Şimdi Ara

Çevremdeki Tayyipçilerin çoğu AB'ye göç etme hazırlığı yapıyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Green card deneyeceğim riskli iş onlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ulpro kullanıcısına yanıt

Ya çıkmazsa?

• Samuel-Vanunu S kullanıcısına yanıt
    İltica falan ederim

İşin ucunda ölüm yoksa kabul etmezler. Avukata da tonla para dökmen lazım.

İşçi vizesiyle giderim hiç olmadı , niteliğim var Excel Word biliyorum yemek yapmayı biliyorum ( başka tariflerde öğreniyorum ) bide özel güvenlik kursuna kayıt olacağım bir köşede bulunsun diye ama Amerika kısmı 1 2 sene alacak 2 ay sonra yapmayacağım başvuruyu yani

• Bu ulkede gercek manada ulke menfaatini dusunen sadece Kemalistler ve su an Saadet'in temsil ettigini dusundugum samimi Muslumanlardir. Perincek ve partisinden bahsetmiyorum.

Onun disinda muhafazakarlar da sekulerler de maddi ve manevi menfaatlerini dusunur yalnizca. Bu ulkede basibos demokrasi intihardir. Yuksek nitelikli ve ahlakli bir otokratin idaresinde, yalnizca ulkeye hizmet etmek niyetinde olanlarin belli konumlara gelebildigi bir yer olmali bu ulke. Su anki duzen icten ice curutuyor ulkeyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Excel ve Word nitelik mi? Aşçı falan değilsen adamlar senin yemek yapmanı ne yapsınlar? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samuel-Vanunu -- 13 Eylül 2024; 12:31:32 >
    O yüzden özel güvenlik kursuna falan gideceğim diyorum ne olur ne olmaz diye , bende bunları düşünüyorum sen kafanı kendi geleceğine tak

Masterchefte 4 senelik gastronomi bölümü okuyupta daha pilav lokma yapmayı bilmeyen bir sürü insan var hem

Masterchef kurgu. Ben Türkiye'de mutluyum.

• Tayyibe aşık olanların kafa yapıları şu:

- bu ülke o kadar rezil pis insanlardan oluşuyor ki, tarihin en iyi yöneticisi olan yüce RTE çok çabalasa da bu rezil insan sürüsünü düzeltemiyor.

bu yazdığım şey tarikat bakış açısıdır. tarikatlerde iyi olan herşey şeyh sayesinde oldu denir, kötü olan herşey alttaki insanlar yüzünden oldu denir.

• VeryImportantPerson16 kullanıcısına yanıt
    Anlattığım gibi, Bursa'da çevremde

Manav,
    Emekli,
    Mühendis,
    Esnaf

olmak üzere 4 Tayyipçi, AB'ye kapagı atmak için can atıyor.

Senin Bursa'daki çevrende bunun olmaması, benim Bursa'daki çevremi sorunlu yapmaz. Gerçekler bunlar.

KVKK olmasa veya başım sıkıntıya girmeyecek olsa o 4 kişinin bunları dedikleri video, Whatsapp yazışmalarını gösterirdim.

Konu başlığında bahsettiğim Tayyipçi Mühendis, Almanya'nın yeni (Haziran 2024) uygulamaya aldığı Şans Kartı (Chancenkarte) ile gitmeyi planlıyor. Şans Kartında en önemli 2 şart 1. üniversite diploması 2. bloke hesaba yaklaşık 12500Avro yatırılması. Bu iki ana koşulu, TayMüh karşılıyor.

Fakat ilginizi çekeceğini düşündüğüm bir ayrıntı:

Başvuru formunda bloke hesap parasını (12500Avro) kaynağı nedir gibi bir soru varmış. TayMüh o parayı babasından borç aldı. Forma "kazanarak biriktirdim" diye yazmış Son 8 yıldır doğru dürüst işte çalışmayan, SGK kaydı bomboş olan biri, kazanarak biriktirdim deyince Almanların ne düşüneceği merak konusu

• Gençler ne evlenebiliyor ne ev bark kurabiliyor ekonomiyi sağlam çökertttiler uzun süre ayağa kalkamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EvMüdüresiii kullanıcısına yanıt

Nasip olursa bu millet de bunun bedelini ilk seçimde bu iktidarı sandığa gömerek belini öyle sağlam çökertir ki, bunlar bir daha kırılan belini doğrultamayarak iktidar yüzü göremezler...

• Chancenkarte score:

Degree recognized

(6+ points)

Kabul edilirmiyim üstad,

• dekareme kullanıcısına yanıt
    Hayal kırıklığı yaratmak için söylemiyorum (bilgi amaçlı söylüyorum) bence seçimler göstermelik yapılıyor. Ayrıca açıkça yasa çiğneniyor. Yasalar bir kişi en çok 2 kez c.başkanlığına seçilebilir diyor, 3 dönemdir aynı kişi c.başkanı.

Konuda bahsettiğim Afyonkarahisarlı Tayyipçi "Tayyip'i ilk seçimlerde Amerika getirdi" dedi sonra "Tayyip ilk 5-10 yıl ayıya dayı dedi, sonra Amerika'ya karşı durdu, halkın adamı oldu" diye tamamladı.

Ayrıca bir arkadaşın babası 22 yıl Tayyipçilik yaptıktan sonra 2024 yılı başında Tayyip'i bıraktığını, Fatih Erbakan'ı desteklediğini söylemiş. Bir sağcıdan başka bir sağcıya geçiş seçim oluyor!

• Robinson_Crusoe kullanıcısına yanıt
    Şans Kartı ile yarı ciddi yarı şaka (şimdilik) ilgilendiğim için kesin konuşamam fakat puan dışında daha birçok koşulu var.

Yaklaşık 12500 Avro özkaynak (Eigenmittel) bankaya yatırmalısın, yaklaşık 500.000TL.

Almanya'da hangi iş alanlarıyla ilgilendiğini ve hangi eyalette iş başvurusu yapmayı düşündüğünü, Şans Kartı ile kalacağın maks. 1 yıl boyunca Almanya'da kalacağın yeri (Eyalet, Şehir) önceden belirlemelisin. Belirttiğin eyaletten başka bir eyalette iş bulursan daha sonraki aşamada çalışma vizesi vermeyebilirler iması veriyor bu.

Kalacağın yerin adresini, rezervasyon bilgisini istiyorlar yani turist vizesinde olduğu gibi. Bence bu başvuranı sıkıştırma amaçlı (kendi yorumum)

Başvuru formunda şöyle bir soru var: neden iş bulmak için Almanya'ya gidiyorsun.Sebebi zaten belli olan birşeyi özellikle sormaları manidar.

Varsa, Almanya'da iş aradığınızı gösteren belgeler örneğin bir iş görüşmesine davet mektubu.

Tayyipçi mühendise bu sorulardan bahsettiğimde "Almanya bize muhtaç, o sorular formalite, bana Şans Kartını vermek zorundalar" dedi !

Fakat bence formalite gibi görünen bu sorularda beğenmedikleri kişiye Şans Kartı red verebilirler. Bunu zaman gösterecek.

• Alaattin_Delon A kullanıcısına yanıt
    Daha önce almanyaya giriş yaptım 1 ay vize vermişlerdi 10 yıllık abd vizemde vardı orada giriş çıkış yaptım şimdi yeni abd vizesi için başvurdum aralıkta randevum var açıkcası turist olarak bana vize verirler ama bende kalıcı olarak gitmeyi düşünmeye başladım,

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.