hocam şu fotoyu tv den açıp karartma ayarı kapalıyken gözünüzle gördüğünüze en yakın şekilde çekip atarmısınız o beyazlıklar normal sadece sızma bulutlanma varmı onu görmek için https://www.rtings.com/images/test-materials/2015/203_Black_Uniformity.png siz kendinizde kontrol edin bu tv nin sağlam hali karartma ayarı açık ve kapalı şekilde alttaki şekilde gözüküyor ![]() ![]() |
LG55NANO816 55' IŞIK SIZMASI SORUNU (2. sayfa)

-
-
-
demek istediğim kendimin gördüğü bu kadar kötü değil. Yanlış anlaşılmasın
-
hocam yukarda sağlam hali diye paylaştığım fotoğraflara benzer bi görüntü alıyorsanız tv nizde sorun yok çıplak gözle görmeden yorum yapmak zor o yüzden gözünüze göründüğü şekle yakın çekin demiştim
-
Anladım hocam. Kapalı durumdayken daha iyi gibi geldi bana. En iyi tecrübe için bi ayar yapılması gerek sanırım. Biraz araştırayım ben bu durumu.
-
-
-
forumda yukardaki gibi marka aşığı satıcı manipülatif şahıs çok sakın sakın bunların yazdıklarını kaale alıpta paranızı çöpe atmayın...
-
buda üstte çamur attığı fotoların aydınlık hali hiçbir parlama vs yok lg menü renklerine bakıp anlayabilirsiniz...bu şahısların bu tv leri gidip incelemediği hayatında görmediği için oturduğu yerden google dan öğrendikleri 3-5 kelime ile saçmalarlar iso farkının oluşturduğu durumları bile anlayamazlar çünkü o tecrübeye sahip değiller ama bilirkişi rolü yapmaya bayılırlar...
-
Lg menü pointer işaret renklerine bakın! Normal mi? Kamera oversatur halde manüplasyon var arkadaşlar dikkat edin pazarlamacı manüplatörlere. Lg ips filan önerdiğim anlaşılmasın va ve ips panel zayıf ve güçlü yanları vardır ama canlı çıplak gözle bu olmaz yalandır manüplasyondur dikkat edin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Buyrun üstteki “şahsın” bir başka manüplasyonu çok fena şekilde yakalanışı.... video da aslında samsung q80t çok kötü iken anlık ss alıp farklı göstermeye çalışırken bir hafta önce yakalandı videolar orada açın izleyin ağlanmalara bahanelere vs kanmayın takdir sizlerin....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ptolomeo -- 1 Mart 2021; 20:42:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
senin ve yalanlarının devri bitti artık senelerdir insanlara hakaretle çamur atmakla iyi sindirip susturdun insanlar senle uğraşmamak için seni kaale almayıp cevap vermediğinde kendini nimetten saydın markalara insanlara çamur attın...bundan sonra her yalanında seni rezil edeceğim öyle kafana göre istediğini yazma devri bitti...
-
Efendice fikirler konuşsun saygımız var herkese ama gördüğünüz gibi kişiye saldırılıyor çaresizlik ve ifşa başka bir seçenek bırakmıyor sanırım:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X