Bildirim
lg47lm620s internette film izleme yardım ?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: muratcelik49
selam arkadaşlar lg47lm620s tv de internette film açtım 2 dakika sonra bellek yetersiz dedi. bu nedemektir?bu tv de interneti hangi düzeyde kullanabilirim yardım ederseniz sevinirim
bütün lm serisinde bellek sorunu var. bu kadarcık bellekle internetten video izlemek hatta uzun süre internetten kapanmadan kalabilmek zor. ama youtube için durum farklı. sanırım youtube belleği hiç kullanmadığından sorunsiz izleme oluyor. eğer bir film sitesi de yarın öbür gün benzer bir uygulama yaparsa ve lg markete koyarsa o siteden de sorunsuz izleme olabilir. -
Biz 2011 model LW izlenmiyor derken Yeni model LM lerde de süründürüyorlar. Bu LG nin Müşteriyi süründürme, Hevesini kursağında bırakma huyundan nefret ediyorum.. -
teşekkürler, bu sorunu pc yi ,tv ye bağlayarak çözdüm.lg nin kıytırık internetine gerek kalmadı. ama internet dışında tv çok güzel çok beğendim. -
Internet ayarlarında varsa bi yerlerde önbellek ile ilgili ayar varsa kapatmayı deneyin. -
Bende bu konuyu çözen varsa bekliyorum,acaba flas player gibi bir programmı lazım?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X