Şimdi Ara

Libido nasıl düşürülür? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Zaten bende ereksiyon sorunu ve erken boşalma var

• Risperdal diye bir antipsikotik var işe yarayabilir. Kadınlık hormonunu arttırıyor. Eğer çok azgınsan dene 🤣
  • Rumpelstilzchen kullanıcısına yanıt
    Yap gitsin takıntı yapma sonuçta rahatlamak için yapıyorsun? Kimseyle zina da yapmıyorsun zaten.

Bence takıntı yapılacak en masum şey

Başka derdin olmasın kardeşim İnşallah

Bu nofapçılara da hiç kulak asma toplum içinde azgınlık haliyle kendini rezil edersin

Beni dinlersen masturbasyon yapman faydalı bir şey. Hem aklından cinsel düşünceler gidiyor. Hem de kendini zinadan koruyorsun. Biyolojik faydalarını da araştırabilirsin. Salgılattığı iyi hormonlar sayesinde ruh halin iyileşiyor

Şimdi bir yiyeceği de aşırı tüketsen faydadan çok zararını göreceksin

Masturbasyon da böyle bir şey doğru şekilde ve düzenle yapılınca insana iyi gelir

Biraz mantıklı düşün günlerce aylarca Masturbasyon yapmadın fişek yukarı geziyorsun en kötü kız bile çekici geliyor. Sen burada yanlış bir kadınla birliktelik hatasına bile düşebilirsin bu durumu hayatın boyu bedel ödeyerek çekersin

Şimdi bu konudaki fikirlerini tekrar gözden geçir

Ben de dinen inançlı bir insanım ancak günah haram işini düşünme çünkü yaşadığımız zaman bunu gerektiriyor. Ben şimdi günah değil veya haram değil diye bir şey diyemem. Bu sefer dini yalanlamış olurum. Allah büyük affeder. Sen büyük günahtan korun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-38EAF14ED -- 16 Nisan 2023; 20:21:47 >

• Kardes senin iraden zayif diye neden milletin kaderiyle oynuyorsun? Anlik rahatlama kisir dongudur cinsel doyum vermezki dokunma yok, opusme yok, sadece bir anlik zevk var. Uyusturucuda ayni sey. Yaptikcada yapasin gelir, bu susayiota Cola icmeye benzer. Susuzlugu gidermez. Tum enerjini alir, bisa enerji israfi ustelik beyin kimyanlada oynar. Gercek hayatta kadinlara yaklasamazsiniz, ozguveni dusurur. Acikinca sigara icmek gibidir. Mal gibi gezersiniz beyin siside cabasi. Mast yapiyorsaniz en azindan forno izlemeden yapin.
  • Hocam normalde fazla takmıyorum ihtiyaç sonuçta da şimdi oruçluyken çok zorlanıyorum. Şeyimizin uğruna da sevaptan olmayalım diyorum.

• Ya kardesim tam anlamadim iftarla sahur arasinda yapip gusul abdesti aliyorsan oruca bisey olmaz yapilmamasi daha iyidir ancak oruc oruc mu 31 cekiyorsun yani? Hadi uyurken fln bosalirsin alirsin abdestini bisey olmaz da aga orucluyken cekilir mi yahu carpilcaksiniz yemin ediyorum.

• Rumpelstilzchen kullanıcısına yanıt
    İftardan sonra işini hallet banyo yap
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.