Şimdi Ara

lig atlmak için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sadece yetenek yetmiyor.Mesela dün dereceli atıyorum adamaın 100 canı kalmış bot lane karşı bot lane i kovalıyor shen ulti attı o sırada bizim adamlar hala adamı kesmeye çalışıyor.karşı 3lü çalıya kadar kovaladılar sonra 4v2 kaldılar biranda.Demek istediğim şu o kadar beli ki gelip shenin e atacağı sen onu alamıycaksın çok beli adam ibretlik kalkanla geliyor senle rakibin arasına giricek çok belli son yamalrda almıştı öyle bir buff hala "AÇLIKTAN" ada kovalayıp skor veriyorlar.Bu 2 defa yaşadı oyunda saç baş yoluyorum arkdaş hiçmi düşünmez insanlar ya.Hadi onu geçtim yine bir kovalmaca oldu karşı mid öldü bizimkiler 3 v 3 kovalıyorlar karşıdaki feedlenmiş mid koşarak geliyor ama bizimkiler hala kovalıyor dedim çıkın geri kimse takmıyor böyle bir komedi yok hiçmi taba basmaz insanlar şaşıyoru nasıl bu kadar akılsı olunabilir.Lane ler arası çok bir yetenek farkı yok sadece boş beleş kill veriyor adamlar öyle öyle geri düştük.Neyse adc iyidide kazandık.

Özet:Düşünerek oynayın,shenin ulti attığı adamı öldürcem diye kill vermeyin,adam kovalarken düşünün bu adama yardım gelir mi? diyerekten.Ayrıca mobil olmayan şampyon alıp kamplandım ıngaa ıngaa demektende vazgeçin!

• Özet: shen ultiyi 1 canlı adama atsa bile kovalamayı bırakın ve oradan uzaklaşın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infinityy

Özet: shen ultiyi 1 canlı adama atsa bile kovalamayı bırakın ve oradan uzaklaşın

ayrıyetten adam kovalarken düşünmek lazım bu adamlara yardım gelirmi diye biryerlerden.Yani kısaca beynin var ve kullan diye özet geçebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bonza yi -- 15 Mayıs 2015; 19:53:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.