Şimdi Ara

LG yada Samsung Televizyon Tavsiyesi İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Film, dizi ve Futbol maçları izlemek için televizyon önerisi verebilirseniz sevinirim. 4K olursa televizyonun HD görüntüleri upscale etme kalitesi önemli midir?(Ben bunun Türkiye için önemli olacağını düşünüyorum). En önemli özelliği futbol maçı performansı (birkaç yabancı sitede kullanıma göre farklı televizyon önerileri yapıldığını gördüm. Gri renk ile test yaparak spor karşılaşmalarındaki durumu ortaya çıkıyor sanırım). Fiyat olarak 5000-6000 TL civarı olabilir. Yada biraz daha pahalı ama güzel diye önereceğiniz televizyonlar da olabilir. 55 ekran civarı olabilir. Daha önce aldığım LG televizyondan memnun kalmıştım, o nedenle LG'ye daha sıcak bakıyorum sanırım. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler..

Saygılar

• Film dizi maç samsug tavsiye ederim tabii oled den konusmuyorsak lcd olarak diyorum
  • Hocam, Samsung'un önerdiğiniz bir modeli var mı? OLED tercih edersem sizce mantıklı olur mu? OLED tv'ler yeni sayılabileceği için LG'nin OLED'inin kalitesi iyi midir? Birde fiyatına değer mi LG OLED'ler? 10 000 TL civarı sanırım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.