Şimdi Ara

LİG MAÇI TAKİP MERKEZİ (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
824
Cevap
0
Favori
26.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Meteor taraftarları 87. dakikada sevince boğuldu. Sol taraftaki güzel bir verkaç sonucunda topu ağlara yollayan Mauro Moreno Vidal, takımını 1 - 0 öne geçirdi.

Olmadı beyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridvanakd5

quote:

Meteor taraftarları 87. dakikada sevince boğuldu. Sol taraftaki güzel bir verkaç sonucunda topu ağlara yollayan Mauro Moreno Vidal, takımını 1 - 0 öne geçirdi.

Olmadı beyler.

geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

quote:

Orijinalden alıntı: ridvanakd5

quote:

Olmadı beyler.

geçmiş olsun.

Sağol hocam.
    Bu arada IV. ligde başarılar dilerim. Motor bu sezon yakanı bırakacak hissediyorum.

• sağol, temennim o
    yok motorla sorunlarım devam ederse düşeceğimin farkındayım
  • Küme atlayan takımlarımızı tebrik ediyorum. Darısı bizim başımıza inşallah. Motor elbet bizede güler.

GeRGeR SK, yeşilovaspor, mermaid ve Trakian kümemizin yeni takımları.
    Anatolia Ottomans (Ezeli rakip ve dost ), Trakya JK ( Ben ), zigane ve DEMOKRASİSPOR kümenin eski takımları.
    V.165 Kümesinde Anatolia Ottomans 8., Trakya JK 7., zigane ve DEMOKRASİSPOR 2. sezonlarına girecekler.
    Kümedeki takımlar genelde 200 ile 240 ht arası değerler çıkarmış. Sadece mermaidspor 175 ht ile aşağıda kalmış ve tranfer dönemini iyi geçirmezse şansı çok az.

V.165 kümesi 32. Sezon

LİG MAÇI TAKİP MERKEZİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProgreSsive aTTacK -- 22 Kasım 2010; 12:24:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

tebrikler hacı. sonunda 4.lige çıkmayı başardın. inşallah burada da başarılı olursun. :)
  • inşallah adaş. biraz kasmam gerekiyor ama bakalım, 3-4 sezon kalırım herhalde.
    tabi düşmezsem :)
  • Grubumda bir tek ben kazandım İlk hafta güzel avantaj sağladık.
  • Deplasmanda galibiyetle başladım bende.Şaşırıyorum bazen kendi takımıma
  •  LİG MAÇI TAKİP MERKEZİ

Ev sahibi takım (beyaz) ben oluyorum.
  • Lige ezeli rakibimizle başladık. kendi saha ve seyircimiz önünde 10 kişi kalmamıza rağmen maçı kazandık. Zor maç oldu. 2. resmi maçımızıda 11 kişi tamamlayamadık. 2 maçta kırmızı kart gören adamların yaptığımız 2 yeni tranfer olması düşündürücü. Rakibimizin 2 oyuncusunun sakatlanması oyunu dengeledi diyebiliriz.

Kırmızı yediğim için ve bir oyuncumda geçen haftadan cezalı olduğu için tam olarak takımın potansiyeli belli değil ama 240 ht çıkarabiliriz. Trakian deplasmanda 239 ht çıkardı. Yeşilovada 236 çıkardı kendi sahasında. gerger 220 li birşey çıkardı. Anatolian deplasmanda 221 ki 2 sakat verdi. Ben 224 çıkardım iki tranferden tam oalrak faydalanamadık. 1 transfer daha yapabilirim. Akademi ve mermaid 180 li birşeyler çıkardılar. Zigana ki geçen sezonun 2. si 144 ht çıkardı. Ya oyunu bırakacak. Yada unuttu...

KAZANDIK MUTLUYUZ.

Takım O G B M A Y ± P
    1. GeRGeR SK 1 1 0 0 2 0 2 3
    2. yesilovaspor 1 1 0 0 2 0 2 3
    3. Trakya JK 1 1 0 0 2 1 1 3
    4. mermaid 1 0 1 0 2 2 0 1
    5. Trakian 1 0 1 0 2 2 0 1
    6. Anatolia Ottomans 1 0 0 1 1 2 -1 0
    7. Akademispor 1 0 0 1 0 2 -2 0
    8. zigana 1 0 0 1 0 2 -2 0

GeRGeR SK - zigana 2 - 0
    Trakya JK - Anatolia Ottoman 2 - 1
    yesilovaspor - Akademispor 2 - 0
    mermaid - Trakian 2 - 2

LİG MAÇI TAKİP MERKEZİ

• Zor da olsa 0-1 kazandık, çok iyi oldu bu galibiyet.
  • Akademispor 0 - 3 Trakya JK

2. maçımızıda kazandık. Fakat takımın formu inanılmaz kötü. 89. dkda yine bir oyuncu sakatlandı. HT'nin bu sakatlık olayına ciddi çözüm bulması gerekiyor.
  • 6. Ligdeki İlk galibiyetimizi aldık. Mutluyuz, huzurluyuz..
  • IV. ligdeki ilk mağlubiyetimi aldım bende kendi evimde.Mutlu değilim,huzursuzum denebilir:)
  • Sahipsiz bir takımı yendim bu hafta.Üstüste 2 maç sakin oynayınca,Takım ruhum tavan yaptı en azından:)
  • 4-1
  • 0-3
  • Deplasmanda ziganayı 2 - 1 yenerek 4 te 4 yaptık.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.