Şimdi Ara

lg47lm620s internette film izleme yardım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar lg47lm620s tv de internette film açtım 2 dakika sonra bellek yetersiz dedi. bu nedemektir?bu tv de interneti hangi düzeyde kullanabilirim yardım ederseniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: muratcelik49

selam arkadaşlar lg47lm620s tv de internette film açtım 2 dakika sonra bellek yetersiz dedi. bu nedemektir?bu tv de interneti hangi düzeyde kullanabilirim yardım ederseniz sevinirim

bütün lm serisinde bellek sorunu var. bu kadarcık bellekle internetten video izlemek hatta uzun süre internetten kapanmadan kalabilmek zor. ama youtube için durum farklı. sanırım youtube belleği hiç kullanmadığından sorunsiz izleme oluyor. eğer bir film sitesi de yarın öbür gün benzer bir uygulama yaparsa ve lg markete koyarsa o siteden de sorunsuz izleme olabilir.
  • Biz 2011 model LW izlenmiyor derken Yeni model LM lerde de süründürüyorlar. Bu LG nin Müşteriyi süründürme, Hevesini kursağında bırakma huyundan nefret ediyorum..
  • teşekkürler, bu sorunu pc yi ,tv ye bağlayarak çözdüm.lg nin kıytırık internetine gerek kalmadı. ama internet dışında tv çok güzel çok beğendim.
  • Internet ayarlarında varsa bi yerlerde önbellek ile ilgili ayar varsa kapatmayı deneyin.
  • Bende bu konuyu çözen varsa bekliyorum,acaba flas player gibi bir programmı lazım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Andorid TV'Den Film İzleme
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.