Şimdi Ara

Lian Li fanlarında video bile izleyebilirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lian Li fanlarında video bile izleyebilirsiniz
    Dikkat çekici ve premium bilgisayar bileşenlerinin bir numaralı ismi olan Lian Li, ilgi çekici bir ürünü daha piyasaya sürüyor. Lian Li UNI FAN TL fan serisi entegre LCD ekranı ile özelleştirmeye yeni bir boyut ekliyor.

Lian Li UNI FAN TL özellikleri ve fiyatı

Lian Li UNI FAN TL serisinin en önemli özelliği orta kısımda yer alan 1.6 inçlik LCD ekranı. 400x400 piksellik bu ekranda L-Connect uygulaması üzerinden sistemin anlık verilerini görebiliyorsunuz. Ayrıca GIF, MP4, JPG, PNG desteği ile özelleştirmeye de hoş bir katkı yapıyor.

Ayrıca Bkz.Dünyanın en ilginç dizüstüsü olabilir: Sunucu işlemcisi var

Fan çerçevelerinin üst ve alt kenarlarına yerleştirilen RGB aydınlatmalar ile 2 farklı LED bölgesi elde edilmiş. Fanlarda likit kristal polimer 9 adet yaprak yer alıyor. Bakır kaplamalı akıcı dinamik rulmanlar ile de optimize bir tecrübe elde edilmiş.

Lian Li UNI FAN TL serisinde bir LCD kontrolcü 7 fana kadar destek sunuyor. Bir porttan da 3 LCD fana çıkış verilebiliyor. Fanlardaki devre kartı uygulamanın otomatik olarak algılamasına yardımcı oluyor. Lian Li UNI FAN TL serisi LCD ekran olmayan modellerde 32.99$ başlangıç fiyatına sahip. LCD modeller ise 46.99$’dan başlıyor.

Kaynak:https://wccftech.com/lian-li-brand-new-uni-fans-come-with-an-integrated-1-6-lcd-lots-of-rgb-goodness/

• Firmaların en çok kar ettikleri bölüm fan departmanı ama bu işin ucu kaçtı artık bu nedir ya?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 sene önce ilk yaygınlaşırken klavyesinden fanına her şeyi hevesle ışıklı almıştım, şu an tek bir ürünümde ışık yok, camsız güzel kasa bulamadım mecbur camlı aldım içi kapkaranlık. Artık itici gelmeye başladı bu mevzular sadelik en güzeli

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TL yi Türk Lirası olarak anlayanlar :)

• SaxHobbit kullanıcısına yanıt
    Pavyon gibi kasalar artik gercek anlamda göz yoruyor. Ek olarak bir insan fan ekranindan neden video izlesin :

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Claire Huangyoutube
    Biggest 180cm 3D Hologram Fan with 3D effect
    https://www.youtube.com/watch?v=fXqMqn2h9r8
    yakında bunlarında bilgisayar fanı versiyonunu yaparlar.

• Rgb aldığım her şeyin ayarlarına girip düz beyaz renk yapıyorum. Yaşlandık mı noldu bilmiyorum ama bilgisayar kullanırken ekrandan başka hiç bir renkli ışığa tahammülüm kalmadı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende yaşlıyım ama ışık işlerine yeni başladım. ilginçtir birkaç yıldır aldığım ürünlerin ışıklarını iptal ederken bu sefer sistem ışıl ışıl ve beğeniyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamamen duygusal olmuş. Üst düzey bir sistemim var full rgb li. Kasa halen masanın altında ışıkları da kapalı. Benim için pc dünyasında ki devrim niteliğindeki yenilik full yükte tamamen sessiz bir pc deneyimi yaşamak. 4080 ekran kartına sahibim lakin oyunları sırf az ses olsun diye 2k da oynuyorum bırde fps sabıtleyerek

• Ya arkadaş amaca hizmet et işte ne videosu gözünüzü seveyim

• ne gerek var dicem ama alan olur kesin:)

Ben de aynisini yapmistim :D, suanki kasayi da ayni sekilde camsiz kapakli bulamadim mecbur cam kapakli aldim ama kasanin ici kapkara. Anakart isiklari dahil kapali. Yeter be

Aynen öyle. Geçen gün Kasa toplamaya başladım. Ekran kartı Gigabyte windforce 4070ti rgb siz, ramler g skill flare 32 gb CL 30 6000 mhz rgb siz Anakart msi b650 gaming plus , Psu msi Mag 850w pcie 5 atx 3.0 rgb siz. Kasa Cooler Master td500 v2 ve sıvı soğutucu mecbur rgb li. Onlarıda tek tuşla kapatırım. Pavyon gibi Kasa mı olur. Eskiden rgb mi vardı. 1999 da bir kasa vardı. Kapalı kasa. Hiç bir şey görünmüyordu. Şimdi dediğiniz gibi neredeyse camsız Kasa yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fan denince noctua.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tip çok janjanlı fanların genelde soğutma performansını çok kötü yapıyorlar, 40-50cfm oluyorlar maksimum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.