Şimdi Ara

LIFE IS STRANGE 2 BÜTÜN BÖLÜMLER Türkçe Yama Yayınlandı [APEX ÇEVİRİ] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
9
Favori
7.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apex Çeviri -- 13 Temmuz 2020; 18:33:3 >
  • .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apex Çeviri -- 13 Temmuz 2020; 18:33:11 >
  • oo çok güzelll
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apex Çeviri

.....
    yani oyunun bütün episodelerinde mi yüzde 53 e genelinde yoksa episode 4 de sadece ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 26 Şubat 2020; 12:26:20 >
  • harce74 kullanıcısına yanıt
    Genel yüzde
    Yani sırf Episode 3 veya 4 veya 5'in değil.
  • Türkçe yama genel yüzdesi %62 olarak güncellendi.
  • Kolay gelsin arkadaşlar merakla bekliyoruz çeviriyi. Bizlere sunduğunuz gibi oyuna tekrardan başlayacağız. <3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe yama genel yüzdesi %70 olarak güncellendi.
  • Helal olsun kolay gelsin emeğinize sağlık arkadaşlar. Oyun geçenlerde indirimdeydi bilsem alırdım.
  • Sürpriz Episode 1-2 çevirisiyle birlikte Episode 3 ve 4 çevirisi de tamamlanmıştır. Genel yüzde %90 olarak güncellenmiştir. Episode 1-2-3-4 teste girmiştir. Episode 5 çevirisi halen devam etmektedir.
  • extrmesports kullanıcısına yanıt
    Güzel o zaman yakındır çıkması .Kolay gelsin.
    Çok teşekkürler.
  • Çok Çok teşekkür ederim. Süper oldu. Tam paket kaliteli çeviri olacak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    life is strange before the storm bitince boşlukta kaldım life is strange 2'ye geçecektim ama sizi bekliyorum tamamen anlaşılır düzgün bir hikayeye adapte olabilmek için şimdiden teşekkürler
  • az kalmış bitmesine. çok sevindim
  • quote:

Orijinalden alıntı: extrmesports

Sürpriz Episode 1-2 çevirisiyle birlikte Episode 3 ve 4 çevirisi de tamamlanmıştır. Genel yüzde %90 olarak güncellenmiştir. Episode 1-2-3-4 teste girmiştir. Episode 5 çevirisi halen devam etmektedir.
    sadece episode 5 in test aşamasına geçilmemiş diğer ki episodelar teste demişsiniz diğer ki episodelrın testi bitirildiğin de yama direk mi sunulacak yoksa episode 5 inde test aşamasın bittikten sonra mı yama yayınlanacak ve tahmini ne zaman aksilik olmaz ise yamanın yayınlanmasını öngörüyorsunuz ? yamayı çalışmanızda başarılar dilerim bundan sonra başka projeler olacak mı
  • harce74 kullanıcısına yanıt
    Şu anda aynı anda yürüttüğümüz üç proje var. Bunlar;
    SHADOW OF WAR DEFINITIVE EDITION
    LIFE IS STRANGE 2
    PC BUILDING SIMULATOR

Sondan 2 tanesi zaten bitmek üzere. Life is Strange 2 yaması episode 5 testi bitince paket halinde yayınlanacaktır.
    1-2 hafta içerisinde bitirip yayınlamayı düşünüyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extrmesports -- 24 Mart 2020; 19:52:59 >
    Offf süpersiniz yaaa! Çok heyecanlıyız, oyunu indirdik yamanın piyasaya sürülmesini bekliyoruz. Her gün gelip kontrol ediyoruz burayı. Kolay gelsin <3
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.