Şimdi Ara

Libadiye Turkuaz Petrol % 25 indirim. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
3.321
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birader geçmiş olsun, arabasına evladı gibi hatta daha iyi bakanlara ayar olan biri olarak cana gelen mala gelsin diyorum. Vardır o kazadada bir hayır takma kafana..
  • cruel_crazy C kullanıcısına yanıt
    Aslında benzin almaya o kadar yol gidene kadar (gidiş/dönüş 20 km) gitmemek daha mantıklı diye düşünüp vazgeçmiştim. Ama 30 litre benzinde 40 lira kar edeceğimi eşime söylediğimde bana git demişti ben de yola çıktım.
    Allah' tan hem ben hem de karşı taraf arabalarda yalnızdık.
    Karşı tarafın dediğine göre kızının boğazına kolye klipsi ksçmış ve hastaneye kaldırmışlar. O yüzden kırmızı da geçmeye çalışmış.
    Bu arada çakar olmasına rağmen araç resmi plakalı değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle geçmiş olsun Allah daha beterinden korusun. video da gördüğüm kadarıyla iki tarafta kusurlu Allahtan ciddi bir durum yok.Bildiğim kadarıyla aldığınız lastikler goodyear değil goodyear üretimi diye satılanlardan ancak bu lastikler goodyear adı ile satılanlar ile aynı kalite de değil bir de lastikle çok fazla alakası yok gibi bilemiyorum uyku sersemi ben fark edemedim ama bana öyle geldi.
  • marine-gear kullanıcısına yanıt
    Frene köklediğim halde durmadı araba.
    Aklıma takıldı: madem lastikler kızakladı neden ABS devreye girmedi??

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Frene köklediğim halde durmadı araba.
    Aklıma takıldı: madem lastikler kızakladı neden ABS devreye girmedi??

Sizin tepkiden sonra abs devreye girmiş tak tak diye sesi geliyor sonra kaza oluyor.

Diğer taraftan kampanyanın yarına yani bugüne sarkma ihtimali yoktur sanıyorum. Depom bomboş ve hergün gözattığım sıcak fırsatlara girmemişim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapılmaması gereken hareketi aşırı güven sonucu yaptım:
    Aynı kavşakta daha önce buna benzer geçişleri defalarca yaptım ama çekirge 3. zıplayışta gider.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rasmus61

quote:

Hayra yormam gerekir sanırım:
    Benzin almaya giderken büyük hasarlı kaza yaptık. Neyseki cana gelmedi.
    Arabanın yürüründe ve farlarında sorun yok ama benzin alamadan geri dönmek zorunda kaldım.

Geçmiş olsun kardeşim,ALLAH (cc) daha kötüsünden korusun.Büyük hasarlı kazada nasıl yürüyor araba ?

Teşekkür ederim.
    Kış lastiklerinin fren mesafesinin uzun olduğunu unuttuk.
    Benimki Auris:

Libadiye Turkuaz Petrol % 25 indirim.

Büyük geçmiş olsun aman dikkat benimki jip olup 315 35 20 lasitik olmasına rağmen bugün ani bir fren ile normalden daha uzun mesafede durdu ... aman dikkat diyorum !

• By_EKReM kullanıcısına yanıt
    Bir yazım yanlışı oldu sanırım, yoksa tuvnera bana garezi mi var diye düşünecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: By_EKReM

quote:

Hayra yormam gerekir sanırım:
    Benzin almaya giderken büyük hasarlı kaza yaptık. Neyseki cana gelmedi.
    Arabanın yürüründe ve farlarında sorun yok ama benzin alamadan geri dönmek zorunda kaldım.

Aman kardes gecmis olsun, mala gelecegine cana gelsin.sana bisi olmamis gerisi muhim degil...
    Sen bize lazimsin unutma :)

Mala gelecegine cana gelsin yazmisim ya la ??? Uyku semeresi...

@tuvnera kusurabakma cana gelecegine mala gelsin, cok gecmis olsun...

Kardesim sagol sende uyarin icin...@ztalan

• İndirim devam ediyormu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oracle99 -- 22 Aralık 2013; 9:58:28 >
  • TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    Aynı saatlerde benzer bir muhabbeti ben de hanımla yaptım, f/p hesabı yaptık ve gitmeye karar verdik.

Geçmiş olsun, cana gelmesin yeter ki.
  • Geçmiş olsun,
    Sürüş sırasında video kaydı da neyin nesi? Auris in bir özelliği mi yoksa senin sonradan taktırdığın bir düzenek mi? Teknik özellikleri neler? ilginç. Kara kutu benzeri bişey, ama çok lüzumlu mu, bilemedim şimdi.

• Geçmiş olsun kardeş.

• ekdellal kullanıcısına yanıt
    http://www.aliexpress.com/item/Hot-Sale-New-Style-Car-DVR-Recorder-2x140-Degree-Wide-Angle-Dual-Lens-720P-Full/1141572274.html

• quote:

http://www.aliexpress.com/item/Hot-Sale-New-Style-Car-DVR-Recorder-2x140-Degree-Wide-Angle-Dual-Lens-720P-Full/1141572274.html

Bu linki verdiğine göre sendeki bu aletin aynısı değil mi ? Satıcıda mı bu ? yani sipariş versek güvenilir mi ?

fotograftan ürün kaliteli gibi gözüküyor ama bu fiyata ne beklenir bilemiyorum.

bir de gücü nerden alıyor ? tavandan bir şekilde çekmek lazım sanırım.

çok heveslendim , almak lazım , her araca lazım... şimdi senin arabada bu olmasa derdini nasıl anlatacaktın..

61USD a bu alet bedava

gece böyle çekiyorsa gündüz çok nettir sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bolkepçe

quote:

Bu linki verdiğine göre sendeki bu aletin aynısı değil mi ? Satıcıda mı bu ? yani sipariş versek güvenilir mi ?

fotograftan ürün kaliteli gibi gözüküyor ama bu fiyata ne beklenir bilemiyorum.

bir de gücü nerden alıyor ? tavandan bir şekilde çekmek lazım sanırım.

çok heveslendim , almak lazım , her araca lazım... şimdi senin arabada bu olmasa derdini nasıl anlatacaktın..

61USD a bu alet bedava

gece böyle çekiyorsa gündüz çok nettir sanırım.

Çakmaklıktan güç alıyor. Ben kablo gizlemedim. Aracın bagajında da çakmak çıkışı olduğundan arka cama da başka bir kamera yapıştırdım.
    Satıcı güvenilir ama bir ayrıntıyı hatırlatmam lazım:
    Cihaz GPS anteni ile geliyor. Ancak bu antenin kablo ucu mini usb çıkışlı olduğundan, cihazın tek mini usb çıkışı da çakmaklıktan güç aldığından kullanamıyorum.
    Satın alırken satıcıya 3,5mm çıkışlı GPS anteni göndermesini tembihleyin. Çünkü cihaz üzerinde 3,5 luk GPS girişi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 22 Aralık 2013; 11:27:08 >

• TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    tutanakta nasıl ifade ettin o önemli. keşke eksper videoyu izlese. çünkü karşı taraf kesinlikle kırmızıda geçiyor. bence siz bu işlerden anlayan birine videoyu seyrettirin ama en önemlisi her iki taraf olarak el sıkışmanız. tebrik etmek lazım sonuçta çok daha tatsız şeyler olabiliyor. bravo
  • Geçmiş olsun, karşı taraf çakarları yakmış kırmızıda geçiyor. Araç emniyetin aracımı idi? Cihaz kaç günde geldi? Çok şikayet var site ile ilgili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oracle99 -- 22 Aralık 2013; 11:42:16 >
  • oracle99 kullanıcısına yanıt
    Aracı süren görevli memur değil. Anlattığına göre gümrükten araç çekip ticaretini yapıyor.
    Tutanak tutulması için yarım saat karşı tarafın zabıta olan yakınının gelmesini bekledik. O gelince arabaları kaza anındaki konumlarına alıp resimler çektik.
    Bu videonun hem ışık durumu (Karşı tarafa kırmızı yanıyor) hem de hatalı sollama yapanın sadece ben olmadığımı (Fluence kırmızıda hareket etmek için bekleyen aracı solluyor) göstermesi bakımından faydası olur sanırım.

Işık konusunda ihtilaf çıktığında dükkanda çalışan çocuk "Abi burada ışık kırmızıdan yeşile döner. Yeşildeyken önce sarı yanar" dedi
    Karşı taraf kırmızıda geçti yani zaten videoda kırmızıda duran aracı solladığı görülüyor.
    Bu kazada kameranın ne kadar önemli olduğu ortaya çıktı.

• Kesinlikle allah göstermesin yaya veya benzeri bir kaza durumunda çok büyük önemi var bu cihazların . Bu satıcıdan ve bu siteden almayı önerirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oracle99 -- 22 Aralık 2013; 11:55:06 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.