Şimdi Ara

LG X140-NAGW7T mı ? yoksa CASPER MINIBOOK ATOM N455

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• bende almayı düşünüyorum. şuan için ağır basan acer aspire one happy. atom 550 2gb olan modeli. bimekste 636tl sanırım
  • yok mu başka fikri olan
  • ben de lg x140 a.asb2t modeli var görüntü olarak aynı özellik bakımında NAGW7T de ram 2 gb bide bluetooth yok geri hard disk boyut olarak biraz daha büyük ama 250 gb da bana fazlasıyla yetiyor şahsen ben sana kendi kullandığım pc yi tavsiye ederim şuan gold da 500 tl ye satıyorlar biraz önce gördüm. internet için gayet kullanışlı bir bilgisayar 3g sim kart girişi var ama çalıştırmayı ben şahsen beceremedim. şuan bu bilgisayardan yazıyorum. Ayrıca şarjı da 4-5 saat gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dereli_47

ben de lg x140 a.asb2t modeli var görüntü olarak aynı özellik bakımında NAGW7T de ram 2 gb bide bluetooth yok geri hard disk boyut olarak biraz daha büyük ama 250 gb da bana fazlasıyla yetiyor şahsen ben sana kendi kullandığım pc yi tavsiye ederim şuan gold da 500 tl ye satıyorlar biraz önce gördüm. internet için gayet kullanışlı bir bilgisayar 3g sim kart girişi var ama çalıştırmayı ben şahsen beceremedim. şuan bu bilgisayardan yazıyorum. Ayrıca şarjı da 4-5 saat gidiyor

o kadar parayı verdikten sonra bluetooth da olmalı bence, 2 gb ramde ekstra avantaj olarak görüyorum w7 home preminum kullanmak için gerekli olmalı diye okudum,
    kredi kartım olmadığı için nakit alıcam sanırm...vatan bilg baktım 7T modeli 659 TL gösteriyor ama karar veremedim bir türlü, notebook kullanıorum ama artık masaüstü gibi oldu ağırlığı yüzünden pek taşımak istemiyorum,birde o kadar parayı gözden çıkardıktan sonra acer n550 almak var, :S netbookta alırsam notebookun yüzüne bakılır mı bilemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suzgech -- 17 Şubat 2011; 21:30:54 >

• notebookun yüzüne bakılır mı bilemedim

bu konuda haklısın ben de netbook alalı beri masaüstünden koptum şimdi 8 yaşındaki yeğenime havale ettim neredeyse onun oldu pc hep o kullanıyor :):)
    ama bluetooth konusu bana göre değil zaten hafıza kartı girişi var telefon için ben onu kullanıyorum ha bide madem iyi birşey alacam diyorsun sana önerim çözünürlüğü yüksek birşey al zira senin seçtiğin model de benim kullandığım model de 1024*600 bazı pencereler ekrana sığmayabiliyor nadiren de olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: dereli_47

notebookun yüzüne bakılır mı bilemedim

bu konuda haklısın ben de netbook alalı beri masaüstünden koptum şimdi 8 yaşındaki yeğenime havale ettim neredeyse onun oldu pc hep o kullanıyor :):)
    ama bluetooth konusu bana göre değil zaten hafıza kartı girişi var telefon için ben onu kullanıyorum ha bide madem iyi birşey alacam diyorsun sana önerim çözünürlüğü yüksek birşey al zira senin seçtiğin model de benim kullandığım model de 1024*600 bazı pencereler ekrana sığmayabiliyor nadiren de olsa

ekran takıntım yok ama bir kaç program bir arada çalışırken hızlı olasa iyi olur :)

mesela aynı andan mozilla msn word ve windows media player çalışabiliyor mu ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.