Şimdi Ara

LİG MAÇI TAKİP MERKEZİ (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
824
Cevap
0
Favori
26.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eros

şampiyon drowning

helal. sakat ve cezalılara rağmen acıpayam'ı yendin. az biraz itekleme ile de olsa.
    sıralama maçını da aldın mı süperligdesin. büyük bir ihtimalle de öyle olacak.
    adam süperlige çıkıyor lan.

ben de takımı dağıtıyorum. bu sefer gaz vermeyin dönmem. 6.lige kadar düşmeyi planlıyorum. biraz da para kasalım. hep zirveye oynamak sıktı. aslında galatasaray da kümeden çıkmışken, yerine de sahipsiz rushin gelecekken acaba diyorum..

• quote:

şampiyon drowning

sormak isterim bu arada...

zayıf atağını da yakalamışım.
    nasıl berabere kalırım arkadaş.

lig boyunca vasat ataklarla tüm rakiplerine fark attı bu adam.
    benim bilmediğim bir açığı mı var bu oyunun
     LİG MAÇI TAKİP MERKEZİ

• quote:

şampiyon drowning

Şampiyon Trakya F.K ama sıralama maçına denk geldim. Rakip de çok sağlam ya. Neyse motslıcaz artık olmassa seneye
  • quote:

şampiyon drowning

Tebrikler hocam, eleme maçında başarılar, darısı başımıza.
  • Yeni Sezona kendi evimizde 4-1 lik şok bir yenilgiyle başladık. Bu sezon hedefimiz Şampiyon olmak. 6. Lig Bekle bizi sende dinlenmeye demlenmeye geliyoruz.
  • Takım Diziliş Taktik becerisi Goller Loddar Toplam Sav Ort Frv Toplam Sav Ort Frv
    Hailstorm 3-5-2 Normal () 0 21.54 250 88 96 66 63.5 20.0 30.5 13.0
    Kazan Belediyesi 3-5-2 Normal () 1 13.79 189 66 63 60 57.5 21.5 26.0 10.0
    15.08.2010, Hafta 1 Lig: V.205 Fark: 61

bu maçta puan kaybedersem dükkanı kapatacağımı söylemiştim ve bu ratinglere rağmen yenildim , başlarım böyle oyuna ya :D , fatih terim gibi operasyon yapıp satacam oyuncuların yarısını...
  • RE sezona 2-1'lik galibiyetle başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridvanakd5

RE sezona 2-1'lik galibiyetle başladı.

+1
    2-1
  • Berabere kaldık ama halâ lideriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMXex

Takım Diziliş Taktik becerisi Goller Loddar Toplam Sav Ort Frv Toplam Sav Ort Frv
    Hailstorm 3-5-2 Normal () 0 21.54 250 88 96 66 63.5 20.0 30.5 13.0
    Kazan Belediyesi 3-5-2 Normal () 1 13.79 189 66 63 60 57.5 21.5 26.0 10.0
    15.08.2010, Hafta 1 Lig: V.205 Fark: 61

bu maçta puan kaybedersem dükkanı kapatacağımı söylemiştim ve bu ratinglere rağmen yenildim , başlarım böyle oyuna ya :D , fatih terim gibi operasyon yapıp satacam oyuncuların yarısını...

usta elemanın biri bir zamanlar ''sen bu oyunu bilmiyorsun '' derdi. anlatabildimmi? usta sana motor çarpmış. şansın yokmuş.

kümede 7 puanla 2. durumdayız. kupada 5. tura geldik. mevcut kadromuzun formu ve kondisyonu yeterli ortalamada duruyor. Allah a şükür sakat ve cezalımız yok. ama olmaz diye de bir şey yok. sorun çıkmazsa bu haftaki lig maçının ve kupa maçının favorisi durumundayım. ama ekonomik sıkıntılarla takılmayı seven ben kadroda çatlaklar olursa çaresiz kalacaz. kısmet bakalım.
    amacımız 5. turdu. ona ulaştık. ligde de ilk 4 de sezonu bitirisek sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimikonen -- 2 Eylül 2010; 23:41:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ridvanakd5

Berabere kaldık ama halâ lideriz.

Bu hafta da aynı tarife.
  • bu hafta 4-1 kazandım 6 ligde suan 2 galibiyetle 6 sıradayım
  • Şoktayız! 1-3
  • rakibim ligde iddaalı olduğunu söylüyordu. ama takım dizememiş. 7-0 kazandık. lideriz.
  • Deplasmanda 2-0 kazandık, ikinciyiz.
  • benim kümede bir tuhaflık var. ya benim bu kümeden yükselerek gitmemi istiyorlar ya da saçma bir tesadüf var. rakiplerim son 2 maçıma antreman takımlarıyla çıktılar. 7-0 lık ve 0-5 lik iki galibiyet aldım.
  • 3-2
  • rakip mükemmel ortasaha ratingi çıkarttı ya
  • Ligde dördüncüyüm fakar ikinciyi 2 maçta da yendim birini evimde 5-0 diğerini deplasmanda 1-0
  • 1. celalerdogan 8 4 2 2 13 9 4 14
    2. Rebellious Eagles 8 4 2 2 13 9 4 14

Her şey eşit.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.