Şimdi Ara

LG X120 Hakkında NE düŞüyorsunuz ....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
6.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LG nin en cok satan X110 modellinden sonra cıkardıgı x120 modelli hakkından ne düşüyorsunuz gördünüz mu kullannan kımse war mı ??

• quote:

Orijinalden alıntı: $tinGG

LG nin en cok satan X110 modellinden sonra cıkardıgı x120 modelli hakkından ne düşüyorsunuz gördünüz mu kullannan kımse war mı ??

Evet bu cihazı bende merak ediyorum.X110 ile farkı nedir acaba?Bilen yada incelemesi yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ngndrn

quote:

Orijinalden alıntı: $tinGG

LG nin en cok satan X110 modellinden sonra cıkardıgı x120 modelli hakkından ne düşüyorsunuz gördünüz mu kullannan kımse war mı ??

Evet bu cihazı bende merak ediyorum.X110 ile farkı nedir acaba?Bilen yada incelemesi yok mu?
    kız arkadaşıma bu ürünü hepsiburadadan satın aldım arkadaşlar fazla inceleme fırsatım olmadı ama gerçekten çok şık bir cihaz.Yanlız bir sorum olacak cihazın alt kısmında bataryanın altında sim kart giriş yeri var 3G için bazı forumlarda oraya sim kartınızı yerleştirmeyin içi boş yazıyor bazı forumlarda ise 3G var diyor ? bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: dogangoxel

kız arkadaşıma bu ürünü hepsiburadadan satın aldım arkadaşlar fazla inceleme fırsatım olmadı ama gerçekten çok şık bir cihaz.Yanlız bir sorum olacak cihazın alt kısmında bataryanın altında sim kart giriş yeri var 3G için bazı forumlarda oraya sim kartınızı yerleştirmeyin içi boş yazıyor bazı forumlarda ise 3G var diyor ? bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim teşekkürler

Alıntıları Göster
    3G li olan modeli TR ye henüz gelmedi. o sim kart girişinin içi boş. içinde 3g modem yok.. kartınızı sokarsanız buyuk ihtimalle kartı çıkartmak için makinenin altını acmak zorunda kalırsınız. Zaten 3g olan cihazların kutusunda yazar. sizinkinin kutusunu incelerseniz "No 3g" gibi biri ibare vardır kutunun yanındaki ozelikler kısmında.

• quote:

Orijinalden alıntı: eralpt

3G li olan modeli TR ye henüz gelmedi. o sim kart girişinin içi boş. içinde 3g modem yok.. kartınızı sokarsanız buyuk ihtimalle kartı çıkartmak için makinenin altını acmak zorunda kalırsınız. Zaten 3g olan cihazların kutusunda yazar. sizinkinin kutusunu incelerseniz "No 3g" gibi biri ibare vardır kutunun yanındaki ozelikler kısmında.

Alıntıları Göster
    bilgi için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogangoxel

bilgi için teşekkürler

Alıntıları Göster
    Gayet şık bir netbook. Ancak dahili mikrofon sağ hoparlörün tam üstüne yerleştirilmiş. Daha tam olarak test edemedim ancak, görüntülü konuşmada hoparlörden gelen ses mikrofona kolaylıkla ulaşabiliyor. Karşı tarafın sesi kendisine gidiyor veya kalitesiz bir ses gidiyor. Bu da iletişimi engelliyor. Bu konuda bilgisi olanlar yazabilirse sevinirim.
  • merabalar. bende 1-2 haftaya kadar bır netbook almak ıstıyorum. yanlız iki model arasında gıdıp gıdıp gelıyorum .
    1.lg x120
    2.samsung nc10

ikisinde avantajları dezavantajları var.
    lg için 3g destegi var ve 5 sn .de acılan akıllı programı var ama parlak ekran
    samsung ise mat ekran olması cok ıyı fakat ses az ve baglantı sorunları yasanılıyor sanırsam
    pil suresı ıcın aynı dıyorlar hemen hemen
    sizce hangısını almayılım lg 3g desteklı iyi ama o sekılde mı satılıyor
    yardımcı olursanız cok sevınırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: e.buse

merabalar. bende 1-2 haftaya kadar bır netbook almak ıstıyorum. yanlız iki model arasında gıdıp gıdıp gelıyorum .
    1.lg x120
    2.samsung nc10

ikisinde avantajları dezavantajları var.
    lg için 3g destegi var ve 5 sn .de acılan akıllı programı var ama parlak ekran
    samsung ise mat ekran olması cok ıyı fakat ses az ve baglantı sorunları yasanılıyor sanırsam
    pil suresı ıcın aynı dıyorlar hemen hemen
    sizce hangısını almayılım lg 3g desteklı iyi ama o sekılde mı satılıyor
    yardımcı olursanız cok sevınırım.
    X120'de 3G desteği yok.
    X130'lar çıkacak onlarda 3G desteği olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperrasputin

X120'de 3G desteği yok.

Netteki çoğu x120 videoda 3G sticker var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dicklers

quote:

X120'de 3G desteği yok.

Alıntıları Göster
    Arkdaslar bende kararsız kaldım lgx120 yada samsung nc10 konusunda. yarın almayı dusunuyorum fiyatta ikside aynı . kullanıcı varsa dusuncelerini bekliyorum :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmed1809

Arkdaslar bende kararsız kaldım lgx120 yada samsung nc10 konusunda. yarın almayı dusunuyorum fiyatta ikside aynı . kullanıcı varsa dusuncelerini bekliyorum :S

nc10'u duymadım ancak benim LGx120 yarın fln gelecek o zaman bir kaç şey yazabilirim
  • quote:

quote:

X120'de 3G desteği yok.

Olabilir ama Türkiye'ye getirilenlerde 3G yok. Opsiyon olarak koymamışlar. Belki küçük bir sayı getirmişlerdir 3G'li.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aunsalg82

quote:

quote:

X120'de 3G desteği yok.

Olabilir ama Türkiye'ye getirilenlerde 3G yok. Opsiyon olarak koymamışlar. Belki küçük bir sayı getirmişlerdir 3G'li.

Alıntıları Göster
    NC10 VE X120'ye alternatif olarak asus 1000H'yi önerir misiniz arkadaşlar ? o da electroworld'de kampanyada ve 550 tl...LG X120 ise 600 tl...ben de ikisi arasında kararsız kaldım..

• quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

NC10 VE X120'ye alternatif olarak asus 1000H'yi önerir misiniz arkadaşlar ? o da electroworld'de kampanyada ve 550 tl...LG X120 ise 600 tl...ben de ikisi arasında kararsız kaldım..

Alıntıları Göster
    arkadaşlar birkaçgundur ankarayı alt üst ettim ve fiyat performans olarak en güzel cihaz lg x120 olduğunu farkettim,
    biraz daha araştırdım ve farkettimki (LG nisin siteside buna olanak sağlıyor) x120 lerde blututh ve 6 hücreli pil opsiyonel yani aldığınız x120 lerin blututh ve 6 hücreli olduğuna emin olun,sırf bu yüzden fiyat farklılıkları doğuyor, ve aldım istdan aldım bi tane x120 yarın gelecek inşallah,aynı anda babamda samsung almış KDV artacak diye :) kapalı kutu elime gececek,şayet satmazsam diğer özllikleri hakkında bilgi veririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: tilsimonline

arkadaşlar birkaçgundur ankarayı alt üst ettim ve fiyat performans olarak en güzel cihaz lg x120 olduğunu farkettim,
    biraz daha araştırdım ve farkettimki (LG nisin siteside buna olanak sağlıyor) x120 lerde blututh ve 6 hücreli pil opsiyonel yani aldığınız x120 lerin blututh ve 6 hücreli olduğuna emin olun,sırf bu yüzden fiyat farklılıkları doğuyor, ve aldım istdan aldım bi tane x120 yarın gelecek inşallah,aynı anda babamda samsung almış KDV artacak diye :) kapalı kutu elime gececek,şayet satmazsam diğer özllikleri hakkında bilgi veririm.

Alıntıları Göster
    aynen öyle.özellikle bence 6 hücre çok önemli.ikisi de aynı fiyat.elektroworldde 3 hücreli bimeksteki 6.ben sormasam alıyodum 3 hücreli.

• merak ettimde; ben 565 TL ye aldım,siz kaç liraya aldınız?
    quote:

Orijinalden alıntı: waterfall_man

aynen öyle.özellikle bence 6 hücre çok önemli.ikisi de aynı fiyat.elektroworldde 3 hücreli bimeksteki 6.ben sormasam alıyodum 3 hücreli.
  • quote:

merak ettimde; ben 565 TL ye aldım,siz kaç liraya aldınız?
    quote:

Alıntıları Göster
    elektroworldde peşin 600dü ama dediğim gibi 3 hücreli idi.sen 565e çok iyi almışın.nerden aldın? o fiyata x120 hiçbir yerde görmedim.640 kredi kartına 5 taksit aldım bimeks metro cityden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waterfall_man -- 29 Eylül 2009; 13:24:21 >

• direk disbiritörden firma gibi aldım sayılır istanbuldan ,ya işin garipliği ben o kadar uğraştım almak için paketi açmadan satabilirim daha karar vermedim,sizinkinde 3g desteği varmı.
    quote:

elektroworldde peşin 600dü ama dediğim gibi 3 hücreli idi.sen 565e çok iyi almışın.nerden aldın? o fiyata x120 hiçbir yerde görmedim.640 kredi kartına 5 taksit aldım bimeks metro cityden.
  • quote:

direk disbiritörden firma gibi aldım sayılır istanbuldan ,ya işin garipliği ben o kadar uğraştım almak için paketi açmadan satabilirim daha karar vermedim,sizinkinde 3g desteği varmı.
    quote:

Alıntıları Göster
    TRdekilerde 3g yok diye biliyorum ben.

• quote:

TRdekilerde 3g yok diye biliyorum ben.

Alıntıları Göster
    x120 şu anki fiyatı 800-900 arası.tam zamanında almışım valla.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.