Şimdi Ara

LG X200 İşletim sistemi acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayırlı geceler sayın dh üyeleri 1 gb ram intel atom işlemcili 512mb ekran kartlı lgx200 kulannıyorum önceleri w7 starter yüklü ve bilgisayar aşırı yavaştı chrome u 5 dkda açıyordu.Xubuntu kurdum fakat öğretmen olduğum için genelde dosyalarım exe ve bu benim işimi zorlaştırıyor.Sizce bu pcde en hızlı çalışacak windows sürümü nedir acil cevap bekliyorum :))

• Windows XP kur. O da olmazsa linux mint kur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omkomkomk

Hayırlı geceler sayın dh üyeleri 1 gb ram intel atom işlemcili 512mb ekran kartlı lgx200 kulannıyorum önceleri w7 starter yüklü ve bilgisayar aşırı yavaştı chrome u 5 dkda açıyordu.Xubuntu kurdum fakat öğretmen olduğum için genelde dosyalarım exe ve bu benim işimi zorlaştırıyor.Sizce bu pcde en hızlı çalışacak windows sürümü nedir acil cevap bekliyorum :))

Bende de var aynısından. Ben Windows 8 de kullandım 8.1 de. Aslında üzerindeki Windows 7 Starter en hafif yüklerini atmış windows sürümü. Öncelikle benden size tavsiye RAM güncelleyin. 2 GB olsun en az. Sonrasında Windows 7 Starter kurun ve 3-5 gün bekleyin güncellemeler vs. yapıldıktan sonra Windows 10 Home ücretsiz olarak geliyor. Ben geçen gün bu şekilde yaptım. Windows sürümlerine kurulan bu aktivasyon uygulamaları bu netbookların canını okuyor. En iyisi lisanslı Windows kullanmak.

• http://www.neverware.com/free/#freedetails

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.