Şimdi Ara

Lian Li Kasalar Türkiyede!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ZİW®O

quote:

Orjinalden alıntı: dardo

quote:

Orjinalden alıntı: meke

Vapo'cular yaşadı

abi sen hatırlarsın almanın biri turkishoverclockers a topic açmıştı su sogutmalı felan o zamandan beri bu kasaya hastayım inşallah hemen gelirde alırız birtane

Snn armor'da mı clk ccğun eline düştü gkhn abi

ne demek istiyorsun sen ? Sen almadiysan sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dardo -- 26 Ocak 2006 19:05:51 >

• Bu tarz ürünleri tr de görmek gerçekten çok güzel ama hala izmir de görememek gerçekten çok ama çok üzücü
  • Firebal 2000 serisinide eklemiş az önceO hepsinden daha iyi.Kasayı 5-6 bölmeye ayırmışlar.
  • Yaw, kusura bakmayın ama soğutması ne kadar iyi olursa olsun böyle çirkin kasalara bu kadar para verilmez bea! Soğutma istiyosan alırsın bi stacker, dayarsın waterbox'u arkasına, dimi ya? Tabi zevkler ve renkler tartışılmaz...

Acaba bilmediğim başka marifetleri mi var bu şeyin?

Ve de aklıma bir soru takıldı: acaba bu kasaların fiyatları düşük olsaydı bu kadar popüler olurlar mıydı?
  • çok basit aslnda dostum..stacker saç ve çelikden yapılma..bu kasa ise 2-4 mm alüminyum..o yüzden dünyanın yıllardır 1 numaralı kasası yakından baktığın zaman lian li kasalara ,stacker Lİan Li yanında teneke kola kalitesinde kalıyor
    quote:

Orjinalden alıntı: Hasbi 81

Yaw, kusura bakmayın ama soğutması ne kadar iyi olursa olsun böyle çirkin kasalara bu kadar para verilmez bea! Soğutma istiyosan alırsın bi stacker, dayarsın waterbox'u arkasına, dimi ya? Tabi zevkler ve renkler tartışılmaz...

Acaba bilmediğim başka marifetleri mi var bu şeyin?

Ve de aklıma bir soru takıldı: acaba bu kasaların fiyatları düşük olsaydı bu kadar popüler olurlar mıydı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LapaciRiza -- 26 Ocak 2006 17:31:59 >

• Vay beee sonunda bu da Türkiyeye geldi ya gözümüz açık gitmeyiz Lian Liler arkadaşında belirttiği gibi en üst düzey soğutmayı yapıyor 3-4 mm alüminyum ne demek kusura bakmayın ama bu kasalar hiçbir şeyle kıyaslanmaz babam hollandada işçi olarak çalıştığı için bu kasaları hollandada görme imkânım olmuştu yakından gördüğünüzde kalitesine dübürünüz düşer öyleki kasanın vidaları bile yüksek yoğunluklu alüminyumdu hoş benim o kadar param yok ama olsa kesin alırdım

• fireball'daki modellerde de pek iş yok açıkçası.gerçi bu kasayı tercih eden tipi için tercih etmeyecektir ama.görüntü de önemli, thermaltake tercihimdir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: agoze

Firebal 2000 serisinide eklemiş az önceO hepsinden daha iyi.Kasayı 5-6 bölmeye ayırmışlar.

ben bulamadım 2000 serisini tam link verirmisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: jeepers_creepers

fireball'daki modellerde de pek iş yok açıkçası.gerçi bu kasayı tercih eden tipi için tercih etmeyecektir ama.görüntü de önemli, thermaltake tercihimdir..

esprimi yapıon thermaltake ha vay be

• ya çok bilmişlik taslamak olmasın ama thermaltake apayrı bir kasa lian li apayrı bir kasa..yani önce fikir belirtirken doğru kıyaslama yapmak lâzım..lian li kıyaslanıcak olursa, chieftec, silvserstone,antec gibi kasalarla kıyaslanmalıdır.thermaltake gamer tabir edilen kasalar üretir genelde ve lian li de görüntü değildir amaç soğutma OC ve perfomans yanısıra işlevsellikdir..kalite konusuna gelince eğer kıyaslanıcaksa thermaltake opel vectra ise lian li cadillac gibi birşey oluyor yani formatlar farklı..lütfen daha görmediğimiz incelemediğimiz kasayı daha gelmeden yerden yere vurmayalım hele hele böyle markaları
  • quote:

Orjinalden alıntı: KingTheodon

ya çok bilmişlik taslamak olmasın ama thermaltake apayrı bir kasa lian li apayrı bir kasa..yani önce fikir belirtirken doğru kıyaslama yapmak lâzım..lian li kıyaslanıcak olursa, chieftec, silvserstone,antec gibi kasalarla kıyaslanmalıdır.thermaltake gamer tabir edilen kasalar üretir genelde ve lian li de görüntü değildir amaç soğutma OC ve perfomans yanısıra işlevsellikdir..kalite konusuna gelince eğer kıyaslanıcaksa thermaltake opel vectra ise lian li cadillac gibi birşey oluyor yani formatlar farklı..lütfen daha görmediğimiz incelemediğimiz kasayı daha gelmeden yerden yere vurmayalım hele hele böyle markaları

ya ben yanlış yazmışım ya da sen yanlış okumuşsun dostum.yukarıda yazdıklarımı özetliyim istersen,lian li yi tercih eden tipi için tercih etmeyecektir yazdım bu bir.ikincisi lian li kasaların tipini beğenmiyorum yazdım,onun için thermaltake tercihimdir yazdım.yani görüntü olarak.

en son özet olarak lian liyi nerde yerden yere vurdum onuda anlamış değilim,ilginç.......

• quote:

Orjinalden alıntı: LapaciRiza

şaka gibi ama ama nasıl olur
    http://www.firebal.net/asp/brands.asp?Brand_ID=Lian%20Li

2 aydır ana sayfada kasaların resmi duruyor yeni mi görüyorsunuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 26 Ocak 2006 18:05:00 >

• @ jeepers onu senin için demedim şaka yollu arkadaşlar codegen falan demiş dikkat edersen sırıttım bu şekilde ciddi değilim yani
  • yaw 3-4 mm alüminyumdan yapılyomuş. Değil alüminyumdan komple bakırdan yapsan bu kadar etmez..
    sonuçta bildiğimiz alüminyum bu nolcak. Kaç para kilosu aluminyumun ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: dardo

quote:

Orjinalden alıntı: meke

Vapo'cular yaşadı

abi sen hatırlarsın almanın biri turkishoverclockers a topic açmıştı su sogutmalı felan o zamandan beri bu kasaya hastayım inşallah hemen gelirde alırız birtane

ben hatırladım bile :) sorması ayıp ne oldu o foruma neden bırakıldı ?

• iyi olmuş high-end ürünler artık çoğalmaya başladı. seçeneklerin artması iyi. böyle bir ürünün pazarda bulunması gerekiyordu zaten.
  •  Lian Li Kasalar Türkiyede!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????

Lian Li Kasalar Türkiyede!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????
  • ben çok beğendim ya laptop u satıp 3000 $ lık bi sistem toplayacam sanırım kasam bunlardan biri olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: sayko35

Bu tarz ürünleri tr de görmek gerçekten çok güzel ama hala izmir de görememek gerçekten çok ama çok üzücü

fireball'in izmir bayisi AYBEY oldu cok rahat bulursun artik
  • quote:

Orjinalden alıntı: poweruser0

quote:

Orjinalden alıntı: agoze

Firebal 2000 serisinide eklemiş az önceO hepsinden daha iyi.Kasayı 5-6 bölmeye ayırmışlar.

ben bulamadım 2000 serisini tam link verirmisin

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=PCV2100BPlus bu sanırım...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.