guru3d editörleri yeni ürünleri sürekli bu kasalarda test ediyor varmış demek ki bir bildikleri.
yaa bisi dicem ama simdi herkes kopurecek firmayada kalitesinede lafim yok ama hani o kadar par vermisken kasaya hani ben burdayim diyen bisi olsa cok gusel olurdu be iscilik tabiki super ama penere mencere mod filan nasil iyi olmazmiydi
iç tasarımı çok manyak ya cm stacker almayı rafamı kaldırsam
Artık bizim için bu tarz kalitesi belli olan kasalar veya mod parçaları getirmek için geç bile kalındı.Ülkemizde bu işlere olan ilgi arttı ama daha yeni yeni adımlar atılıyor.
iyi de sırf bölmeye ayırdılar diye mi bu kadar para
quote:
Orjinalden alıntı: DjiNN
yaa bisi dicem ama simdi herkes kopurecek firmayada kalitesinede lafim yok ama hani o kadar par vermisken kasaya hani ben burdayim diyen bisi olsa cok gusel olurdu be iscilik tabiki super ama penere mencere mod filan nasil iyi olmazmiydi
+1 bu iş zevk meselesi işçilik ok de ben dıs tasarımını beğenmiyorum bu aletlerin (kişisel fikrim)
kasanın kalitesine bir lafım yok ancak bir sorum var 3-4 mm alüminyumdan yapılmasının soğutmaya ne gibi bir katkısı olur ki herkes deli gibi sogur diyor ama yani ne kadar farkedebilirki ???
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme