Şimdi Ara

LG47LA660S yer sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
3.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    normal kumandaya ihtiyaç olur yormu?

hayırlı olsun bu arada
    bende takipçisiyim şu an
  • merhabalar tekrardan...

normal kumanda olmadan kullanmak zor olmuyor mu yaa...
    sihirli kumanda denen sey sadece internet e bağlaninca kullanılmıyor mu...
    bu konuda aydınlatırsanız iyi olur...ayrıca dual play özellikli gözlükler ne ise yarıyor!
    tv yi takip ediyorum ama cok hakim oldugum konular değil...yardımlarınızı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 42LA620S TV var görüntüsünden memnunum ancak kanal geçişleri 2,5-3 sn bazı arkadaşlar dahili uydu alıcılı her markanın kanal geçişleri aynı demiş buna katılmıyorum vestel pf9060 tv yi test etmiştim kanal geçişleri 2 sn falan ha bazı akıllılar diye bilir ha 2 sn ha 3 sn ne fark eder bence çok şey fark eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simka_3 -- 27 Aralık 2013; 9:47:03 >
  • aztech2005 A kullanıcısına yanıt
    sihirli kumanda normalde de kullanılıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wisemanman

oncelıkle bu kadar panık yapacagın bırsey yok. yani mutlaka tv ye uygun bır yer bulursun. ızleme mesafesi senın tvnın modelı ve ızledıgın yayınlarla fark gosterır. o yuzden ne tur yayınlar ızlıyorsun?
    onun dısında duvara monte etmenı tavsıye etmem. bu sekılde urunde ısık sızması olabılır. ve ayrıca tvnın yerını degıstırme ımkanın kalmaz. en azında tv sehpası varsa her zaman tv nın yerını degıstırme ımanın var.

Duvarla ışık sızmasınız ne alakası var ?
  • merhabalar tekrardan...
    LG 47la660s' i takip ediyorum halen ama Smart tv özelliği cok kullanılmıyor...zaten evde cepten laptop dan giriliyor nete o yüzden lg42 la613s al dedi...Smart tv özelliği yok ve 47 yerine 42 oluyor ama sıkıntı yasamazsın dedi...
    bende sorayım dedim sizlere...Smart tv özelliğini cok kullanır miyim bilemedim ama güçlü bir internet bağlantısı ile netten direkt HD film izlemeyi düşünüyordum...ama Smart tv olmadan da yapilabiliyormus...lap top dan aktarırsın tv e izlersin dediler..
    iki tv arasında bayaa fiyat farkı var yardim ederseniz sevinirim
  • arkadaslar bugun natuilus teknosa ile bimeks e baktım, lg47la660s e ozel fiyat olarak 2299 tl diyorlar..
    bimeks de ayrıca Facebook da takip etmeye karşılık %3 indirim yapıyor ve 2230 tl oluyor

teknosa da ise maximum kart a 75 tl parapuan veriyor ve 2224 tl oluyor

almayı düşünen varsa baksın derim
    4 gözlük + kumanda + 3 ay Digiturk üyelik bedava
    daha uygun fiyat bulan varsa haber versin lutfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aztech2005 -- 29 Aralık 2013; 17:42:02 >
  • 2,5 metreden 55 inç tv de hd sd 3d Allah ne verdiysee karanlıkta aydınlıkta her türlü izliyorum bir dee 2,5 metre beeni kesmiyor 1 1,5 ye kadar yakın izliyoorum
  • la42667s yani 660s nin beyazı yeni aldım bolu bimeks 1929 TL ye aldım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.