Şimdi Ara

Lich Bane hangi herolara alınır? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
2.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gragas'a lich bane alınır.E skili ile oldukça uyumlu çünkü.
  • Skilleriyle yakına girebilen yada stun atabilen champlara tercih edliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence range olan bütün apclere alınmalı çok yararlı 500 ap olsa %75 i 375+15+100 490 hasar vurur auto attack yani bir skill demek lich bane ile assasin orianna oluyorum :D lb yede öneririm sona thresh teemo felan alayına gidiyor

• Ziggs' e güzel gidiyor ama daha çok late gamede alırım. Öncesinde güvenli oynayıp q ile işimi görüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ziggs. GG EASY.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rookiee07

quote:

Orijinalden alıntı: ORANGEandLEMON

Ziggs, gragas, leblanc e alan bile gördüm.

leblanc a bende şaşırdım lakin ziggs e ve gragas alınmasının neresi garip ? Ziggs in pasifiyle birleşen bir lich bane 200-250 kadar çok rahat bir hasar vururki bu ap herolar için mükemmeldir.Gragas ında w suyla lich bane birleştiğinde çok fazla attack damagesi olur buda ap herolar için bulunmaz bir nimettir.

şart olmamak ile birlikte leblanc'a alınabilir. Şöyle ki; şimdi verdiği ap kötü değil itemin ayrıca sen hangi komboyu yaparsan yap adama otomatik olarak basic attack vuruyorsun zaten. Dikkatlice bakın leblanc kombo yaparken istesin veya istemesin her zaman bir adet basic attack vuruyor. yani bu açıdan bakınca mantıklı ancak şart değil.

edit: ha tabii bi de mana veriyor o item o da güzel bi ayrıntı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karthus_Deathsinger -- 4 Şubat 2014; 10:29:51 >

• Ap Yi
  • ziggs,akali,fizz,kayle
  • Gragasa niye alıyorsunuz tf de kullanmıcaksınız bile

• quote:

Orijinalden alıntı: RapiDeath

Teemo.Ciddiyim.Olumatesi+Lich Bane ile adc falan kalmiyor karsida

aynen burst damge istediğimde arada bende yapıyorum çok iyi oluyor.
  • Kayle , Akali , Ap Ezreal , TF ,5 İtem den sonra ani hasar için jaxa , Zigss , Teeto.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calamityeas -- 4 Şubat 2014; 10:52:04 >
  • Ap bruiser herolara lich bane tercih edilir konuyu açanın yazdığına ek olarak nidale gragas ve kayle'da da alınır

Tabi ki örnekler arttırılabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: glumblapinta

quote:

Orijinalden alıntı: emrktas

Ap herolara

bütün heroların özünde ap vardır kardeş

Vayne ? Riven ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tathar Ar-Feiniel

Soru başlıkta arkadaşlar :)

Kassadin, Fizz ve Twisted Fate'e kesin alıyorum ama diğerlerine neden almadığımı bende bilmiyorum. Lich bane neden alınır/alınmaz sonuçta yetenek kullandıktan sonra ki otomotik vuruşun hep daha fazla vurması istenmez mi AP karakterleriyle.

Bir skillini kullandıktan sonra aa'sı güçlenen herolara alınır mesela nidale puma q'su,Morde q'su.
    Yada Akali q'su gibi uyumlu olacak mekanikleri olan herolara alınır.
  • Orianna
  • Soraka
  • lane safhasindaki gragasa lich bane alinmaz bence
    Gragas jungle oynanilirsa alinir
  • Ziggs'e alan arkadaşlar mümkünse son item olarak alsınlar.Ziggs'in ilk amacı q ları ile raki baskı altında tutmaktır.
  • Sona

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gragasa alan gördüm fena oldu mu olmadı bilmiyorum. Bana sorarsan gerek yok ama alan var
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.