Şimdi Ara

[:o] LG3400 CÜLER[:-]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEYLER C3400 HAKKINDA SORUNUZ OLURSA VEYA HACK VE BENZERİ KONULARDA BEN BURDAYIM SİZ SORUN BEN YANITLAYIM

• Daha fazla mp3 nasıl atarız?
    İçindeki dandik oyunu dısında neler yukleyebiliriz?
    Rehber resimleri nasıl olusturuyoruz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine_2044

Daha fazla mp3 nasıl atarız?
    İçindeki dandik oyunu dısında neler yukleyebiliriz?
    Rehber resimleri nasıl olusturuyoruz?

arkadasa katılıyorum hatta bırak oyunu oynamayı oyunu actığımda kullanım süresi doldu diya msj cıkıyor dowland et diyor ediyorum bi siteye filan bağlanmıyor :::::BU telefona nasıl oyun yüklenir::::
  • ya oyunu bırak ben daha bilgisayardan mp3 yükleyemiyomInitializing... lütfen bekleyin dio gerisi gelmiyo
  • bakın beyler ilk olarak mp3 faslına gelelim;
    dBpowerAMP music converter die bi program var indirin_mp3 leri 6 da 1 i kadar küçültüyor vede kalitede sorun yok.16mgb lık hafızayada 18 tane müzik atarsınız bölelikle__böylece ilk sorununuzu hallolmuş sayıyorum_
  • beyler instializing sorununuj da söle bi halledelim_
    lg nin programını silin ve tekrar yükleyin 5 dk sonra lg contents e girip com4 ü seçin ve mp3 lerinizi güselce atın_ayrıca unutmadan mp3 leri atmadan önce bilgisayarınıza reset atın ii günlr____
    _______________başka sorununuz olursa smallabiks@hotmail.fr adesine yazın_____________
  • oyun faslına gelince cepten atmak yerine internetteki oyun sitelerinden indirin vede biraz bekleyin bi program buldum bilgisayardan oyun atmaya yarıyo ama fiyatı 30ytl bakalim bulabilirsem sizede buradan yolluycam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya arkadas bendede var fakat internete girmiyor mms yollmıyor herseytam bi yardımcı olurmusun
  • bi allahın kulu bana nasıl oyun yükliceemi ve gprs ayarlarını yazarsa sevinrim oyunu bgsayardanmı tel. denmi yüklices???
  • style_ouf_5 kardeş senin tel kopmuş sen onu doğru garantiye yolla...
    ayrıca oyunları netten bakın ve kodları cepten yollayın oyun gelsin ben 2 tane indirdim
  • kardes ben o progamı indirdim nasıl kullancaz bi tarif etsen
  • şarjı ne kadar gidiyor normal kullanımda birde pilleri 1000 mah lık mı acaba bataryaya bakıp cevap verebilirmisiniz
  • Kardeş ben bu telefonu almayı düşünüyorum bir kaç şey soracağım sana,
    1- Bu telefonda nokia lardaki gibi profil olayı varmı samsungda yok mesela, varsa kaç tane profil oluşturabiliyoruz
    2- ben samsung kullandım ve zil sesi ile titrşim aynı anda olmuyor, ya zil yada titreşim ama nokialarda ikisi aynı anda oluyordu bunda nasıl?
    3- Nokia ların bazı modellerinde m-cüzdan var, gizli olmasını istediğim notları buraya yazıyorum ve şifreliyorum lg de bu varmı??
    4- ses kayıt ediyormu ediyorsa kaç dakika ediyor.
    ayrıca msn adresini verirsen ordanda görüşelim ben bu telefonu almayı düşünüyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: smallabik

BEYLER C3400 HAKKINDA SORUNUZ OLURSA VEYA HACK VE BENZERİ KONULARDA BEN BURDAYIM SİZ SORUN BEN YANITLAYIM
  • oyun nasıl yüklerimmm
  • bu telefon hakkında olumlu olumsuz görüşlerinizi yazsanız ev arkadaşım alacak da...
  • yaw sana zahmet bir iki tane bu telefona oyun indirebileceem site adresi werebilcen mi bea
  • quote:

Orjinalden alıntı: mudjekeewis

yaw sana zahmet bir iki tane bu telefona oyun indirebileceem site adresi werebilcen mi bea

Alttaki adreste oyunlar var oradan indiebilirsin.Sorularınızı şimdilik burada değil alttaki bağlantıda sorun.
    Daha sonra yeni bir başlık açıp hepsini bir araya toplarım.

http://forum.donanimhaber.com/m_8364147/tm.htm

Edit:Harf hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingcobra33 -- 15 Ekim 2006; 17:04:08 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.