Şimdi Ara

!!Lifemaxx 5+1 ses sistemi!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
35.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • DiAbLoOo_41 kullanıcısına yanıt
    valla ben aldım bıtane şahane bi sistem tv yede bağladım canavar gibi ses veriyor :) herkese tavsiye ediyorum bimde kalmamış olabılır bı kac hafta sonra değişik bi markası a101 e gelicek almak ısteyen arkadaşlar takip etsinler bence hayırlı olsun şimdiden alacan olan arkadaşlara. :) @DiAbLoOo_41
  • yanlız arkadaşlar kumandadan ses seviyesini yükseltiyorum cihazı acıp kapayınca butun ayarlar sıfırlanıyor sabit kalmasını sağlayan bi düğme varmı benmı bulamadım :)
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F30ED544B -- 14 Ocak 2015; 11:26:10 >
  • radyosu olsa fiyat idare eder ama genel olarak çok şey hatta hiç birşey beklemeyin.
    açtım pketi kurdum.pc den ses idare eder.flash dan biraz daha iyi.sankim pişman olursunuz diyorum.
    isteyen olursa artı kargo yollarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarin

radyosu olsa fiyat idare eder ama genel olarak çok şey hatta hiç birşey beklemeyin.
    açtım pketi kurdum.pc den ses idare eder.flash dan biraz daha iyi.sankim pişman olursunuz diyorum.
    isteyen olursa artı kargo yollarım.

Haklısın.Cihazın özelliği belli zaten. bende önceden düşünmüştüm fakat az buçuk sesden anlayan biri olarak fiyatı hiçde ucuz gelmedi. Biraz daha üstüne koy en kötü ihtimal optik girişli 5.1 ikinci el temiz bir sistem alınabilirdi rahatlıkla.
  • Mağza açılışına özel 40 tl yapmışlar 1 tane aldık ama denemedim henüz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla ben kullanıyorum çokta memnunum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.