ARKADAŞLAR UZUN ZAMANDIR PLANLADIĞIM SİSTEMİMİ NİHAYET BİTİRDİM.SİSTEM İÇİN HERTÜRLÜ İYİ VEYA KÖTÜ YORUMLARDA BULUNABİLİRSİNİZ.ÇÜNKÜ BU BENİM EKSİKLİĞİMİ BULMAMA YARAYACAK
SİSTEM:
EVGA P55 FTW İNTER CORE İ7 860 OCZ 2+2 (4 GB) 1600 MHZ DDR3 CL7 ZOTAC 9500 GT SAMSUNG 1 TB 32 MB 7200 RPM ENERMAX Revolution PATLADI o yüzden geçen gün OCZ FATALİTY 550 W aldım LİAN Lİ ARMORSUIT PC-P50R kasa
SOĞUTMA:
SWİFTECH GTZ CPU BLOK SWİFTECH MCP 655 LAİNG D5 POMPA ALPHACOOL NEX. EXTREME 360 RADYATÖR EK Multioption RES 100 Rev2 (100ml) Su Tankı FESER 1/2 UV YEŞİL HORTUM BİTSPOWER RAKOR 3 ADET NANOXİA FX120 2000 RPM FAN 2 ADET XIGMATEK 140 MM FAN 1 ADET XIGMATEK 120 MM FAN
Bence eksiği yok gibi.Mükemmel olmuş renklerin uyumu Valla çok beğendim
Teşekkür ederim saolun.İnşallah daha yeni projelerede imzamı atacagım
quote:
Orijinalden alıntı: micro-hat
Teşekkür ederim saolun.İnşallah daha yeni projelerede imzamı atacagım
Bende yazın pleksi el yapımı kasa ve sıvı soğutma kuracağım.Şu sizin kasanın kırmızı rengi varya mükemmel ya Pleksi kasa iptal olursa kendi kasamın içini o renge boyayacağım
teşekkür ederim ama ben bu kasasın içini boyamadım kendisi boyle.yantaraftaki plexi ve resimde orjinal hali ben sadece fan ve diger ekipmanlarda görsellik kattım.
quote:
Orijinalden alıntı: micro-hat
teşekkür ederim ama ben bu kasasın içini boyamadım kendisi boyle.yantaraftaki plexi ve resimde orjinal hali ben sadece fan ve diger ekipmanlarda görsellik kattım.
Biliyorum hocam.Vatan pc de gördüğümüzde arkadaşla baya bi seyre dalmıştık zaten.Gerçekten mükemmel orijinal rengi
ewet çok güzel . şuana kadar birçok marka kasa kullandım ama en iyisi LİAN Lİ diyebilirim.