Şimdi Ara

LG42LB652V sıfır,kutusunda 1500 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11.12.2014 faturalı nakit ihtiyacım için satıyorum 1000 tl nakit + takas teklifleri değerlendirilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 1549 TL 'ye ücretsiz kargo 9 taksit 111 TL bonus ya da 100 TL chip para bkm express 30 TL indirim + fazladan 4 gözlük hediye varken neden sizden 1500 TL'ye bu tv'yi alayım ? Yanlış anlamayın kıyas yapasınız diye söylüyorum... Teklifim 1000 TL nakit ilgilenirseniz p.m atın lütfen...
  • Mitra kullanıcısına yanıt
    Peki hocam madem ordan bu kadar ucuza malediyorsunuz da bana teklif veriyorsunuz ordan alın o zaman!

• ulvi1976 kullanıcısına yanıt
    Kızmana gerek yok kardeşim ... Ben sana teklifimin makuliyetini açıklamak için o örneği verdim. Mezarcılık yaptığımı düşünme diye... İşine gelirse kabul ederdin gelmezse etmezdin.. Sana hayırlı satışlar güzel kardeşim....

• Mitra kullanıcısına yanıt
    Sanki 1000 tl'ye aynı urunu bulabilecek mişsin gibi dalga geçmeye çalışırsan ne bekliyordun!lütfen polemik yaratma açıklama yapmana gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Mitra

Kızmana gerek yok kardeşim ... Ben sana teklifimin makuliyetini açıklamak için o örneği verdim. Mezarcılık yaptığımı düşünme diye... İşine gelirse kabul ederdin gelmezse etmezdin.. Sana hayırlı satışlar güzel kardeşim....

Sıfırını bonus, indirimler ve hediyeler sonrası (ki herkes uğraşmaz onlarla) en iyi durumda 1.400 TL'ye mal edeceğiniz Tv'ye 1.000 TL teklif etmek kusura bakmayın ama bayağı mezarcılık olmuş.

Ürün sıfır kutusunda olduktan sonra, faturanın adınıza olmasının bir artısı yok. Sadece taksit ve alışveriş ile uğraşmama avantajınız olur. Tv 2.el olsa bile 1.000 TL çok düşük teklif.

@ulvi1976

Bence forumda değil Sahibinden'de satmaya bakın. Forumda Tv'nize hakeden fiyatı verecek pek çıkmaz.

• signore kullanıcısına yanıt
    Peki hocam teşekkürler ilginiz için.hayırlısı artık olursa olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.