Şimdi Ara

SAMSUNG 46ES6340 İNTERNET SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu smart tv yi alalı 6-7 ay oldu dlink modemle kullanıyorum dsmarttan geldiler kurdular ama bir süre önceye kadar gayet iyi şekilde kullanıyordum ama bi süredir çözemediğim şekilde tv de internete bağlan dediğimde kablosuz alıcısı modemi bulamıyor ve başka ağda bulamıyor sorun ne olabilir sizce?

• bilen yokmu arkadaşlar 1042 update yaptım ama yine olmadı wifileri bulmuyor tv?
  • Kablo ile baglanmayi denediniz mi?
    Bende Es8000 var ve wifi baglantilar karsıma cıktıgı anda bir onceki menuye geri donuyor,kart arizasi servis garanti kapsamında ucretsiz degistiriyor.
    Eger siz kablo ile baglanabilirseniz sizin de aynı sekilde wifi adaptorunuz bozulmus demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk can 83

Kablo ile baglanmayi denediniz mi?
    Bende Es8000 var ve wifi baglantilar karsıma cıktıgı anda bir onceki menuye geri donuyor,kart arizasi servis garanti kapsamında ucretsiz degistiriyor.
    Eger siz kablo ile baglanabilirseniz sizin de aynı sekilde wifi adaptorunuz bozulmus demektir.

kablo ile denemedim hocam o kadar uzun kablom yok ne yazık ki kablo ile deneyip öğrenmek lazım. dediğiniz gibi olabilir. çünkü bi süre önceye kadar girebiliyordum. şimdi ağ bul dediğimde arıyor ama bulamıyor hani modemden desem değil modem değiştirdim başka ağlarıda görmüyor tv..
  • Garantiniz var ise servis çagirin ve kesinlikle ''MODEMINIZ BU TV YE UYUMLU DEGIL YALANINA'' inanmayın ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk can 83

Garantiniz var ise servis çagirin ve kesinlikle ''MODEMINIZ BU TV YE UYUMLU DEGIL YALANINA'' inanmayın ;)

var hocam olmaz mı 2 sene kendi garantisi 4 senede ben garanti yaptırdım tv ye. hangi modem uyumlu söyle takayım derim modemden bol bişey yok elimde.daha önce çalışmasa neyse diyecem de çalışan şey nasıl çalışmaz da modem uyumlu olmaz derim boşuna mı 4 sene garanti satın aldım gelsinler değiştirsinler arızalıysa. fişi çektim taktım ağ bul dedim buldu bulur bulmazda sayfayı kapadı sonrasında bulmuyor yine kapat aç aynı şekil buluyo kapatıyo sora yine bulmuyo kablo ilede deneyeceğim yarın olmadı çağırıp baktıracam. ne kadar serviste kalır.

• arkadaşlar kablo taktım internete girebildim ama kablosuz ağı bulmuyor. tv yi kapatıyorum açıyorum hemen ağa bağlan diyorum ağ buluyor 1 sn bile sürmeden hop otomatik kapıyor menüyü. sonra tekrar girince bulmuyor ne yapabilirim sizce?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung UE40JU6570 wifi sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benimde size bir sorum olacak ben bilgisayarımdan internet ağlarını tarattığımda televizyonumunda kendine ait internet ağı çıkıyor ve şifreli ben bu şifreyi nereden bulabilirim bilgisi olan var mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Menü- ağ-soft ap- güvenlik anahtarı.....tv yi modeme çeviryor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetunkun

Menü- ağ-soft ap- güvenlik anahtarı.....tv yi modeme çeviryor

silik görünüyor hocam orası tıklayamıyorum.
  • merhaba samsung ssg-5100gb 3d gözlük arayanlar için büyük fırsat özel fiyatlar almak isteyenler pm atabilirler acele edin pişman olmayın..
  • aynı sorun benim tvde de var bu 46es6340 ın wireless ı çok tırt galiba,ilk gün güncelleme yapacağımız zaman adamlar güncellemeleri tak diye indirdiler ama ondan sonra çıkan güncellemeleri ben indiricem diye canım çıktı ha netini zaten kullanmıyorum,smart app olarak da bi uygulama falan da yok doğru düzgün, bu 3D ve smart tv olayı yalan dolan tv pazarlama şeysi hep
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michu

aynı sorun benim tvde de var bu 46es6340 ın wireless ı çok tırt galiba,ilk gün güncelleme yapacağımız zaman adamlar güncellemeleri tak diye indirdiler ama ondan sonra çıkan güncellemeleri ben indiricem diye canım çıktı ha netini zaten kullanmıyorum,smart app olarak da bi uygulama falan da yok doğru düzgün, bu 3D ve smart tv olayı yalan dolan tv pazarlama şeysi hep

2 yıl kendi +4 yılda parayla garanti yaptırdım gelip tv yi götürecekler ne zaman getirecekler diye garantiyide çağıramıyorum wifisi çalışmıyor kablo ile giriyor ama kablo ile çalıştırdıktan sonra ne anladım o işten hiç sevmediğim şey şu kablo

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.