Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 LG42LA660S 17 Ay LG Türkiyr Garantili 1300 TL Satın Al 24 Temmuz 2014 18:50 1 1 LG42LA660S 17 Ay LG Türkiyr Garantili 1300 TL Lütfen Fiyat Konusunda Mesaj Göndermeyin.LG marka LA660S model televizyonumu ihtiyacım kalmadığından dolayı satıyorum.Teknik özelliklerine bakabilirsiniz. Televizyonunn kondisyonuna gelecek olursak ilk aldığım günkü gibi çiziksiz,ölü pixeli olmayan temiz bir cihazdır. Kutusu,faturası,sihirli kumandası,4 adet 3D gözlüğü,2 adet Dual-Play gözlüğü vs. eksiksiz bulunmaktadır. Takas istemiyorum sadece İstanbul içine satmayı düşünüyorum,kargoyla uğraşamam,İstanbul içi alıcılar için televizyonu denemek isteyen olursa gelip görerek deneyebilirler.Ayrıca sorularınız için lütfen mesaj atın telefon bırakın dönüş mutlaka yaparım. Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 1300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 11 Temmuz 2015 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Msı z590 plus-asus rog strix b560-f 0 kullanılmamış Ek sıvı soğutma seti Corsair 2x8 2666 mh cl16 YAMAHA PSRF51