bak driver bölümüne vardır orada.

malesef yok zaten ilk oraya baktım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.