malesef yedek kanadım çok formsuz. belki bu hafta form almıştır.
göbek defans mükemmel çıkıyor, geri kalanı tırt orta saha da yeterli çok düşük seviyesine geliyor.
ben önce gol yememek prensibini sahiplenmek istiyorum şahsen. 1 puan yeterli olacak benim için. 2-3-4. sıralarda kalmayı hedefliyoruz, malum
quote:
Orijinalden alıntı: hashus1099
malesef yedek kanadım çok formsuz. belki bu hafta form almıştır.
göbek defans mükemmel çıkıyor, geri kalanı tırt orta saha da yeterli çok düşük seviyesine geliyor.
ben önce gol yememek prensibini sahiplenmek istiyorum şahsen. 1 puan yeterli olacak benim için. 2-3-4. sıralarda kalmayı hedefliyoruz, malum
knatlar güzel çıksaydı deli iş yapardı o taktik :))
2-5-3 forever ;)
doğru, denenebilir. şuan farklı arayışlar içindeyim zaten. en geç gelecek sezon sonu antrenman değiştirmeyi planlıyorum
talimat vermeyi unutma başarısına sahip oldum :)
Düşmeme amacıyla bulunduğumuz ligde,ilk yarıyı lider bitirdik:)
Bir alt kümeye düşme olasılığım kalmadı neredeyse.Ho ho ho
4-0
Takım O G B M A Y ± P 1. Rebellious Eagles 7 6 1 0 17 3 14 19 2. alpermania 7 4 3 0 15 4 11 15
4 - 0 yenildim.
Liderlik gitti.
Namağlup ünvanımız gitti. 4 3 3 oynayıp bir daha kontraatak vermem.
Yükselme durumunda üst gruba geçmişim.
Nasıl yenildim ya Geçen hafta deplasmanda yen, bu hafta evinde yenil.
311087567
Evet bu haftayıda 3.lükteki rakibimiz karşısında aldığımız 5-1'lik bir galibiyetle bitirdik.Liderliğimiz devam ediyor,en azından gelecek sezonda 5. ligde oynayacak olmayı garantilemiş görünüyoruz:)
Bang-Bang 5-0 lüleburgaz_gücü '6 Heron '11 Barnabas '14 Vicente '24 Barnabas '88 Alkan Bang-Bang Orta Saha berbat (düşük) Sağ Defans berbat (çok yüksek) Göbek Defans kötü (düşük) Sol Defans kötü (yüksek) Sağ Atak berbat (çok yüksek) Göbek Atak berbat (çok yüksek) Sol Atak berbat (düşük)
Çift vuruş Savunma kötü (yüksek) Hücum berbat (çok yüksek)
Takım Davranışı Normal Taktik Kanattan Atak Taktik kabiliyeti yeterli
0-0
Takımın Daniel Alves'i 3 hafta sakatlandı.
ilk yarısı 1-2 biten maçı 3-2 kazandım. gelen gelirle kaliteli bir koç aldım 95k ya bir süre transfer lazım değil gelen para altyapı ve kurmaylara gidiyor şu anda takım hızla gelişiyor ah şu takım psikolojisi düzelse.
ilk macı deplasmanda 8-0 kazandım. suanda ikinci sıradadayım ve birinciyle aramda sadece 1 puan var?
Gelecek maç Lig 3. sü Derekemal66 ile kendi seyircimiz önünde çok zorlu bir maça çıkacağız.
quote:
Orijinalden alıntı: ProgreSsive aTTacK
4 - 0 yenildim.
Liderlik gitti.
Namağlup ünvanımız gitti. 4 3 3 oynayıp bir daha kontraatak vermem.
Aynı takıma yine yenildim 2 - 1
UUU beybi bu haftayıda zorlu bir deplasmanda 1-0'lık galibiyetle kapatıp,liderliğimizi devam ettirmekteyiz:)
FCKOLEJ 0-5 Bang Bang '17 Heron '24 Gama '40 Barnabas '47 Alkan '81 Alkan
Bang-Bang Orta Saha berbat (düşük) Sağ Defans berbat (yüksek) Göbek Defans kötü (düşük) Sol Defans kötü (yüksek) Sağ Atak kötü (çok düşük) Göbek Atak kötü (çok düşük) Sol Atak berbat (çok yüksek)
Çift vuruş Savunma kötü (yüksek) Hücum kötü (çok düşük)
Takım Davranışı Normal Taktik Kanattan Atak Taktik kabiliyeti yeterli
2-0
Takımı kurduktan sonra 3. maçımda 3. maçımı almam artık kesin gibi Dakika 75 deplasmanda 8-0 öndeyim