Şimdi Ara

LİFECELL HADİ PAKETLERİ +HADİ KAZAN KAMPANYASI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
2.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    önce lifecellli bir pakete geçip lifecellli olman lazım, ondan sonra alabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

önce lifecellli bir pakete geçip lifecellli olman lazım, ondan sonra alabilirsin
    tşk ederim denerim bugün yarın
  • quote:

Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

hocam bu normal faturasız oluyor değilmi yani 35'lik paket buldum random ben sadece 3 saatlik download'ı bir kaç defa almam gerekecek acıkcası asıl 35'lik paketin parasını ödemem gerekmiyor dimi sadece 10tl paket alcam bir kaç gün suan telefondan basvuruyorum buarada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 1 Temmuz 2019; 0:23:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

hocam bu normal faturasız oluyor değilmi yani 35'lik paket buldum random ben sadece 3 saatlik download'ı bir kaç defa almam gerekecek acıkcası asıl 35'lik paketin parasını ödemem gerekmiyor dimi sadece 10tl paket alcam bir kaç gün suan telefondan basvuruyorum buarada

Alıntıları Göster
    tabiki paketi alman gerek, almadıktan sonra lifecellli olamazsın. örneğin dediğin 35 lik paketi alacaksın, ondan sonra 10 lira daha vererek Hadi 3lük alacaksın. pahalıya kaçacak başka türlü olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.