Bugün tarih 30.07.2021. 2 Ay boyunca çalışıp, 8. Sınıf sayısal derslerinin 1. Dönem konularını bitirdim. Ağustos ayına girmemize epey az bir vakit kaldığından artık çalışmalarımı biraz daha sıkılaştırmaya başlayacağım. Okullar açılmadan LGS sayısal derslerinin tüm konularını bitirmeyi hedefliyorum. Aynı zamanda da her gün paragraf çözüyorum. Gelelim bugünün planına : Öğlene kadar 1 saat kitap oku : Yapıldı 50 soru paragraf :Yapıldı Fen Bilimleri konu çalışması : Yapıldı Fen Bilimleri 78 soru (konu) : Yapıldı Fen Bilimleri 1. Dönem Tekrarı : Yapıldı Fen Bilimleri 27 soru (Dönem Tekrarı) : Yapıldı Matematik 55 soru ( Dönem Tekrarı ) : Yapıldı Toplam : 210 soru ( Tamamdır ) Kronometreyle çalışıp, günün sonunda çalışmaların ne kadar zamanda tamamlandığını buraya da fotoğraf olarak koymaya çalışacağım. Gün Sonu : Her ne kadar kronometremdeki sayılar 6 saati gösterse de, molalarımdan dolayı ancak akşam 9da bitti. Toplamda 210 soru çözüp bunların 179 sorusunu doğru, 29 sorusunu yanlış cevapladım ve 2 sorusunu da boş bıraktım. Açıkçası bu kadar yanlış yapmak beni biraz üzmedi değil. Ama yine de bu benim kendime yüklendiğim ilk gün. En azından bugünü tamamladığımdan ve pes etmediğimden ötürü sevinçliyim. Şimdi biraz yürüyüş falan yapacağım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daichuoo -- 31 Temmuz 2021; 21:16:17 > |
Bildirim