Şimdi Ara

LG X130 İncelemesi - ( Ana Konu ) (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.414
Cevap
9
Favori
217.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emirklyc

acaba photoshop dreamweaver corel vs. çalıştırmak mümkünmü bu alette??? varmı zorlayan deneyenn?

ben autocad kurmuştum bi ara sanırım autocadden ağır program değil dediklerin
  • Adobe programlarının hepsinin olduğu Mastercollection paketini yükledim. Ekran 10.1'' olduğu için bir kaç programın çalıştırılması iptal oluyor ama Dw ve Ps de hiç bir sorun yok rahat bir şekilde kullanılıyor özellikle Dw de hiç sorun yaşamadım ama Ps de çıktı alırken ve kayıt yaparken normal bir pcden kat ve kat daha uzun sürede işlem yapıyor ama yapıyor
  • Arkadaşlar konuyla ilgisiz ama benim cihazın adaptörü çalışmıyor cihazın garantisi bitmedi bununla ilgili ne yapabilirim ?
  • Arkadaslar benimde malumunuz bir sorum olacak sizlere

Win7 kurdum ve yedeklemedim smarton çalışmıyor fn tuslarida tam olarak çalışmıyor bana bu konuda yardımcı olabilir mısınız
    lg nin sayfasında da yok
    yokmudur bunun bir linki paylaşırsanız çok sevinirim saygılar

win7 yükledikten sonra ses te az çıkmaya başladi bunun bir çözümü varmi yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abraxass34

Arkadaşlar konuyla ilgisiz ama benim cihazın adaptörü çalışmıyor cihazın garantisi bitmedi bununla ilgili ne yapabilirim ?

Bence bir telefon açıp garantiye vermeden önce sormanda fayda var. Servisin linki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Texsin

Arkadaslar benimde malumunuz bir sorum olacak sizlere

Win7 kurdum ve yedeklemedim smarton çalışmıyor fn tuslarida tam olarak çalışmıyor bana bu konuda yardımcı olabilir mısınız
    lg nin sayfasında da yok
    yokmudur bunun bir linki paylaşırsanız çok sevinirim saygılar

win7 yükledikten sonra ses te az çıkmaya başladi bunun bir çözümü varmi yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Bendeki x130 da Xp yüklüydü. Sonradan Win7 kurdum neyseki aynı modelin win7 li versiyonuda üretilmiş bundan dolayı driverleri mevcut ve uyumlu. Sonuç olarak çözümü var hatta buyrun size linki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aklıkayınca -- 30 Kasım 2011; 2:34:35 >

• bu notebookta sim kart giriş yeri var mı vodafone sim kartı ve dolayısıyla vodafone 3g yi sim karttan cepnet paketimi bu netbookta sorunsuz kullanabilir miyim vodafone sim kart ile direkt sim kart girişinden 3g kullanan var mı ? teşekkürler. saygılar.
  • Arkadaşlar kardeşimin netbook'unun ekranında problem var, teşhis edebilecek olan var mı?

LG X130 İncelemesi - ( Ana Konu )

Ekran mı kırık diye baktım, öyle birşey görülmüyor.
    Belki basit bir şeydir kablo falan gevşemiştir diye açtım kasasını baktım ama her şey normal görünüyor.
    Sorun orta sütunlardaki renklerde, mesela siyah beyaz açılış ekranında problem yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multimatom -- 20 Aralık 2011; 23:31:54 >
  • LÜTFEN ACİL YARDIM ARKADAŞLAR !.. LG X 130 notbook'unda klavye kilitlendi. Hiçbir tuş basmıyor, çalışmıyor. Ama S-ON bölümüne geldiğimde çalışıyor. Yani klavyede bir sorun yok ama Windows bölümüne geçtiğimde klavye çalışmıyor. Lütfen yardımcı olur musunuz ?
  • Çok Önemli ****
    LG X130 Bilgisayarımda yaşadığım ve internetteki forumlarda aradığımda kronik bir problem olarak görünen bu problemi yaşadım.. Bilgisayar açılışında lg logosundan sonra HDD okumadan direk ethernete bağlanmaya çalışıyordu.. (Sanırım windows güncelleme yapmaya çalışırken bios ayarları değişti) Siyah bi ekran görüntüsünde aşağıdaki hatayı alıyordum ve bilgisayarım açılmıyordu..

ıntel UNDI PXE-2.1(BUİLD 082)
    copyright (C) 1997-2000 intel corporation

this product is covered by one or more of the following patests:
    US5,307İ459 US.434.872 US732 094 US6 570 884 US6 570 884 US6 115 776 AND US6 327 625

Realtek PCI Express Fast Ethernet controller series v1.17(090506)
    PXE-E61:media test failure,check cable
    PXE-M0F:Exiting PXE ROM

no bootable device--insert boot disk and press any key

Çözümü:

Lg logosu geldiğinde F2 ile bios ayarlarına girip Advanced konumundan HDD Configure as Kısmını IDE olarak seçtim ve bilgisayarım normal bir şekilde açılmaya başladı.. Her nasılsa ayar AHCI olmuş.. IDE olarak seçildiğinde harddiski tanımladı ve sorunsuz çalıştı.. Yardımcı olabildimse ne mutlu iyi çalışmalar dilerim..

• beyler windows 7 nasıl yüklüyoruz cihaza ve wlan bir nebze olsun düzeliyormu?
  • Arkadaşlar merhaba bende xp yüklü x130 netbook var ilk başlangıçta kurulumu yaparken diskleri c ve d şeklinde bölmüştüm fakat şimdi format atarken recovery üzerinden onları tek disk şeklinde goösterip format atamıyorum sadece c diski formatlanıyor d yi gormuyor recovery programindan d yi sildim ama f11 ile başladigimda disk olarak gene sadece c yi goruyor 160 gb nin hepsine tek disk olarak kurulum icin ne yapmam gerekiyor saygilar
  • ACİL YARDIM!.....

merhaba arkadaşlar. LG X130 cihazım hiç bir şekilde açılmıyor. recorver yapamıyorum. sadece bıos şifresini girebiliyoruö ondan sonra bir kaç yazı çıkıyot ve olay bitiyor. smartta da bi şey yok.
    yani anlayacağınız her şey pufff oldu. ne yapmam gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssen67

ACİL YARDIM!.....

merhaba arkadaşlar. LG X130 cihazım hiç bir şekilde açılmıyor. recorver yapamıyorum. sadece bıos şifresini girebiliyoruö ondan sonra bir kaç yazı çıkıyot ve olay bitiyor. smartta da bi şey yok.
    yani anlayacağınız her şey pufff oldu. ne yapmam gerekiyor.

Senin mesajından iki mesaj yukardaki mesajı oku.
  • dostum onu denmiştim ama olmadı. evet arkadaşla aynı hata raporunu alıyoruz ama benimkisi ne yaparsam yapayım olmuyor hata devam ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssen67

dostum onu denmiştim ama olmadı. evet arkadaşla aynı hata raporunu alıyoruz ama benimkisi ne yaparsam yapayım olmuyor hata devam ediyor

buradan yardımcı olmak pek mümkün görünmüyor. Bence sana sevrisin yolları görünmüş.
  • ekran 2'ye bölündü böyle bir sorun yaşayan varmı? fortmatla bile düzelmedi.

Windows_7_Ultimate_USB_Stick_Edition_2.0_2011 bu ne demek direk usb den format atabiliriz anlamında mı geliyor?
  • win xp pro sp3 yapan varmı aranızda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BUR4X

win xp pro sp3 yapan varmı aranızda.

ben varım
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.