Şimdi Ara

!!Lifemaxx 5+1 ses sistemi!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
35.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cvt89

merhabalar. ben de dün lifemaxx 5.1 ses sistemi aldım. ses sistemleri hakkında bilgim olmadığı için 2 gündür televizyona bağlamaya çalışıyorum. fakat bugün anladımki verdiği kablolar dvd bağlantısı içinmiş. 5.1 ses sistemini destekleyen dvd aletim vardı. arkasındaki sl, sr, fl, fr, sw, c girişlerini eşleştirip aygıtı dvd'ye bağladım. daha sonra dvd'den televizyona scart girişiyle bağlandım. dvd izlerken sesi 5.1 olarak alabiliyorum. fakat tivibu, uydu veya ps3 oynarken ses alamıyorum. sorum şu; sesi dvd aracılğıyla alıp uydu, ps3 gibi aygıtlarda 5.1 olarak da kullanabilir miyim?

dvd playerınız 5+1 destekli olduğu için direk 5+1 çalışır. ses sistemini tv,uydu gibi iki çıkışı olan cihazlara aux girişi var oradan bağlayıp cihazın kumandasından aux tuşuna basın aux moduna alın.(aux lambasının yandığını görün) daha sonra da kumandadan pro tuşuna basıp pro ışığının yandığı görün o zaman 5 hoparlördende ses gelir ancak cihazlar 2 çıkışlı olduğu için gerçek surround ses alamazsınız. sistemin güzel yanlarından biride bu zaten iki cihaz aynı anda bağlanıp kumanda aracılığı ile seçim yapılabiliyor. tv ve uydu dan bağlantı yaptığınızda aux modunda önce ekranda 2.1 xx diye bir değer yazar böyle yazdığı zaman 2+1 gibi çalışır pro tuşuna basarsanız 5.1 xx diye yazarsa 5+1 çalışır ancak surround bir ses beklemeyin iki girişi sadece çoğaltıp her hoparlöre veriyo başka bir özellik katmıyor.

• BEN BULAMADIM HEMEN TÜKENMİŞ.OLSUN BENDE ÇOCUKLARA YAP BOZ ALDIM.ONUNLA İDARE EDİYORUZ ARTIK.
  • dolby digital i test etmek isteyen arkadaşlar http://www.youtube.com/watch?v=xAAVGc5gv7g bu adresi kullanabilir...
  • pc de kullanılacaksa kumandadan aux modu seçilmesi gerekir birde pro tuşuna basarsanız 5+1 olarak kullanırsınız bir kere daha basarsanız 2+1 çalışır 'fl,fr,sl,sr hoparlörlerin sesisni ayarlar...

!!Lifemaxx 5+1 ses sistemi!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehan35

pc de kullanılacaksa kumandadan aux modu seçilmesi gerekir birde pro tuşuna basarsanız 5+1 olarak kullanırsınız bir kere daha basarsanız 2+1 çalışır 'fl,fr,sl,sr hoparlörlerin sesisni ayarlar...

!!Lifemaxx 5+1 ses sistemi!!

Teşekkürler hocam peki sizin kullandığınız yer için verimi nasıl.Benim kullanacağım mekan 20m2 veya 35 m2 sizce yeterli olurmu kablo sorunu olmaz onları gizleyebilirim.

• Bende dün birsürü soru sormuştum livemaax LM 25307 modeli hakkında bimden geçen hafta almıştım @cehennem88 arkadaşın makinası eski galiba,bendekinde livemaax LM 25307 üsteki 8 girişli AUX AUDİO İNPUT YAZIYOR toplam üç uçlu jak girişli olan kablolar var biri beyaz biri siyah diğeri kırmızı,bu zıkkım siyah olanı pc'nin normal arkadaki aporlo girişine taktım,diğerikisinide yani beyazı SUBWOOFERİN AUX AUDİO İNPUT yazan yerin ''L'' yazan yere kırmızıyıda ''R'' yazan yere taktım.
    Aşağıda toplam 5 giriş var AUX AUDİO OUTPUT YAZIYOR en üste CEN YAZIYOR VE GİRİŞİ SİYAH onun altında sıralanmış ALT SOL FL YAZIYOR VE BEYAZ,KARŞISINDAKİ FR YAZIYOR VE KIRMIZI....ONUN ALTINDA SL YAZIYOR VE BEYAZ,KARŞISI SR VE KIRMIZI...?
    Simdi benim sorum hadi üç uçlu olan siyah-beyaz-kırmızıyı üste dediğim gibi yaptım,gelelim alttaki AUX AUDİO OUTPUT'a iki tane uzun kabloluyu bu saydıklarımdan hangisine takacağım ? üç tane kısa kabloluyu hangisine takacağım (AUDİO OUTPUTTAN BAHSEDİYORUM ).......???? Anatech servisini aradım onlarda bir b.... anlamıyor !!!!
    Bu isten anlayan bana bir yol göstersin yanındada birsürü jak vermişler herhalde DVD içindir ?
    Benim ses kartım gigabayt realtek HD sound effekt bilgisayarın arkasında 6 giriş var herhalde 5+1 destekler değilmi yada ld tv alsam yeni seri,neyse divx yada dvdrip-AC3 YADA bdrip tarzı filmler 5+1 formatı desteklemezmi bir bilgi lütfen ?

EDİT: ben dünde yazmıştım ama birisi silmiş yazımı aynısını yapmayın lütfen ve bana yardımcı olun.saygılar ?!!!!!!

• bende bi tane aldımda pcye bağladım ses mükemmel kalite bass felan süper sonra usb ve sd karttan denedim gene aynı şekilde herşey süper ancak yeni aldığım lg42lm620s tv ye bağlayamadım cihazda digital ses girişi yok diğer girislerin hepsini denedim tv ye bir türlü bağlayamadim ses gelmiyor kulaklık girişinden bağladığımda ses geldi ancak çok düşük bir ses lütfen yardım edin !!!!!!!!!!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furcin

bende bi tane aldımda pcye bağladım ses mükemmel kalite bass felan süper sonra usb ve sd karttan denedim gene aynı şekilde herşey süper ancak yeni aldığım lg42lm620s tv ye bağlayamadım cihazda digital ses girişi yok diğer girislerin hepsini denedim tv ye bir türlü bağlayamadim ses gelmiyor kulaklık girişinden bağladığımda ses geldi ancak çok düşük bir ses lütfen yardım edin !!!!!!!!!!!!

kardesım ses sistemini onumuzdekı hafta yine verıyor bim. bende almayı dusunyrum. lg42la620s marka tv yı kullanyrm aynı zmanda dsmart da war. acaba alsam bi sorun yasarmıyım. sen baglayabıldın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraybozkurt

quote:

Orijinalden alıntı: furcin

bende bi tane aldımda pcye bağladım ses mükemmel kalite bass felan süper sonra usb ve sd karttan denedim gene aynı şekilde herşey süper ancak yeni aldığım lg42lm620s tv ye bağlayamadım cihazda digital ses girişi yok diğer girislerin hepsini denedim tv ye bir türlü bağlayamadim ses gelmiyor kulaklık girişinden bağladığımda ses geldi ancak çok düşük bir ses lütfen yardım edin !!!!!!!!!!!!

kardesım ses sistemini onumuzdekı hafta yine verıyor bim. bende almayı dusunyrum. lg42la620s marka tv yı kullanyrm aynı zmanda dsmart da war. acaba alsam bi sorun yasarmıyım. sen baglayabıldın mı?

malesef bağlayamadım sizin televizyon benimkinin bir üst modeli bağlanacağını sanmıyorum ama dsmarta bağlanırmı bilmiyorum

• eraybozkurt kullanıcısına yanıt
    Kampanya linki varmi. Alanlar memnun gorunuyor.nasipse alalim bir adet..

• quote:

Orijinalden alıntı: sakkin

Kampanya linki varmi. Alanlar memnun gorunuyor.nasipse alalim bir adet..

Valla bende düşünüyordum ama optik girişi olmaması büyük eksik. Çünkü yeni tv ve cihazlar optik çıkışlı. Ayrıca dts desteklediğinide sanmıyorum. Ben tv ile beraber lg kablosuz ses sistemi aldım. Bana 100 liraya geldi Ama tabi 3500 lirada tv ye para verdim.
  • beyler benim aklımda logitech Z-623 var ama bu lifemax ses sisteminden de herkes memnun napayım bunu alayım mı cuma günü ? birde SupremeFX III onboard ses kartı var nasıl iyi ses verirmi
  • Ne yani televizyona bağlanmıyomu şimdi ?
  • 5+1 ses sistemi life maxs bilgisayara bağlanıyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk3467

5+1 ses sistemi life maxs bilgisayara bağlanıyormu

Tvinin kulaklık girişine bağlanmıyor yani tvye bağlanmıyor (dts girişi yok sadece jak) pclerde sorunsuz çalışıyor sub wofer yeterli hatta fazla bile gümbür gümbür ses çıkıyor işte birde ses kartınız varsa tadından yenmez.

• Tv ye baglanmiyorsa anlamsiz. Iyide kac kisi pc de 5+1 kuillanir. Sonuc olarak almayalimmi ?

• bu senede 115TL'den satışta.

http://www.bim-aktuel.com/2013/12/bim-27-aralik-lifemax-51-ses-sistemi.html

lg 42lm765s' e bağlayabilirmiyiz emin olsak hemen alıcam
  • Bende bu hafta sonu almayı düşünüyorum.Yorumlar olumlu ve tv bağlantıda sorun yaşayan arkadaşlar var.Az biraz bilgisi olan varsa ufak çeviriciler ile çok rahat bağlantılar kurabilirsiniz bu kadar problem yapmayın.Bende ses sistemini aldıktan sonra tv ye bağlantı için kısa bir anlatım yapabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aokyayk

bu senede 115TL'den satışta.

http://www.bim-aktuel.com/2013/12/bim-27-aralik-lifemax-51-ses-sistemi.html

lg 42lm765s' e bağlayabilirmiyiz emin olsak hemen alıcam

Şimdi bu cihazda optik giriş yok. Bence bu zamanda optik olmayan cihaz pek tutulmuyor. Ama onun haricinde stereo çıkış varsa tv de o şekildede kullanabilirsin. Ama tabi gerçek 5.1 ses alamazsın.

• Tv lere olmuyor mu şimdi kesin olarak almayalım mı
    Kesin bi şeyler yazında ona göre alalım
    Benim tv nin çıkışları böyle
     !!Lifemaxx 5+1 ses sistemi!! !!Lifemaxx 5+1 ses sistemi!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByÇINAR -- 26 Aralık 2013; 11:51:00 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.