|
Çevremdeki Tayyipçilerin çoğu AB'ye göç etme hazırlığı yapıyor.
-
-
Herkes kaçmanın peşinde. -
Benim çevremdeki 85 milyon insanda ilk fırsatı bekliyor.
-
Tabi de, adamlar 2024 te bile Tayyip'i destekledikleri halde AB'ye kaçmayı planlıyorlar o ilginç. Aslında değil. AB'de yığınla Tayyipçi var. Buradan biraz daha Tayyipçi gidecek, hepsi bu. -
BOP projesi, pardon AKP başkanı Tayyip Bey 22 yıl ülkenin başına kurulmadan önce böyle bir durum yoktu. 2002 yılında nüfusu 70 milyon Türkiye'nin tamamı AB'ye göçetmeyi düşünmüyordu, çeşitli zorluklar olsa da Türkiye'de yaşamaktan dolayı mutluydu insanlar... -
sorsan yaşı 15tir akp iktidarından başka iktidar görmemiştir ama akp öncesine özlem duyar
-
Şuan sınırları acsalar ulkedeki herkes avrupaya yuruyerek gider sadece yuruyemeyecek yaslilar kalir. 85 milyonun 80 milyonu goc eder. Komiklik olsun diye soylemiyorum gercekten boyle olurdu. -
Bende giderdim ne yapcam Türkiye'de her tarafı kaos ve vahşet.. insanlara yaşamayı bile hor görüyorlar. -
2023de Kendi yedikleri nanenin acı tadı, sadece kendilerini değil, ülkedeki herkeşi vurdu. Kurunun yanın da yaş da yandı. Mıçtıkları şeyi temizlemeden, paçalarını kurtarma derdinde.. Umarım daha çok sürünüp en kötüsünü görürler de yaptıkları siyasi seçimin hayatlarının en böyyük hatası olduklarını anlarlar...
-
Yok birader bizim etrafımızda hiç anlattığın tipte biri senin çevrede problem var herhalde -
troll maraz
-
Bahsettiğim yer Bursa, senin yer neresi Afyonkarahisar mı ? misal diyorum. -
Bursa benim de
-
Benim de Müslüman olan Haçlı şövalyesi tanıdığım var, düşünebiliyor musun?
-
Bende ingilizce öğreniyorum aşçılık becerimde iyi , parayı arttırıp green card başvurusu yapacağım -
quote:
Orijinalden alıntı: Ulpro
Bende ingilizce öğreniyorum aşçılık becerimde iyi , parayı arttırıp green card başvurusu yapacağımKaçak git, dili 4-5 ayda konuşarak öğrenirsin. Türkiye'de konuşmanı geliştirmen çok zor.
-
Kaçak gittin diyelim ülkenin vatandaşı olmadan neyinden yararlanacaksın
İngilizcedede birkaç kelime tamlama daha öğreneyim ocağın sonuna kadar biter büyük ölçüde -
ee hani memleket çok güzeldi
-
Şu konuları Ülke ve Dünya Gündemi'ne açın.
-
Yararlanamazsın. Buradaki Afganlar gibi angarya işleri sana verecekler, para biriktirip buraya geri döneceksin. Cebine de dili koymuş olacaksın. Dil konuşmadan öğrenilmez. İngilizce okumanı, yazmanı geliştirirsin ama konuşma öyle bilgisayar başına olacak şey değil.
Benzer içerikler
- sonda çıkarken acır mı
- erkekler ağlar mı
- terramycin pişik için kullanılır mi
- penis tahrişi
- tm ne demek
- yeşil nasim
- türk çay emojisi
- exxen filmleri
- para sayma makinesi bim
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X