Şimdi Ara

Liebherr SBSESF 7212

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aşağıdaki linkteki dolap için yorumlarınız nedir? Fiyat olarak en fazla ne kadar verilir?
    http://www.hepsiburada.com/liste/liebherr-sbsesf-7212-a-651-lt-nofrost-gardrop-tipi-buzdolabi-sgnesf-3063-skesf-4240/productDetails.aspx?productId=mtliesbsesf&categoryId=22154

Siemens in (Boschta da var aynısı) buna benzer dondurucu-soğutucu dolabı var 4000 tl civarına geliyor. Aradaki farka değer mi?
    http://www.siemens-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/so%C4%9Futucular/tek-kap%C4%B1l%C4%B1/KS36VAI31.html?source=browse
    http://www.siemens-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/so%C4%9Futucular/derin-dondurucu/GS36NAI31.html?source=browse

Bunların yerine 60 cm derinliğinde hacim olarak büyük hangi dolabı önerirsiniz? (sorunsuz olması çok önemli, 3-4 senede bir dolap değiştirmekten bıktım)

Teşekkürler

• liebherr i alırsan sorunsuz kullanırsın gerçi biraz şans işi ama liebherr saglamdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: audax

Merhaba,

Aşağıdaki linkteki dolap için yorumlarınız nedir? Fiyat olarak en fazla ne kadar verilir?
    http://www.hepsiburada.com/liste/liebherr-sbsesf-7212-a-651-lt-nofrost-gardrop-tipi-buzdolabi-sgnesf-3063-skesf-4240/productDetails.aspx?productId=mtliesbsesf&categoryId=22154

Siemens in (Boschta da var aynısı) buna benzer dondurucu-soğutucu dolabı var 4000 tl civarına geliyor. Aradaki farka değer mi?
    http://www.siemens-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/so%C4%9Futucular/tek-kap%C4%B1l%C4%B1/KS36VAI31.html?source=browse
    http://www.siemens-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/so%C4%9Futucular/derin-dondurucu/GS36NAI31.html?source=browse

Bunların yerine 60 cm derinliğinde hacim olarak büyük hangi dolabı önerirsiniz? (sorunsuz olması çok önemli, 3-4 senede bir dolap değiştirmekten bıktım)

Teşekkürler

Hocam mrb,

naaptınız aldınız mı acaba bahsettiğiniz modeli?

• Liebherr buzdolabı kullanıyorum ve almadan önce çok araştırdım. Siemens,Bosch gibi markaların Liebherr'in çok gerisinde. 6 aydır kullanıyorum ve çok memnunum.

Benimki Statik P4613 gibi bir şeydi. Avusturya üretimi.
  • PETERSBURG kullanıcısına yanıt
    Evet aldım fakat problem çıktı. MM den aldım ertesi gün gönderdiler ama başka bir dolap geldi. Stok kodlarında hata olmuş.
    Elimizde yok isterseniz 1 aya getiririz dediler. İade ettim bende dolabı.

Bosch tan bahsettiğim dolapları aldım. Yakın bir arkadaşımda bu bahsettiğimiz Liebherr dolap var.
    Bire bir karşılaştırdığımda malzeme kalitesi olarak farkları yok. Elektrik tüketimi Boschta daha düşük gözüküyor.
    Bu dolaplar Alman üretimi. Bana kaliteli geldiler ama zaman gösterecek tabi.
    Dolapların arkası açık. Hatta alt kısmı da açık kompressörü vs herşeyi görebiliyorsunuz.Benim açımdan bir problem değil.
    Soğutucu kısmı daha önce kullandığımız Samsung dolaptan 30 lt düşük olmasına rağmen Samsung dakileri Bosch a geçirdiğimizde neredeyse 2 raf boş kaldı.
    Sebzeler diğer kullandığım dolaplara göre taze kalıyor. Sebzelik kısmında 1 haftadır havuç açık olarak duruyor. Diğer dolaplarda 1-2 günde pörsürdü.
    Soğutucu dolap sessiz, dondurucu biraz daha sesli ama beni rahatsız etmedi pek. Henüz buz kırma sesi duymadım. Gerçi mutfak alt katta, gece duymuyor olabiliriz.
    Bu dolapları alırsanız birbirlerine bağlamak için bir parça var, servis kurmaya geldiğnde isterseniz getirtip ücretsiz takıyor. Tek dolap gibi duruyorlar.

Neden 1 ay Liebherr beklemedin derseniz, açıkçası servis ve parça temini açısından güvenemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: audax

Evet aldım fakat problem çıktı. MM den aldım ertesi gün gönderdiler ama başka bir dolap geldi. Stok kodlarında hata olmuş.
    Elimizde yok isterseniz 1 aya getiririz dediler. İade ettim bende dolabı.

Bosch tan bahsettiğim dolapları aldım. Yakın bir arkadaşımda bu bahsettiğimiz Liebherr dolap var.
    Bire bir karşılaştırdığımda malzeme kalitesi olarak farkları yok. Elektrik tüketimi Boschta daha düşük gözüküyor.
    Bu dolaplar Alman üretimi. Bana kaliteli geldiler ama zaman gösterecek tabi.
    Dolapların arkası açık. Hatta alt kısmı da açık kompressörü vs herşeyi görebiliyorsunuz.Benim açımdan bir problem değil.
    Soğutucu kısmı daha önce kullandığımız Samsung dolaptan 30 lt düşük olmasına rağmen Samsung dakileri Bosch a geçirdiğimizde neredeyse 2 raf boş kaldı.
    Sebzeler diğer kullandığım dolaplara göre taze kalıyor. Sebzelik kısmında 1 haftadır havuç açık olarak duruyor. Diğer dolaplarda 1-2 günde pörsürdü.
    Soğutucu dolap sessiz, dondurucu biraz daha sesli ama beni rahatsız etmedi pek. Henüz buz kırma sesi duymadım. Gerçi mutfak alt katta, gece duymuyor olabiliriz.
    Bu dolapları alırsanız birbirlerine bağlamak için bir parça var, servis kurmaya geldiğnde isterseniz getirtip ücretsiz takıyor. Tek dolap gibi duruyorlar.

Neden 1 ay Liebherr beklemedin derseniz, açıkçası servis ve parça temini açısından güvenemedim.

Anladım hocam.Hayırlı olsun inşallah.Açıkçası forumlarda okuduğum yorumlar nedeniyle samsung siemens ve vestel gibi ürünlere güvenemiyorum.Belki servisi çok belki yedek parça temini kolay ve ucuz ama işte sanırım çok fazla kullanıcıları olduğundan ve daha fazla sorun yaşandığından dolayı oluyor bu da:)

Neyse Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.

3000-4000 civarı bir limitim var. Ne alacağımı şaşırıyorum. LG nin bir kaç modeli güzel gözüktü gözüme.2500 tl civarlarında.

Ya da sharp veya liebheer alacağım.Ama karar veremiyorum.

• hitachi düşündünüz mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackeyes

hitachi düşündünüz mü?
    Hitachilerin benim araştırdığım kadarıyla iklim sınıfı ST, Türkiye de satılan diğer bütün dolaplar SN-T. Benim dikkatimi çekmişti.
    Kötü müdür iyi midir bir bilen açıklarsa güzel olur.
    hitachi kullanan biri olarak (forum aldırdı resmen) ben üstne dolap tanımıyorum. ses yok enerji tüketimi az saklama süresi daha bozulup ta atılan hiçbir gıda olmadı.
    kısmetse bu yaz balabanda çiftlik evime taşınıcam sürekli tadilat sürekli iş var 2 ay önce testerenin motoru yandı tahtakalede aldığım yere goturdum orada hıtachı yı gordum ve aldım 1 hafta sonra tekrar gıttıgımde sordum ve bızzatta test ettım dedım bız ameleymısız valla adamlar yapmıs her urunu en ıyı sekılde sana sunmus sen kullanma degıstırılebılecek ne varsa hıtachı aldırdım valla araba yapsınlar arabasınıda alıcam o yuzden performans ıstıyorsan bence cok ıyı marka dusunmenı onerırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokbatu

hitachi kullanan biri olarak (forum aldırdı resmen) ben üstne dolap tanımıyorum. ses yok enerji tüketimi az saklama süresi daha bozulup ta atılan hiçbir gıda olmadı.
    kısmetse bu yaz balabanda çiftlik evime taşınıcam sürekli tadilat sürekli iş var 2 ay önce testerenin motoru yandı tahtakalede aldığım yere goturdum orada hıtachı yı gordum ve aldım 1 hafta sonra tekrar gıttıgımde sordum ve bızzatta test ettım dedım bız ameleymısız valla adamlar yapmıs her urunu en ıyı sekılde sana sunmus sen kullanma degıstırılebılecek ne varsa hıtachı aldırdım valla araba yapsınlar arabasınıda alıcam o yuzden performans ıstıyorsan bence cok ıyı marka dusunmenı onerırım

hocam hangi model sizin ki? ne zaman aldınız kaç paraya aldınız?
    2013 aralık ayındahttp://www.tamsaatinde.com/HITACHI-R-S700GPRU2-GBK-SIYAH,PR-2548239.html bu modelı aldım ama fıyatı 3999 tl dı o zaman bu benım kullandıgım model bırde aıleye aldırdıklarım var su 4 kapılı modellerıde guzel ama bu cok daha sade durdugu ıcın tercıh ettım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokbatu

2013 aralık ayındahttp://www.tamsaatinde.com/HITACHI-R-S700GPRU2-GBK-SIYAH,PR-2548239.html bu modelı aldım ama fıyatı 3999 tl dı o zaman bu benım kullandıgım model bırde aıleye aldırdıklarım var su 4 kapılı modellerıde guzel ama bu cok daha sade durdugu ıcın tercıh ettım

eyvallah hocam ama çift kapılı düşünmüyorum.kullanımı daha zor geliyor.Yine de çok teşekkür ederim.
  • Bugün sbsesf 7212 alindi. Sahinler plaza ısparta turgut bey. En iyi fiyati internettenwww.veastore.com dan alirsiniz. Turgut beye tüm türkiyeye gönderebilir ve bu sitedeki %3-10 daha altina verebilir.
    cnesf 5113 ile arasinda kaldim ama 7212 malzeme kalitesi daha iyi.
    farklari sayacak olur isek:
    1. Bir buzdolabi bir derin dondurucu aliyorsunuz. Ikisi ayrı makina. İstege göre ayri ayri yada bitişik cift kapi kullanabilirsiniz.birini bir odaya birini diğer odaya koyabilirsiniz.
    2. Derin dondurucuda 8 çekmece var. 3. Çekmece sonrasi alta isolationsplate type 60 koyarsaniz derin dondurucunun ilk 3 rafi dondurucu nofrost, alt 5 6 7 8. Çekmeceleri buzdolabı oluyor.
    3. Buzdolabi kismi cekmeceli raflar kenarlar boyunca makarali. 5113 ise alttan makarali. 5113 cekmece cekilirken sağa sola sürtüyor ve kolay cikmiyor.
    4. 5113 modeli 202 cm yükseklikte. Üst raflara hanımlar rahat ulaşamayabilir.

Hangi liebherr alirsaniz alin yanlis yapmazsiniz. Gerçekten süper dolaplar.
    Dolaplarin daha kapak kulplarindan kalitesini anliyorsunuz. İlk fiyatlari yüksek gibi gozuksede indirimler 2500 3500 gibi yapilabilir. Siemens bosch sharp vb. Cihazları allah birdaha evime sokturmaz umarim. Bunca yil kaziklandik.
    arada 500 700 tl ye çok çok iyi makinalar alinabilir.
    beyaz eşyada çamaşır bulaşık makinası MİELE, buzdolabi LIEBHERR olmali.

• quote:

Orijinalden alıntı: aytaccetinkaya

Bugün sbsesf 7212 alindi. Sahinler plaza ısparta turgut bey. En iyi fiyati internettenwww.veastore.com dan alirsiniz. Turgut beye tüm türkiyeye gönderebilir ve bu sitedeki %3-10 daha altina verebilir.
    cnesf 5113 ile arasinda kaldim ama 7212 malzeme kalitesi daha iyi.
    farklari sayacak olur isek:
    1. Bir buzdolabi bir derin dondurucu aliyorsunuz. Ikisi ayrı makina. İstege göre ayri ayri yada bitişik cift kapi kullanabilirsiniz.birini bir odaya birini diğer odaya koyabilirsiniz.
    2. Derin dondurucuda 8 çekmece var. 3. Çekmece sonrasi alta isolationsplate type 60 koyarsaniz derin dondurucunun ilk 3 rafi dondurucu nofrost, alt 5 6 7 8. Çekmeceleri buzdolabı oluyor.
    3. Buzdolabi kismi cekmeceli raflar kenarlar boyunca makarali. 5113 ise alttan makarali. 5113 cekmece cekilirken sağa sola sürtüyor ve kolay cikmiyor.
    4. 5113 modeli 202 cm yükseklikte. Üst raflara hanımlar rahat ulaşamayabilir.

Hangi liebherr alirsaniz alin yanlis yapmazsiniz. Gerçekten süper dolaplar.
    Dolaplarin daha kapak kulplarindan kalitesini anliyorsunuz. İlk fiyatlari yüksek gibi gozuksede indirimler 2500 3500 gibi yapilabilir. Siemens bosch sharp vb. Cihazları allah birdaha evime sokturmaz umarim. Bunca yil kaziklandik.
    arada 500 700 tl ye çok çok iyi makinalar alinabilir.
    beyaz eşyada çamaşır bulaşık makinası MİELE, buzdolabi LIEBHERR olmali.
    Hocam öncelikle hayırlı olsun. Sorunsuz kullanırsınız inşaallah. Liebherr SBSESF 7212 yi bende çok düşündüm. Hatta Siemens-Bosch gurubunun dışında birde Electrolux te bu tarz bi ürün vardı. Bosch-Siemens gurubunun ürünüyle aynı fiyatlara geliyordu. Miele nin bunun aynısından ürünü var. Fakat buzdolabı kısmını türkiyede bulmama rağmen derin dondurucu kısmını bulamadım bir türlü. Siz kaça aldınız ürünü acaba. Bu kadar kararsız kalmamın en büyük sebebi aradaki fiyat farkının limitlerimi cidden zorlaması...

• 4999 tl + isolationsplatte type 60 da(ücrete dahil değil) aldim. Çünkü derin dondurucunun istediğin rafi cikartip buzdolabina ceviriyorsun.kurban geldiginde derin donrucuyu ihtiyacim artinca bu plakayi 1 veya 2 3 raf kaydirabilirim. avantaji elektrik sarfiyatini A+ dan A++ ye düşürüyor. ÷50 azaliyor. Variospace olarakta biliniyor.mesela 3 katli yaspastayi bile derin dondurucuya koyabiliyorum. buzdolabi fonksiyonu ile. F/p mükemmel oldu. Youtube da videolari var. Türkiyenin en iyi fiyatini aldim. Liebherr turkiye 4 yil garantili.
  • bonfrit B kullanıcısına yanıt
    LIEBHERR NoFrost Technology - naa ltd:http://youtu.be/4lSo3nD_jXc

Adresinden video nedemek istediğimi gösteriyor. .
     Liebherr SBSESF 7212 Liebherr SBSESF 7212 Liebherr SBSESF 7212 Liebherr SBSESF 7212

• quote:

Orijinalden alıntı: aytaccetinkaya

4999 tl + isolationsplatte type 60 da(ücrete dahil değil) aldim. Çünkü derin dondurucunun istediğin rafi cikartip buzdolabina ceviriyorsun.kurban geldiginde derin donrucuyu ihtiyacim artinca bu plakayi 1 veya 2 3 raf kaydirabilirim. avantaji elektrik sarfiyatini A+ dan A++ ye düşürüyor. ÷50 azaliyor. Variospace olarakta biliniyor.mesela 3 katli yaspastayi bile derin dondurucuya koyabiliyorum. buzdolabi fonksiyonu ile. F/p mükemmel oldu. Youtube da videolari var. Türkiyenin en iyi fiyatini aldim. Liebherr turkiye 4 yil garantili.
    Fiyatınız şu anki piyasa fiyatına göre gayet iyi. Yılbaşından hemen önce ve sonrasındaki ilk günlerde n11 de 4800 Tl ye vardı. Böyle birşey almaya karar vermemiştim henüz. O yüzden kupon furyasını kaçırdım malesef. Yoksa 333 TL kupon ve 111 TL puan indirimi ile 4356 TL ye gelecekti. Birde şimdi kur falan bindi ki giden gitti resmen. Nasip değilmiş. Bu aparatını ve getirdiği avantajlarını bilmiyordum. Teşekkür ederim bilgilendirme için. Tekrar hayırlı olsun.

• aytaccetinkaya A kullanıcısına yanıt
    merhaba,
    ek parçayı kaça ve nerden aldınız?
  • Selam bugün itibari ile 5900 tl fiyata ankaradan aldım. Kurulumdan sonra yorumlarımı paylaşırım
  • takip
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.