Bildirim
Li-ion 1150mAh prismatic battery
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Karaköyde Uzman ithalata bak onlarda yada çevresindekilerde kesin vardır. Gitmeden önce sorup stok durumu öğrenmeyi ihmal etme..
UZMAN İTHALAT A.Ş. Halilpaşa Sok. No:21 Karaköy - Istanbul Tel: (212) 251 53 75 -
252 82 55 Faks: (212) 245 26 31 -
bizzat gidip sordum bana yok burada sirkecide bulamayacagımı soylediler toptancısının numarasını istedim odaa bende yoksa onlardada yoktur dedi ama aklıma takıld ben orada tezgahtaki adamla konustum aslında arka taraftaki Ali bey ile konusmam gerekirdi ama nese peki baska nasıl temin ederim ki? -
Turkey
Aspilsan AS P.O.Box 501
Organize Sanayi Bölgesi 7. Cad. No. 4
38070
Kayseri +90-352-3211-215
+90-352-3211-217
......................
Turkey
VARTA Batteries Trading Limited
Liability Company
ISTOC TICARET MERKEZI 28
ADA No:1
34450 Günesli/Istanbul
Türkei
Tel: +90 212 6 59 50 60
Fax: +90 212 6 59 48 40
..........................................
sitesinden bunlara ulaşabildim. Umarım iş görür.Saygılar. -
saol kardes yarın ilk is telefon acmak olacakk peki hangi siteden aldın=? -
VARTA nın Almanya sitesinden -
boyle komik birsey gormedim varta ile varta microbatterys ayrı firmalarmıs 6yıl once ayrılmıslar.o yuzden vartanın istanbul telefonlaraından bir sonuc alamadım.varta microbatterys de maillerime cevap vermiyor alacagım sayıyı yeterli bulmadılar heralde cevap vermeye bile useniyorlara peki bu kapasitede li-ion pil nerede bulurum bileniniz var mı? -
deli gibi geziniyorum web sayfalarında ama daha varta microbatteryysin ki kadar uygun bisy bulamadım firi olan? -
sanyo dada buna benzer bir ürün buldum.türkiye iletisim nurmaralarını bilen var mı sitelerinde yazmıyor? -
Alper Bey,
Türkiye temsilcisi olduğumuz Varta Microbattery firmasına bir şey sormuşsunuz. Size nasıl yardımcı olabiliriz ? Zira 0212 358 60 78 no.lu telefondan size ulaşamadığımız için email gönderiyoruz.
Emirlerinizi Bekler, Saygılar Sunarız.
Ceyhun Tıkız
SMH LTD.
Kozyatağı mah. Hilmipaşa cad.
Parlar Apt. No:35/16
34742 Kadıköy/İstanbul
Tel: 0216 463 20 57 - 58 - 59
Fax: 0216 416 91 43
E-mail: smhltd@superonline.com
varta microbatterys den sonunda cevap geldi umarım sonucu hayırlı olur -
gözünüzaydın . İnşallah sorununuz çözülür.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X