Şimdi Ara

LG X300-L.ARW6T 0,9 KG DÜNYANIN EN İNCE NETBOOK U! GARANTİLİ 850 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • L.G. X.300-L.ARW6T 0,9 KG DÜNYANIN EN İNCE NETBOOK U! LG DİSTRİBÜTÖR GARANTİLİ

LG RESMİ DİSTRİBÜTÖR GARANTİLİ OLANI PİYASADA EN UCUZ 1.250 TL GREY İTHALAT OLANI EN UCUZ NAKİT 920 TL

KUTUSU MEVCUT, ÇİFT BATARYALI

ÜRÜN KESİNLİKLE KULLANILMADI. 1 SAAT TEST ETTİM WİN 7 DEN NEFRET ETTİĞİM İÇİN SADECE AÇTIM XP PRO YÜKL.E.D.İM. ÜZERİNDE WIN 7 HOME PREMIUM T.Ü.R.K.Ç.E LİSANS VAR. İSTEYEN DÖNEBİLİR. ELİMDE 3 TANE NOTEBOOK OLDU. YEDEK MAKİNA OLARAK YANIMDA DAHA RAHAT TAŞIYABİLECEĞİM CİHAZ OLARAK DÜŞÜNMÜŞTÜM AMA ÇOKTA PROFESYONEL BİR CİHAZ OLMADIĞI İÇİN VAZGEÇTİM. İNTERNET KULLANIMI VİCEO İZLEME VE OYUN OYNAMA AMAÇLI NEFİS BİR TERCİHTİR. EKRANINA EL DEĞMEDİ STRECH KAPLADIM AÇTIĞIMDA.

F.İ.Y.A.T NAKİT PAZARLIKSIZ 850 TL

İSTANBUL DAN KURYE İLE ADRESİNİZE TESLİM. TESLİMDE ÖDEME

ÖZELLİKLER;

INTEL ATOM Z550 2.0 MHZ İ.Ş.L.EMCİ
    64 GB SSD DİSK
    1 GB RAM
    WIRELESS
    KAMERA (DRIVER I NI BULAMADIM KURULU DEĞİL)
    BLUETOOTH 2.1 (XP DE DRIVER I NI BULAMADIM KURULU DEĞİL)
    3G - SIM K.A.R.T YUVASI

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atylantos -- 5 Kasım 2011; 14:19:23 >

• Tasarım mükemmel, en iyisi sen bunu kullan kullan, sonra daha makul fiyata başlık aç ben alayım
  • İlan günceldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atylantos -- 5 Kasım 2011; 11:13:03 >
  • Ürün "tobepeople" a satılmıştır. Arkadaşıma Hayırlı Olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atlantisprensi

Ürün "tobepeople" a satılmıştır. Arkadaşıma Hayırlı Olsun.

Tarafımdan alınmıştır
  • Ürün söz verdiğim üzere perşembe günü kargolanmıştır. Bugün sanıyorum arkadaşımın elinde olacaktır. Güle güle kullanması dileğimle.
  • ürünü sağ salim teslim aldım yanlız şarjı yok ve işe gitmem lazım test etmeye fırsatım olmadı orjinal işletim sistemini yükleyip kamera vs çalışıp çalışmadığına bakacağım yarın öğleden sonra halletmiş olurum heralde teşekkür ederim cihaz da çizik vs yok referans isteğinizi test ettikten sonra yanıtlamaya çalışacağım teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satıldı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bataryaların biri doluydu sanırım diğer boş olanı taktın. Sıfır makina faturalı garantili hayrını gör.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atlantisprensi

Bataryaların biri doluydu sanırım diğer boş olanı taktın. Sıfır makina faturalı garantili hayrını gör.

eyvallah sağol tertemiz cihaz sıfırdan farksız yanlız recovery olayı çok canımı sıktı hocam fabrika ayarlarını yüklemeden yada yükleyip recovery almadan direk XP kurmuşsunuz ben recovery format atamıyorum mecbur sitesinden indirip dvd ye atıp kuracağım yapamazsam servise gidecek onlarda kullanıcı hatası diye söğüşleyecek beni ,ben xp istemiyorum win 7 istiyorum neyse sağlık olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 12 Kasım 2011; 4:00:02 >
  • 1.5 GB ık recovery yi silmediyse
    F11 recoery tuşunu geri getiren bir programcık var
    onunla girip recovery den win 7 yükleyebilirsiniz.
    bulamazsanız mail atın ben size göndereyim
    ama dediğim gibi 1.5 gb lık recovery nin durması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skuyumcu -- 25 Ocak 2012; 18:00:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skuyumcu

1.5 GB ık recovery yi silmediyse
    F11 recoery tuşunu geri getiren bir programcık var
    onunla girip recovery den win 7 yükleyebilirsiniz.
    bulamazsanız mail atın ben size göndereyim
    ama dediğim gibi 1.5 gb lık recovery nin durması lazım

AMA KESİNLİKLE TAVSİYE ETMEM.

Alet zaten yavaşlıktan ölüyor, win 7 rezalet.
    Ben XP ye düşürmeyi düşünüyum tez vakit,

iexplore da 2nci sayfadan sonrasını açarsanız bilgisayara 3 dakika boyunca dokunmayın
    anca açıyor :)

olsun hocam bir recovery yi deneyeyim de ben dün iptal olmuştu sitesinden en büyük dosya 1.3 gb olan yeniden indirdim ,bugünde kardeşimdeymiş harici dvd sürücü onuda iş dönüşü uğrayıp yeni aldım yeni aldım bugün deniycez başarabilirsek iyi recovery silinmiş hocam zaten sorun orda bakalım işte deniycez zor olmasa gerek bir kez yaptımmı herşeye yaparım artık recovery yi bende abimin acer netbook ta sildim recovery yi yanlışlıkla o zamandan beri daha dikkat ederim hep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 14 Kasım 2011; 2:43:17 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.