Şimdi Ara

LİG MAÇI TAKİP MERKEZİ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
824
Cevap
0
Favori
26.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

Orijinalden alıntı: mucizevi

enjektörün 3 as savunmacısından en kötüsü cezalı duruma düşmüş. diğer ikisinden biri olsa asıl o zaman çok güzel olacaktı. yine de iyi tabi.

LİG MAÇI TAKİP MERKEZİ

sizce bu maç kaç kaç bitmiştir. ulan her hafta mı yazar oldum bunu.
    savaş abi sen cevap verme lütfen.

• hazırlık maçımdaki olayları ss çekip koyar mısınz? okulda girilmiyor ht'ye...
  • Hava koşulları futbol için son derece müsaitti ve Elbe Arena tam 1221 kişilik bir izleyici kitlesinin akınına uğradı. Hamburg bugün sahaya 3-5-2 şeklinde yayılıyor. İlk onbirde yer alan futbolcular: Chau - Kirner, Österlund, Strelsky - Scotta, Kämmerer, Sasse, Strang, Árendás - Paschini, Rottmanner.

hashusspor sahaya 4-5-1 dizilimiyle çıkıyor. Şu oyuncular kadroda yer alıyor: Peixoto - Miliša, Monari, Aasberg, Saotome - Araguaia, Cransveld, Mazzolini, Mandragallo, Huiting - Mhamed.

Hector Mhamed, 3. dakikada sağ çaprazdan kaleye doğru bindirdi, kaleyi bulan top direkten dönünce misafir takım öne geçme fırsatını kaçırmış oldu. Hamburg 5. dakikada gole çok yaklaştı. Samuli Strang içeri girdi, ancak bir an konsantrasyonunu kaybetti ve topu farklı şekilde auta gönderdi. 31. dakikaya girilirken Massimo Mandragallo soldan geliştirdiği atakta takımını öne geçirecek golü atamayınca ev sahibi takımın seyircileri derin bir oh çekti. Hakemin düdüğüyle, ilk devre skoru 0 - 0 olarak belirlendi. hashusspor topa yüzde 85 sahip oldu.

Kunisada Saotome mükemmel bir serbest vuruşla topu ağlara gönderince hashusspor 0 - 1 öne geçmiş oldu. Göbekten gelişen bir atağın meyvelerini hashusspor ekibinden Alex Sandro Araguaia, 67. dakika dolduğu sırada yaptığı şık plasenin kalecinin bacakları arasından ağlarla buluşmasıyla topladı. Skor tabelasının gösterdiği sonuç artık 0 - 2. Hakem Hamburg takımından Kyösti Österlund faul yapınca tereddüt etmeden elini cebine götürüp sarı kartını gösterdi. Oyunun 72. dakikasında Hector Mhamed ceza sahasının hemen dışından yaptığı vuruşta az daha misafir takım adına bir gol daha kaydediyordu, ancak top az farkla üstten auta çıktı. Antonio Mazzolini, takımının 73. dakikada ortadan geliştirdiği bir atakta çalımlarla ceza sahasına girdi ama şutu uzaktan dışarı çıktı. Bu devre hashusspor baskılı oynayarak yüzde 84 topa sahip olma oranına ulaştı.

Hamburg takımından Ludovico Paschini, maça damgasını vurdu. Fakat Cornelius Kämmerer çok başarısızdı. En iyi görünen hashusspor oyuncusu şüphesiz Hector Mhamed idi. Ancak Vlaho Miliša çok kötü bir maç çıkardı. Maç 0 - 2 sona erdi.

1.FC Elbe Hamburg hashusspor
    Orta Saha felaket (çok yüksek) yeterli (yüksek)
    Sağ Defans zayıf (çok düşük) kötü (yüksek)
    Göbek Defans kötü (yüksek) vasat (çok düşük)
    Sol Defans kötü (yüksek) zayıf (düşük)
    Sağ Atak kötü (yüksek) berbat (yüksek)
    Göbek Atak kötü (düşük) kötü (çok yüksek)
    Sol Atak kötü (yüksek) kötü (çok yüksek)

• orta saha:kaliteli (düşük)
    sağ defans:kaliteli (çok düşük)
    göbek defans:çok iyi (çok düşük)
    sol defans:çok iyi (yüksek)
    sağ atak:mükemmel(çok düşük
    göbek atak:çok iyi (çok düşük)
    sol atak:kötü (yüksek)

bu hafta sonu hedefimdir, nasıl ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

orta saha:kaliteli (düşük)
    sağ defans:kaliteli (çok düşük)
    göbek defans:çok iyi (çok düşük)
    sol defans:çok iyi (yüksek)
    sağ atak:mükemmel(çok düşük
    göbek atak:çok iyi (çok düşük)
    sol atak:kötü (yüksek)

bu hafta sonu hedefimdir, nasıl ama

erosu bile yenersin
  • yok artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

yok artık

kupadan elendikten sonra bitti artık o
  • yok o 2 sezona 3. ligde de şampiyon olur
  • yarınki maçta başarılar. muhtemel değerlerin iyi. inşallah galip gelirsin. sezon boyunca motor yamuk yaptı inşallah bu maçta bir sakatlık olmaz. karakartal da bol bol sakat cezalı verir inşallah.

ben de küme lideriyle oynayacağım yarın. geçici olarak vermiştim liderliği. yarın rakibin ağzını burnunu dağıtıp geri alacağım liderliği.
  • quote:

yarınki maçta başarılar. muhtemel değerlerin iyi. inşallah galip gelirsin. sezon boyunca motor yamuk yaptı inşallah bu maçta bir sakatlık olmaz. karakartal da bol bol sakat cezalı verir inşallah.

ben de küme lideriyle oynayacağım yarın. geçici olarak vermiştim liderliği. yarın rakibin ağzını burnunu dağıtıp geri alacağım liderliği.

isa seni 6-1 den korusun amen

• yok yok. yarın rakibin ağzını burnunu dağıtacağım. kaçarı yok bunun. bence rakip zevk almaya baksın. ben yarın stada kaç bin seyirci gelecek onu düşünüyorum. 1-2 hafta önce 3.5 milyonum vardı. şimdi -300 bin falan. her hafta zarar. muhteşem sınırında bir golcüm var. muhteşem olmamakta ısrar ediyor. bakalım onu bir satabilirsem iyi olacak.
  • quote:

yok yok. yarın rakibin ağzını burnunu dağıtacağım. kaçarı yok bunun. bence rakip zevk almaya baksın. ben yarın stada kaç bin seyirci gelecek onu düşünüyorum. 1-2 hafta önce 3.5 milyonum vardı. şimdi -300 bin falan. her hafta zarar. muhteşem sınırında bir golcüm var. muhteşem olmamakta ısrar ediyor. bakalım onu bir satabilirsem iyi olacak.

neden muhteşem ? muhteşemde daha iyi mi kar bırakıyor sence ?

• kârdan ziyade değerler ile alakalı.
    4.ligde çokiyi-üstün golcüler ile hücum değeri işime yaramaz. antrenman için en azından mükemmel falan alınmalı. 19 yaşında mükemmel alıp muhteşem yapıp satmak ideal 4.lig için. hem para, hem değer.

LİG MAÇI TAKİP MERKEZİ

bahsettiğim adi oyuncu en yukarıdaki. :)
     LİG MAÇI TAKİP MERKEZİ

10 numaralı hagi'yi satacağım yakında.

• ya bende de şuan muhteşemin kapısında bi görkemli var da ..kaliteliden beridir antrenmanda... altyapı malı.. pek satmaya da kıyamıyorum

**
    satmalı mıyım artık ne dersin ?

+ o hagi varya deli para eder :)))
    bende girerim param olursa bide :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eros -- 1 Ağustos 2009; 23:47:14 >
  • bence satma.
    acil paraya ihtiyacın yoksa(benim gibi) satma. yaşı da iyi. ben olsam en az 2 seviye daha atlatıp satardım.
  • madem öyle diyorsun satmıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eros

madem öyle diyorsun satmıyorum :)

satacağın yok zaten... elemanın reklamını yaptın valla
  • sildim adamı reklama gerek yok mavromuz yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: eros

sildim adamı reklama gerek yok mavromuz yeter

bugünlerde de değişik değişik kelimeler duyuyorum arkadaş...

mavru ne yahu
  • adaş eyvallah

tüm htcilere bu haftaki maçlarında başarılar.
    bu 2 hafta, ht hayatımda yaşadığım en çalkantılı 2 hafta olacak.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.