Şimdi Ara

Liebherr 4113 Derin dondurucu inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.liebherr.com/HG/en-GB/region-UK/products_hg.wfw/id-1555099-0_26652-0
    Model bilgisi ve detaylarına burdan ulaşabilirsiniz.

Liebherr aslında forumda adı çok geçsede pek bilinen bir marka değil. Yorum ve inceleme bulmak zor olduğundan bende bu konuda paylaşımda bulunmak istedim. Umarım okuyan arkadaşlara faydalı olur.

Bu modeli seçme sebeplerim. (daha önceden siemens - sandık tipi derin dondurucu kullanmış biri olarak --nofrost değildi )

-- No frost , liebherr de nofrost olmayan modeller var, alırken dikkat etmek lazım. Bunu izah etmeme gerek yok sanırım. Poşettekinin ne olduğunu görmek istiyorum
    -- Büyüklük, benim aldığım bu model fazla büyük. 406 lt ve 350 lt net hacimi var. Bu büyüklük size lazım olmayabilir. Ancak 3113 modeli net 250 lt ve fiyat farkı çok düşük. %15 ancak fiyat farkı var. Burada kabul etmem gereken tek nokta 195 in fazla uzun olduğu. Bu model yerine 3613 almadığıma pişman oldum(Boy 175). aynı özelliklerde ama o 20 santim yüzünden kapı geçişleri kabus oldu.
    -- Derin dondurma, aslında bizi bu markaya ikna ediş noktası bu oldu. -32 derece ye kadar donduruyor. Hızlı soğutma özelliği var. Bu durumda ürünler çok daha taze kullanılabiliyor. (Çok daha uzun değil çok daha taze) Bunun için bana verilen örnek özellikle ürünlerinin dondurulmasın dan sonra çözülürken su kaybı yaşaması ve taze kalmamış olması.
    --Ürün kalitesi ve servis. Almanyada yaygın kullanılan alman malı bir derin dondurucu. Sanırım ürün kalitesi konusunda yorum yapmama çok gerek yok. Ancak genede raflar neden plastik anlamadım. Cam olmamasının bir manası var sanırım ama ben bilmiyorum. Birde artık türkiye distiributoru var. Şikayet var yorumlarına dönüşleri ve şikayet içeriklerine baktığımda genel olarak ikna olduğumu söyleyebilirim. (Şikayet var ı ürün almadan önce okudum ). Mesela arka tarafa mesafeyi çok yaklaşmasını engellemek için isteğ bağlı aparat vermişler onları takında duvara belirli bir mesafeden çok dayayamıyorsunuz.
    - Fiyat , Aslında size tuhaf gelecek ancak bence fiyatı daha makul. Muadili kabul edilebilecek bosch markasından %10-15 arasında pahalı. Ürün kalitesine bakıldığında bence çok makul durdu.
    -- Üst model alt model: Bu modelin bir üst modeli GNP serisinde fark olarak diğer liebherr ürünlerine bağlanılabilirlik. teleskopik (raylı olanlar işte) raflar, birde üsteki ekran led, elektirik kesintisinde 34 saat yerine 60 saat soğukluğu koruma gibi şeylerin haricinde bir artı görmedim. Zaten bütçemi zorladı hemde o kadar fark edecek bir artı görmedim. fiyatları %35 civarında daha fazlaydı. Aldığım yere aradakı farkı sorduğumda bayi ,fiyat farkına küçük bir dondurucu verebilirim yorumu yapınca yeterli cevabı da almış oldum :) alt modellerinde is no frost olmaması zaten direk vazgeçirdi beni. Aslında alt model sayılmaz ama daha dar olanları var. 60 a 65 cm olanları. Bunda ise çekmecelerin büyüklüğü ile dolabın boyu orantılı. Biraz koyacağınız yere bağlı.
    --Yatay, Dikey: Kullanım kolaylığı net :)

Fiyatlar vesaire

http://www.liebherrsatis.com/74-nofrost-derin-dondurucular-kat.html bu siteden satış fiyatlarını bulabilirsiniz. Distributor firması sağolsun yazmıyor sitesinde.

Ancak alacak olursanızhttp://www.liebherr-tr.com/ bu sitede ki bayilerde almanızı tavsiye ederim. Sebebi ise Hack firmasının sitesi olması. Türkiye distiributoru olan firma bunlar. Liebher sitesinden vesaire de kontrol ettim. Dolabın içinden çıkan kitapçıkta bile yazıyor isimleri. Ancak Farklı bir yerden de alırsanız garantisi olduğunu kontrol ederseniz yeterli olur diye düşünüyorum.

İstanbul anadolu yakasından alacaklar için ise Gamze Ticaret i önerebilirim. Dedikleri saatte getirdiler ve çok aramama rağmen onlardan uygun fiyat bulamadım. Ürünü getirip kurdular ve herşeyi ile yardımcı oldular.

http://www.liebherr-tr.com/tr-TR/satisnoktalari/4/bayidetay/40/26

Çok profosyonel bir inceleme olmadı farkındayım ancak bir yorumunuz veya sorunuz olursa elimden geldiğince cevap veremeye çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cipsys -- 2 Ekim 2014; 0:33:38 >

• Eline sağlık. Derin dondurucu alacaklar için faydalı bir yazı olmuş.
  • kardeş kaç liraya aldın ürünü bende kurban bayramından 1 hafta önce falan aldım aynı ürünü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.