Şimdi Ara

LG47LA660S yer sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
3.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba birkaç ay önce lg 47la660s tv aldık tvden memnunuz sonradan mesafenin nekadar önemli olduğunu öğrendim bur da sorun olmadığndan ama şuan taşınıyoruz yeni evde nereye koyacağımızı bilemiyoruz salon ile oturma odası birleşik toplamı 43m2 ama oturma odasını tarafına koyacağız salonda her zaman oturamıyacağımız için tvye çok yakın olmak zorunda kalacağız bu bir sorun olur mu tvden memnunuz birde yansıma yapıyormu güneş alan bir eve geçiyoruz kaç gündür düşünmekten uykularım kaçıyor ve son bir soru duvara mı monte ettirelim yoksa tv standımı alalım duvara monte ettirirsek mesafe daha mı iyi olur kararsız kaldım ne olur yardım eğer mesafe nekadar diyrsanız çok az olacak 2m bulur mu bilmiyorum

• manolyaaa M kullanıcısına yanıt
    oncelıkle bu kadar panık yapacagın bırsey yok. yani mutlaka tv ye uygun bır yer bulursun. ızleme mesafesi senın tvnın modelı ve ızledıgın yayınlarla fark gosterır. o yuzden ne tur yayınlar ızlıyorsun?
    onun dısında duvara monte etmenı tavsıye etmem. bu sekılde urunde ısık sızması olabılır. ve ayrıca tvnın yerını degıstırme ımkanın kalmaz. en azında tv sehpası varsa her zaman tv nın yerını degıstırme ımanın var.
  • normal tv kanalları ve arada film ve 3d film izlemek için kullanıyoruz ama genelde normal tv kanalları tek korkum yakın olunca baş ağrısı yapar diyorlar sağlımızın bozulmasından korkuyorum yoksa büyük ekraan severim çok severek aldık birde normal tv kanallarında ve 3d filmlerde güzel görüntü olmamasından korkuyorum çokmu evham yapıyorum bilmiyorum
  • manolyaaa M kullanıcısına yanıt
    oncelikle şunu belırteyım. mesafen cok az.özellikle Sd yayın agırlıklı ızlıyorsan 2 metre cok kısa. cunku sd yayınlarda bılıyorsun goruntu yaklaştıkca bozulur. ve ayrıca gozunu yorar. bu mesafeyi bıraz daha arttırman gerekir. normalde 2 metre mesafe 40" ıcın ıdealdir. bu konuda farklı modeller farklı ızleme mesafeleri sunuyor. bu bırazda senin göz zevkinle alakalı. mısal bluray ya da 3 de ızlerken bu mesafe bana gore sıkıntı yapmaz. ama uzun surelı kullanımlarda malesef sorun olur.
  • tavsiyeniz üzerine tv ünitesi aldık artık bir ye bulacağız önerilerniz için teşekkür ederim inşallah memnun kalırız
  • rica ederim. en iyisini yaptınız. ileride bunun faydasını gorursunuz. cunku deneme yanılma yontemı ile tv nın yerıne her zaman degıstırebılırsınız. Mısal ben kısın petekten dolayı farklı yazın farklı yerlere koyuyorum tv mi. ve ızleme acısınıda ona gore ıstedıgım gıbı degıstırıyorum. bugun yarın farklı farklı ıstekler cıkacak zaten. dvd bluray medıa player ses sıtemı vs. o zaman ne demek ıstedıgımı daha ıyı anlayacaksınız. saygılar
  • Aynı modeli almayı düşünüyorum, odanın eni 3,5 m yani 2,5 metreden falan izlenmiş olacak TV. (TV 47 inç) sıkıntı olır mu?
    Diğer odaya koyarsak 3,5 metreden izlenecek? bu iki mesafe hakkında yorumlarınızı bekliyorum...

Güneş görse sıkıntı olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi admtrn -- 22 Aralık 2013; 8:52:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • admtrn kullanıcısına yanıt
    2.5 metre için 47 uygun. 3.5 metre ise 55 alınır . hd izlenecekse ne kadar yakınsa o kadar iyidir . sd ler için biraz mesafe gerekli .

tülden güneş görünce yansıma olur . güneşlik yada perde olunca sorun olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 23 Aralık 2013; 3:17:55 >
  • bu tvde digiturk gibi hizmetler almaz isek dahili uydu alıcında kanal geçişleri sıkıntı mı ? kimileri 2-3 sn de bekleme var diyor? yorumunuz nedir

model: Lg 47la660s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi admtrn -- 23 Aralık 2013; 21:38:29 >
  • merhabalar;

lg 47la660s modeli için dahili uydu alıcısının yavaş kanal geçişi sağladığı doğru mu? (digiturk,d-smart gibi altyapıları kullanmazsak)
    kullananlardan buna bir cevap alabilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aztech2005

merhabalar;

lg 47la660s modeli için dahili uydu alıcısının yavaş kanal geçişi sağladığı doğru mu? (digiturk,d-smart gibi altyapıları kullanmazsak)

Doğru. Fakat bu lg'ye özel bir durum değil. Lg beğenmem fakat bu yüzden de kötülememekte yarar var, zira dahili uydu alıcıları istisnasız tüm televizyonlarda yavaş geçiş yapar.
    660 da 620 de 740 da yavaştır. Sharp da yavaştır, sony de.
    Vestel de...
    Aralarındaki fark çok da algılanamaz. O yüzden sharp daha hızlı denir ama çok çok az bir fark yani.
    Alışınca sıkıntı olmuyor. Ama mesela maç izlerken yanlışlıkla tuşa bastın kanaş değişti, hemen geri gelmek istiyorsun. Bir bakmışsın gol olmuş :d sinir bozucu bir durum. Çok küfür ediyorum öyle durumlarda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dahili uydu alıcı varsa, ben yine de scarttan harici uydu alıcı takıp kullanabilir miyim? (scart girişi varsa düz mantık evet mi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: admtrn

dahili uydu alıcı varsa, ben yine de scarttan harici uydu alıcı takıp kullanabilir miyim? (scart girişi varsa düz mantık evet mi)

Tabii ki kullanabilirsin.

• Lg de S ile V arasındaki fark nedir ?

bide lg 660s modelinde ethernet girişi var mı bulamadım? var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi admtrn -- 24 Aralık 2013; 15:59:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sebzelicorba

quote:

Orijinalden alıntı: aztech2005

merhabalar;

Doğru. Fakat bu lg'ye özel bir durum değil. Lg beğenmem fakat bu yüzden de kötülememekte yarar var, zira dahili uydu alıcıları istisnasız tüm televizyonlarda yavaş geçiş yapar.
    660 da 620 de 740 da yavaştır. Sharp da yavaştır, sony de.
    Vestel de...
    Aralarındaki fark çok da algılanamaz. O yüzden sharp daha hızlı denir ama çok çok az bir fark yani.
    Alışınca sıkıntı olmuyor. Ama mesela maç izlerken yanlışlıkla tuşa bastın kanaş değişti, hemen geri gelmek istiyorsun. Bir bakmışsın gol olmuş :d sinir bozucu bir durum. Çok küfür ediyorum öyle durumlarda.

öncelikle cevap icin tesekkur ediyorum...amacım kötülemek degildi zaten...LG 660s modelini almayı düşünüyorum bu hafta icinde ama nette yaptıgım araştırmalarda tek olumsuz yon olarak bunu yazmislardi ve bende sadece bu tv icin geçerli sanıyordum...ama dahili olduktan sonra hepsinde varsa almama engel kalmadı:)
    bu arada 2270 tl e buldum...4 tane 3D, 2 tane dual play gözlük ve kumandasiyla...fiyat icin ne diyorsunuz??

• 2270TL ye hangi mağaza da buldunuz

• admtrn kullanıcısına yanıt
    Servisi ile iletişime geçtim Ethernet Girişi varmış.

Sadece S ile V arasındaki farkı bilen var mı? Sorularım azalıyor :)
  • aztech2005 A kullanıcısına yanıt
    2270 TL ye hangi mağaza o ?
  • 2320 tl imiş...teknosa optimum outlet de.anadolu yakası e5 üzerindeki ..ancak kampanya bitti demişler arkadasa bir bak demiştim bana ters diye yeri...

• Ben 2 ay kadar önce konya teknosadan 2499.00 aldım. Oldukça güzel samsung la falan kıyaslanmaz. 2d den 3 de dönüştürme oldukça başarılı.>Duvar montajı yaparsanız arkadaki girişlere ulaşım biraz sıkıntılı özellikle skart kullanamazsınız. 3 tane usb 3 tane hdmı giriş var. ethernet giriş mevcut.sihirli kumanda hediye olarak veriliyor yalnız pili çabuk tüketiyor. Standart tv kumandası yok servisten parayla alıyorsunuz. pencereden yansıyan güneş ışığından etkilenmiyor.Dahili uydu alıcısı hemen hepsinde aynı, yavaş.
    PS 2 var bende skart harici bağlantı yapılamıyor sanırım. Dual play özelliğini kullanabilmek için yeni konsol almak gerekiyor :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocabey42 -- 26 Aralık 2013; 12:49:03 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.