Şimdi Ara

Lich Bane hangi herolara alınır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
2.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dehhani.

ziggse alınır mı

Alınır bence. Late de pasifinin süresi de azalıyor zaten Q + AA + E ile çok rahat tekleyebiliyorsun adc yi ya da apc yi.
  • Ziggs, Akali, Fizz, Kassadin, Lux, Twisted Fate, Teemo, Sona, Gragas, Evelynn, Kayle, Orianna, Nidalee, Cho'Gath, Diana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rookiee07

quote:

Orijinalden alıntı: ORANGEandLEMON

Ziggs, gragas, leblanc e alan bile gördüm.

leblanc a bende şaşırdım lakin ziggs e ve gragas alınmasının neresi garip ? Ziggs in pasifiyle birleşen bir lich bane 200-250 kadar çok rahat bir hasar vururki bu ap herolar için mükemmeldir.Gragas ında w suyla lich bane birleştiğinde çok fazla attack damagesi olur buda ap herolar için bulunmaz bir nimettir.

Benim hatam.. orda ona bile alanı gördüm lafı sadece lb içindi o da cdler bitince 600 ap yi aa da değerlendirmek için kasmıştı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ziggs'e alınmaz diyenlere kafa atasım var
  • Fizz akali ziggs nidalee kayle teemo vb

• quote:

ziggse alınır mı

Bana kalırsa Ziggs'in ana itemi.
  • luxa almak gereksiz mid gameden itibaren düz vuracak mesafeye yaklaşıyorsanız çok yanlış yapıyorsunuz
  • Fizz ve TF harici almıyorum. Lux veya ziggs için düz vuruş yapma mesafesine girme riskini alacağıma athene-rabadon-void staff-zhonya-maske şeklinde gitmek en azından benim için daha uygun.
  • ziggs le 600 ap deyken pasif + lich ile inhiye 1200 vurdugumu gormuslugum var. :D
  • quote:

ziggse alınır mı

ziggs al oyun sonu tank dışındakilere teq at qnq.kulelere 2 at :D
  • Ap lerin coguna alinabilir bence

• akaliye alınır gayet de güzel olur ama benim hoşuma gitmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vadocz

Fizz ve TF harici almıyorum. Lux veya ziggs için düz vuruş yapma mesafesine girme riskini alacağıma athene-rabadon-void staff-zhonya-maske şeklinde gitmek en azından benim için daha uygun.

Bide akali var onun dışında +1

Ziggsin pasifiyle tamam iyi gidiyorda böyle bi poke kralına ap ve mana çıkıp uzaktan dürtmek varken oto atak mesafesine girmeye gerek görmüyorum. Zaten pasifin cdsi çok kısa değil cd düşüre düşüre en fazla 3 defa kullanabilirsiniz. Ki ziggs gibi bi champ o range e girdikten eğer karşı tahta 5 değilse sonra 2. oto atağı yapmadan ölmüş olur zaten. Bunu yerine cdr kasıp uzaktan daha fazla q atmak bana daha mantıklı geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 4 Şubat 2014; 3:46:05 >
  • İstediğin her karaktere al.Kısıtlama yok
  • lux'a alınır diyenleri sevin onlar türünün az kalmış örnekleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SteppinUp -- 4 Şubat 2014; 6:28:02 >
  • oriannayla jungle yaparken alıyorum, onun haricinde fizz, tf ve akalide kullanıyorum sadece. (ki bu saydıklarım için core item sayılır) aslında her ap karakter için alınır ancak riskli bir eşya aa yapmayı gerektirdiği için.
  • Akalide çok iyi gidiyor birde ziggs

• En çok Dianaya yakışır.
  • ben oriannaya rabadon lich nashor void zhonya alıorum süper

• Ziggs için şiddetle tavsiye ederim. Pasif ile birleşince aşağı yukarı Q kadar hasar veriyor. Yani 5 skilliniz var gibi bir şey. Ayrı olarak da tam bir kule ve inhibitor canavarı oluyor.
    Ek olarak da, Tf, Kayle, Fizz, Diana, Akali, Nidalee, Ap Alistar ,Kassadin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pantherus IV -- 4 Şubat 2014; 8:13:18 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.