Şimdi Ara

LG X130 İncelemesi - ( Ana Konu ) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.414
Cevap
9
Favori
217.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ekran parlaklığını, en düşük seviyeden üç kademe kadar daha düşürme imkanımız var mı?(karanlıkta kullanıyorum-mecburen- ) beyaz internet sayfaları gözlerimi kör edecek bu gidişle.
  • arkadaslar ben x130 a 2 gb 800 mhz cl5 ram taksam ve hdd olarakta 64 gb ssd sata2 alsam bariz bir performans artısı olurmu? pil süresinin uzayacagı kesin.. ama cihazın altında hdd degistirme yuvası yok acaba alt kapagı komplemi sökecez bunun için? ikinci bir sorumda normal kendi harddiskindeki recovery kısmını ssd harddiske nasıl aktaracaz teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delimavii67 -- 1 Ocak 2010; 6:50:44 >
  • Ben bundan önce Acer Aspire 5720G kullanıyordum.
    Şu anda o kadar sessiz ki fan sesinden rahatsız olan arkadaşların kulaklarının çok ama çok hassas olduğunu ya da daha önce 15" civarında laptop kullanmadıklarını düşünüyorum. Veya fan girişlerini açık tutmayıp cihazın hava almasını engelleyip deli gibi fanın dönmesini sağladıklarını....
    Zira cihazın en memnun olduğum özelliklerinden biri sessizliği.. Öyleki daha hiç "silent mode"a geçmeye gereksinim bile duymadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: steen

.....
    Şu anda o kadar sessiz ki fan sesinden rahatsız olan arkadaşların kulaklarının çok ama çok hassas olduğunu ya da daha önce 15" civarında laptop kullanmadıklarını düşünüyorum. Veya fan girişlerini açık tutmayıp cihazın hava almasını engelleyip deli gibi fanın dönmesini sağladıklarını....
    Zira cihazın en memnun olduğum özelliklerinden biri sessizliği.. Öyleki daha hiç "silent mode"a geçmeye gereksinim bile duymadım...

Katılıyorum.

Sessizliği güzelliklerinden biri diye düşünüyorum...
  • arkadaşlar netbookumun sesi çok düşük nasıl yükseltebilirim sesini
  • yorumun için teşekkürler bende suan acer aspire 5520g kullanıyorum bana artık şarjı az ve ağır geliyor daha pratik olsun diye ucuz yollu netbook arıyordum bu ürüne rastladım DH göz atmadan almayayım bu aleti dedim girdim sadece benim dikkat ettiğim bölge sesli çalışmasıydı bu - yönlerini bu alette duydum artık ne kadar bilinç cevaplardır bilmiyorum içim şuan buruk...
  • SANALMARKETİMDE STOKTA VAR DAHA ÖNCE BURDAN ALIŞVERİŞ YAPAN VAR MI?FİYATINA BANA UYGUN GELDİ SİZ NE DERSİNİZ?
    http://www.sanalmarketim.com/urun/93322fa0b02fda7827cde1ca8557a0fd/LG-X130-L.A7B6T-Atom-N270-1.6GHz-1GB-160GB-10.1#39;#39;-XP-Home-Siyah---6-Saat-Pil-Omru
  • Kesinlikle piyasadaki en sessiz netbooklardan

Ayrıca bildiğiniz gibi üzerinde SRS WOW yazılım ile geliyor. Bu yazılımdaki ufak tefek ayarlamalar ile sesini daha da yükseltmeniz mümkün, ben aşağıdaki ayarları kullanıyorum size de tavsiye ederim.
     LG X130 İncelemesi - ( Ana Konu )

@kardiyak22 ;

ayrıca yardımın için teşekkürler.

Ayrıca alacak olanlar mutlaka siyah renk alsınlar, gece kullanımda siyah çerçeve çok daha rahat oluyor ve gözü yormuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 1 Ocak 2010; 16:13:51 >

• Orijinalden alıntı: delimavii67

arkadaslar ben x130 a 2 gb 800 mhz cl5 ram taksam ve hdd olarakta 64 gb ssd sata2 alsam bariz bir performans artısı olurmu? pil süresinin uzayacagı kesin.. ama cihazın altında hdd degistirme yuvası yok acaba alt kapagı komplemi sökecez bunun için? ikinci bir sorumda normal kendi harddiskindeki recovery kısmını ssd harddiske nasıl aktaracaz teşekkürlbenim soruma cevap yokmu arkadaslar. sizlerin yorumuna göre yaklasik 600 tl verip ssd diski alacam, yani yeni bi netbook parası :) degermi degmezmi acaba?
  • Bence değmez dostum. sonuçta harddiski değişsen bile işlemci de tıkanıp kalırsın. Bana sorarsan ölü yatırım olur netbook lara SSD disk takmak. Bence vazgeç bu sevdadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_ZoMbI

arkadaşlar netbookumun sesi çok düşük nasıl yükseltebilirim sesini

nasıl yükseltebilirim
  • darbelux sağolasın birader,verdiğin ayarlar hem ses kalitesini arttırdı hemde hoparlörden birkaç saniyede bir gelen rahatsız edici sesi "şimdilik" yok etti
  • Bende en sonunda 1 aylık araştırma sonucunda bu cihazı aldım. Gözlemlediklerim;
    1- Kimi arkadaşlar fanının çok sesli hatta yanında durulamayacak kadar çok ses çıkardığını söylemişler. Ancak benim kişisel görüşüm abartılacak kadar çok sesli çalışmıyor.
    2- Kablosuz bağlanma(ma) olayı çok canımı sıkıyor. Her ne yaptıysam yapayım bir türlü ayarlayamadım. En sonunda evdeki modemin ağ güvenlik seviyesini 'WEP'ten 'WPA'ya çevirdim şimdi sorunsuz bağlanıyor. Fakat dışarıda örneğin bir kafedeki modemin WPA olma ihtimali çok düşük. Ne yani modemi kendimiz ayarlayamadığımız yerde nete giremeyecekmiyiz
    3- NFS 2 Underground'u çalıştırmıyor. Daha doğrusu video ayarlarının en düşük olmasında bile takılmalar var.
    4- Bunlar hariç çok iyi bir cihaz. Dün düşük pil seviyesinde wireless kapalı 6 saat boyunca film izledim. Birde 10'e bir alışabilsem

• @CrazyKing1925

1)Yanında durulmayacak kadar sesli çalıştığını nerde okudunuz gösterirmisiniz? Cihazın sesi o kadar abartı değil ama gece sessiz ortamda fazlasıyla duyuluyor, gece duymayan kişi ya cihazını çok seviyor görmezden geliyor yada gerçekten kulaklılarında bir sorun var.

2)Yüzlerce kez yazıldı IP operatör programını kaldırın ,windowsun programı ile bağlanın. Wireless olayı tamamen sorunsuz bir cihaz.
  • kardiyak 22
    quote:

Orijinalden alıntı: tegese

arkadaşlar benim danışacağım iki konu var

1-fan sesi sizce de biraz rahatsız edici değil mi?slint mode da çalışırken oldukça sessiz ancak normal modda sessiz ortamlarda fanın sesi biraz rahatsız edici geliyor bana.sizin bu konudaki düşünceleriniz nedir?

2-genel olarak hız ile ilgili bir sorunum yok.ancak sahibinden gibi bazı internet sitelerine girdiğimde ciddi anlamda yavaşlama olduğunu hissediyorum.avant browser kullanıyorum.acaba bu yüzden olabilir mi?antivirüs olarakta avast ı kullanıyorum.bunlardan herhangi biri buna sebep olabilir mi?

2- Burada yazılıp çizileni bizde okudun araştırdık ona göre cihazı aldık. IP operatörü kaldırdıktan sonrada internete girmedi ondan dolayı wep wpa olayını yazdık.

Dipnot: lg x130 ile ilgili sorunlar sadece dh de yazılmıyor. Başka siteleride araştırmanı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrazyKing1925 -- 2 Ocak 2010; 11:15:37 >

• @CrazyKing1925

ben bulamadığım için sordum yanlış anladın heralde. x130la ilgili bilgilerin paylaşıldığı başka site linkleride verirmisin?
  • sitede link vermek yasakmı değilmi bilmediğimden pm attım
  • Windows'tada sorun var. intelligent update'i açın. zaten orada wireless'in yeni sürümü(yanında artı işareti var sanırım) olduğunu belirtiyor. oradan update edin ve windows ile bağlanın. ancak ozaman sorun çözülecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrazyKing1925

Bende en sonunda 1 aylık araştırma sonucunda bu cihazı aldım. Gözlemlediklerim;
    1- Kimi arkadaşlar fanının çok sesli hatta yanında durulamayacak kadar çok ses çıkardığını söylemişler. Ancak benim kişisel görüşüm abartılacak kadar çok sesli çalışmıyor.
    2- Kablosuz bağlanma(ma) olayı çok canımı sıkıyor. Her ne yaptıysam yapayım bir türlü ayarlayamadım. En sonunda evdeki modemin ağ güvenlik seviyesini 'WEP'ten 'WPA'ya çevirdim şimdi sorunsuz bağlanıyor. Fakat dışarıda örneğin bir kafedeki modemin WPA olma ihtimali çok düşük. Ne yani modemi kendimiz ayarlayamadığımız yerde nete giremeyecekmiyiz
    3- NFS 2 Underground'u çalıştırmıyor. Daha doğrusu video ayarlarının en düşük olmasında bile takılmalar var.
    4- Bunlar hariç çok iyi bir cihaz. Dün düşük pil seviyesinde wireless kapalı 6 saat boyunca film izledim. Birde 10'e bir alışabilsem

valla 10 inç he alışılıyor ama sonrası diğer ekranlar büyük geliyor.
    Dün 19 inc monitörüme bağladım 10 dk kullanamadım garip geldi

• @chanak

Kardeş ben aleti 22" Full HD (vga ile ne kadar bilinmez ama) monitöre bağladım, ekranda fare imlecini aramaya başlayınca bu sevdadan vazgeçtim. Oyun oynanmayacaksa büyük ekran da hikaye, 10" hepimize yeter..
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.