Fakat kartla ilgili driver update yaparken, 3g wireless manager yazılımını ve SMS utility yazılımını "çalışmaz" hale getirdim ve uninstall etmek zorunda kaldım.
Aranızda LG x130 3G kullanan ve wireless manager yazılımının setup'ını bir yerlere upload edip link verebilecek olan var mı ?
teşekkürler.
WİRELESS MANAGER YAZILIMINI LG TÜRKİYE NİN YOLLADIĞI AŞAĞIDAKİ LİNKTEN İNDİREBİLİRSİNİZ.
DOSTUM DOWNLOAD SÜRE DOLDU DİYOR Başka şekilde yardımcı olabilirsen çok işime yarar
MERHABA DOSTUMM
BİDE ŞU LİNKİ DENE İSTERSENhttp://www.sendspace.com/file/ft6bkx BUNU DA SERVİS YOLLADI BANA DENEDİM ÇALIŞIYOR. BU YAZILIMIN İÇİNDE YALNIZCA SMS VE 3G BAĞLANTI PROGRAMI VAR.GPS UTİLİTY YOK LGX130 İÇİNEDKİ ERİCSSON F3607GW MODÜLÜNDE AYNI ZAMANDA ENTEGRE GPS DE VAR AMA BUNUN KULLANACAK YAZILIMI BİR TÜRLÜ BULAMADIM SERVİSİ ARADIM ONLARDA SATTIKLARI ÜRÜNÜN ÖZELLİKLERİNİ BİLDEKLERİNİ GÖSTERİRCESİNE ''BİZE VERİLEN BİLGİ SADECE 3G BAĞLANTI PROGRAMI'' DEDİLER. GPS İ KULLANAN VEYA YAZILIMINI BULAN VARSA VE YOLLARSA SEVİNİRİM. TEŞEKKÜRLER.
:)))
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme