Şimdi Ara

LG X130 İncelemesi - ( Ana Konu ) (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.414
Cevap
9
Favori
217.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar herkese ıyı aksamlar sızlere sormak ıstedıgım bır konu var x130 um sureklı ınternet baglantısında sorunlar oluyor bir iki sayfa acıyorum sonra bır turlu baglanmıyor arada sureklı boyle kopmalar oluyor caresı var mıdır
  • cpu sıcaklık değerleri

• Almayı düşünüyorum genel olarak güzel gibi gözüküyor
  • alete windows 8 yükledim fakat ses aygıtını hiç bir şekilde görmüyor. ses yerinde çarpı var sorun gider dediğimde ses aygıtı bulunmuyor diyor driverda yüklemeye calıstım fakat olmadı, neden kaynaklanıyor olabilir??
  • Ben de ilk yüklediğimde ses çalışmamıştı. Windows Update'i çalıştırın. Ses sürücüsü geliyor, ondan sonra sorunsuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fato65

Ben de ilk yüklediğimde ses çalışmamıştı. Windows Update'i çalıştırın. Ses sürücüsü geliyor, ondan sonra sorunsuz.

hocam bu arada bir gidip geliyor ya büyük ihtimal donanımsal bir sorun cünkü ses kartının olduğu kısma biraz bastirdiğimda ses geliyor sonra tekrar baslattığımda orata bastırmazsam ses gidiyor lehimlerde deforme var sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: pere

cpu sıcaklık değerleri

bu arada arkadaşım ısınma problemi bana gelen cihazda da vardı. içini aç fanı temizle soğutucu parcayı çıkar içerki termal macuna yapışmış olan tozlarıda temizle alkolun icinde de bekletebilirsin biraz sonra işlemci ve ekran kartı cipinin çevresini temizle sorun çözülür 88 derecelerden suanda 55-60 dereceye geri döndü
  • Klavye fazkla kirlenmiyor, ancak benim touchpad üzerindekli fare tuşları çok çabuk kırıldı ve garanti kapsamına da almadılar.

Kendim söküp yapıştırıcı ile hallettim. Kontrol edin, fare tuşlarında sorun yoksa başka bir sorun olmaz.
  • Gençlik bunu izmirde nerde bulabilirim her yeri aradım yok...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmirde herrr yeri aradim yoook :( boyle netbook yok hep netbooklar 700 lira bu lg x130 ise 400 civarindaa ama yok hic biyerde internettede yok ooooofff offfff

• Bu netbook 2010 yılında çıkmıştı, sıfırını bulmanız imkansız, daha sonra çıkan modellerine bakmanızda fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouz_yk

İzmirde herrr yeri aradim yoook :( boyle netbook yok hep netbooklar 700 lira bu lg x130 ise 400 civarindaa ama yok hic biyerde internettede yok ooooofff offfff

Ben satmayı düşünyorum hem de 2GB ram ile. 2GB DDR2 Ram taktım windows 7 professional yükedim :)

• Merhaba,
    Elimde LG X130 Netbook var diski değişti bu nedenle imaj dan Win7 kuramıyorum ne tavsiye edersiniz ?
  • 4GB DDR2 RAM Kaldırıyor mu? aranızda deneyen oldumu. Ben 2GB DDR2 Samsung Marka Ram kullanıyorum ve Win 7 Proffessional rahat kaldırıyor.
  • Arkadaşlar merhaba,

LG X130 da şöyle bir sorun var. Win 7 kurulu, WiFi acik, pc yi kapatip aciktan sonra Wifi kirmizi carpi cikiyor sag allta simgesinde, Wireless aglari gormuyor. FN tuslarindan acik, driver i kurulu guncel surum 3.0.3.0.

Sadece aglardan wireless'a sag tiklayip TANILA deyince Wifi kapali deyip windows kendisi aciyor sozde ve duzeliyor. Her pc kapanip acilisinda bu sekilde. Benzer Wireless sorunlarini herkes driver guncellemesiyle cozmus ama bunda zaten guncel. XP yedegi de almadim. Normal kurunca XP yi yine ayni sorun.

Basina gelen oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fato65

Klavye fazkla kirlenmiyor, ancak benim touchpad üzerindekli fare tuşları çok çabuk kırıldı ve garanti kapsamına da almadılar.

Kendim söküp yapıştırıcı ile hallettim. Kontrol edin, fare tuşlarında sorun yoksa başka bir sorun olmaz.

benim de aynı durum oldu, fare sol tuşunda problem var. Fare sol tuşu nasıl söktünüz ? Nasıl düzeltebilirim.
  • Ben bu işlemi yapalı bir yıldan fazla oldu, aklımda kaldığı kararı ile anlatayım.

Öncelikle kasanın arkasındaki vidaları sökmeniz gerekiyor, bu durumda garantisi devre dışı kalacak. Ancak bu zamana kadar zaten bitmiştir herhalde.

Daha sonra kasanın klavye olan tarafını kanırtıp ayıracaksınız, çok sert yüklenmeyin. Fare tuşunun arkasına ulaşmış olmalısınız. O parçayı tutan ve esneyen küçük bir plastik parçası var, büyük ihtimalle o çatlamıştır. İyice yapıştırıp, kuruduktan sonra yerine takın, test ettikten sonra kasayı toplayın. Sorun çözülmüş olmalı.

Kolay gelsin,
  • X130 a format attım fakat şimdi wireless driver ını kuramıyorum. Lg nin sitesinden indirdiğim driver klasöründen.SYS .DLL .DAT .CAT .INF uzantılı dosyalar çıktı. Bu driver ı nasıl kurabilirim ??

Xp kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w.wallace -- 20 Ocak 2013; 13:36:13 >
  • benim bellek 512mhz c4te çalışıyor biostan menü göremedim ram zamanlarını değiştirecek gizli tuş var mı ekstra menüleri açacak?
    bios sürüm: ul1f3g11
  • Arkadaşlar x130 a format atamıyorum harddisk kırılmıştı değiştirdik onunla beraber rcovery de gitti onun haricinde nasıl format atabilirim yada recovery i nerden indirebilirim
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.