bu taktiklerle oynayabileceğim, duruma göre değişir artık.
biraz şans olsa ah anasını
enjektör gözümü korkutuyor benim.
ulan başka takımların da başına gelmiyor böylesi
daha önce 8. ligden bir takımla konuştum, bana karşı en tırt oyuncularını sürdü, son hafta da rakibe karşı güzel bir kadro çıkardık ama yenildik
adamı yenerim, atak değeri yok çünkü. ha motoru hesaba katmadım.
ona karşı coşkulu takım ruhu ile 3-5-2 veya 3-4-3 çıkabilirim. defansı kaya gibi. 3-4-3 çıkarsam bir kanattan geçerim onu. defansta da yeterli olabiliriz herhalde, o maça kadar form da dayarım belki. rahvan gitsin derler
coşkulu takım ruhu ile de normal çıkarsam deplasmanda kaliteli orta saharahat çıkarırım. hatta çok iyi de çıkabilir.
işte şansa bakar.
yalnız adam her benimle oynadığında 4-5-1 çıkıyor, hep defansa kitliyor maçı.
konuşursam da diğer arkadaşa ayıp olur diye düşünüyorum
benim haberim yokken başkası konuşursa olabilir
14/14 yapıp şampiyon olucam sanırım bu kadar kolay olmaz diyordum ama 2 rakibimde balonmuş :)
bu 2 maç senin şampiyonluğunu belirleyecek. önce enjektör sonra da karakartal ile oynacaksın. ben senin yerinde olsam -gerçekten çıkmak istiyorsam- işi şansa bırakmaz kesin transfer yapardım. yaşı 30+ olan formlu ve kondisyonlu 14+ bir forvet iyi olurdu. ortayı zaten alıyorsun. defans değerlerin de iyi sayılır. özellikle enjektör için daha iyi atak değeri iyi olur. alacağın adamı da karakartal maçından sonra satarsın.
30 yaş 38 gün, TSI = 59 320 yeterli formda, yeterli kondisyonlu [Teknik] Kondisyon: yeterli Kalecilik: felaket Oyunkuruculuk: zayıf Pas: zayıf Kanat: kötü Defans: berbat Golcülük: dünya dışı Duran Toplar: kaliteli
Miguel Cid
28 yaş 5 gün, TSI = 4 100 vasat formda, kaliteli kondisyonlu Kondisyon: kaliteli Kalecilik: felaket Oyunkuruculuk: vasat Pas: vasat Kanat: vasat Defans: zayıf Golcülük: üstün Duran Toplar: berbat
Hector Mhamed [2 sarı kartı var]
29 yaş 79 gün, TSI = 16 920 kaliteli formda, yeterli kondisyonlu Kondisyon: yeterli Kalecilik: felaket Oyunkuruculuk: berbat Pas: berbat Kanat: kötü Defans: kötü Golcülük: dünya çapında Duran Toplar: kötü
elimde bunlar var, idare etmez mi
bunları ne zaman aldın. ben seni hala üstünlerle falan uğraşıyorsun sanmıştım. bunlar taş gibi elemanlar. bakayım. valla taş gibi.
maç haftası geldiğinde taktik için konuşuruz. önümüzdeki lig maçında bakalım hangi elemanlar sakatlanacak, hangi oyuncular kırmızı yiyecek. bunları da hesaba katmak lazım. tabi rakibinin de.
aaah tabi hesaba katacağım
şansıma güveniyorum
bu güne kadar gülmedi, ama unutmamalı, gecenin en karanlık anı, şafağa en yakın olduğumuz andır
amma döktürdük yine, neyse, haftaya cünüb izleyecem
quote:
Orjinalden alıntı: skyw@lker
14/14 yapıp şampiyon olucam sanırım bu kadar kolay olmaz diyordum ama 2 rakibimde balonmuş :)
Bunu ben bile okuyamıyorum
he bu arada forvetleri alalı oldu bayağı ama bir halta yaramıyorlar, motoru satsalar kaça verirler acaba
Bu haftasonundaki maçın taktiğini, elles'e yaptırdım ama yine yenildim. Yani bir sene daha 8. ligteyim.
bu hafta daha önce 5-2 yendiğim rakibime 5-0 yenildim ve 22 maclık galibiyet serimde son buldu
quote:
Orjinalden alıntı: Elendil03
bu hafta daha önce 5-2 yendiğim rakibime 5-0 yenildim ve 22 maclık galibiyet serimde son buldu
Seninki feci olmuş, geçmiş olsun
Hüseyin bu maç ne olmuş olabilir.Yomularını merakla bekliyorum
Orta Saha çok iyi (çok düşük) yeterli (çok yüksek) Sağ Defans zayıf (çok yüksek) kaliteli (yüksek) Göbek Defans yeterli (çok yüksek) çok iyi (yüksek) Sol Defans kötü (düşük) kaliteli (düşük) Sağ Atak zayıf (çok düşük) çok iyi (düşük) Göbek Atak çok iyi (düşük) yeterli (çok yüksek) Sol Atak zayıf (çok yüksek) kötü (düşük) GardierStats 260 244 HTitaVal 195.7 206.2 PStats 23.79 24.18 LoddarStats 17.42 17.1 HatStats (total only) 196 220 HatStats (detailed) 196 Defence: 50 Midfield: 87 Attack: 59 220 Defence: 84 Midfield: 72 Attack: 64 Vnukstats 6.52 Defence: 4* 6* 3- Midfield: 8! Attack: 4! 8- 4* 6.84 Defence: 7+ 8+ 7- Midfield: 6* Attack: 8- 6* 3-
tam emin değilim ama 4-1 bitmiştir bence. kümede 4 sahipsiz takım var. sahibi olan takım ile karşılaşınca böyle sonuçlar mı alıyorsun savaş abi?
Valla bildin 4-1 bittiMotorun her sezon böyle bir maçı var bana.İnşallah geleneği bozupta ikilemez. amasyaTS nin azamatinden korkup oyunu bıraktı kümedeki 4 eleman Rakip,lideri yeneceğim diyerek sezonun maçı çıkmış galiba.Başı göğe ermiştir teresin.Bu kümeden herşekilde çıkarım.Çıkamasam ayıp zaten
bombacı mülayim spor 3 haftadır berabere kalıyor. nasıl bir şeydir çözemedim. motor bana hiç acımıyor.