< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 12 Ekim 2024; 11:55:2 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 12 Ekim 2024; 11:55:2 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Pisiko ne duruyon onden buyur! Alamanyada durdugun her an aldigin her soluk Putin bogrune batirilmis hain bir bicaktir. Kos Rusyaya Putin kucak acmis seni kollarina alip bogrune basmak icin bekliyor. Bitsin bu hasret, sizde kurtulun bizde. Ne cekti forum senden be!
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
https://forum.donanimhaber.com/almanya-da-yasanmaz-genc-almanlar-bile-amerika-ya-kaciyor--159764534 burada mesajı neden sildirdin la? :)))) |
mesajım neden silindi o vakit? seni etiketlemiştim? |
adminler kafasına göre yorum silmiyorlar. adamlar her an her konu içinde her mesaja bakamazlar. ama tamam ben inandım kankito. |
kardeş hala anlayamamışsın. yahu ben konu mu silinmiş yazdım. bir daha oku. bu arada senin liberallik almanya'da tıkır tıkır işliyor hepsi eski sovyet ülkelerine kaçacaklar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 12 Ekim 2024; 11:55:53 > |