2018'de Amazon.de'den aldığım Lian Li PC-O11 WXC kasayı satıyorum. Ürün PC-O11'dır, sonradan çıkan O11D / XL / EVO modellerinden değil yani. Bu modellerin atası denebilir. O11D modellerinin iç aksamı çelik, dışı alüminyumdur, bu ürün ise tamamen alüminyumdan üretilmiştir, dolayısıyla segmentasyon olarak biraz daha premium ve daha hafiftir, ancak iç aksamın yerleşimi yeni modellere göre biraz daha eski tarzda.
Altta ve üstte 2x360mm radyatör / fan desteği mevcut, aynı zamanda kutuda gelen aparat ile ön tarafa da 3x120mm fan monte edilebilmekte ancak ön panel cam olduğu için çok anlamlı olmaz.
5 yıl boyunca custom sıvı soğutma sistemime ev sahipliği yaptı, SFF kasaya geçtiğim için artık tüm eski donanımlarımı satıyorum.
Alt radyatörün daha rahat hava alması için yerden daha yüksekte tutmak üzere alüminyum kasa ayakları da monte etmiştim, ancak orijinal kutusuna rahatça sığdırmak için çıkardım, aksesuar kutusuna koydum isterseniz tekrar monte edebilirsiniz
CoolerMaster dikey GPU montaj aparatını kasaya takabilmek için PCI bracketlar arasındaki demir parçaların bir kısmını Dremel ile kestim ancak kozmetik dışında dikey kart monte etmeseniz dahi bir problem çıkarmaz, görsellerde nereyi kestiğimi görebilirsiniz. Dikey GPU montaj aparatını da ürüne dahil ediyorum, gönül rahatlığı ile o şekilde de kullanabilirsiniz.
Yanında MNPCTech GPU sarkma önleyici bracket'ı da dahil ediyorum, olur da yatay kullanmak isterseniz sarkma engellemesi için monte edebilirsiniz
Ürün için istediğim fiyat 2500 TL'dir
Orijinal kutusu ve tüm aksesuarları ile satıyorum
Ürünleri elden İstanbul Ataköy'den teslim alabilirsiniz, veya havale sonrasında kargolayabilirim ancak elden teslim etme taraftarıyım. Kargo ücretini alıcı öder ve kargo sırasında oluşabilecek herhangi bir hasar alıcının sorumluluğundadır.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.