Şimdi Ara

Lig Tv Ama Hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben geçen sene lig başında yapılan kampanya ile Türksattan DT ligtv'li ailecek paketini izliyorum. Dün beni MT aradı ve bu ay sonunda sözleşmemin dolacağını ve istersem 80 YTL lik spor paketini 52 YTL vererek izleyebileceğimi söylediler. Ben şuana kadar sadece Türksat üzerinden ligtv izlediğim için Eutelsat üzerindeki yayın ve anal kalitesini pek bilmiyorum(Gerçi şuan seyrettiğim kanallardan ufakta olsa bir fikir ediniyorum ama).

1. Bana önerdikleri fiyat sizce nasıl.
    2. Ben sadece lig tv için alacağım bu paketi sizce vereceğim para alacağım hizmete değermi?

Bu konuda bana fikir verebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

• Spor paketinde spor max te var. Fazla para verme 39.90 a eko spor olabilir diyorum.
  • Aynı durum bende de var.Geçen sene aldım Digitürk ve kampanya vardı bir tane yanında Humax uydu alıcısı veriyorlardı.47 YTL den 12 aylık ödeyecek şekilde sözleşme imzaladım ve 12 ay sonuna geldik uydu alıcısı benim oldu.Şimdi yeni sözleşme yapacağız ama bana diyorlarki yine 47 ytl vererek uzatacaksın, ben geçen sene uydu alıcısıyla beraber 47 ytl veriyordum yine 47 verecekmişim.

Türksat üzerinden izliyorum o yüzden Spormax falan yok bende.Acaba Eutelsat üzerinden izlemem için ayar yapabilirler mi? O halde Eko Spor paketi alırım SporMax i de izlerim.
  • aynı durum bende vardı.bana uydu alıcısı da almamın gerektiği söylendi dolayısıyla 63 ytl idi galiba vermem gerekiyordu.gerek olmadığını düşünerek almadım...
  • Arkadaşlar bizde de lig tv var eko-spor da spormax yok doğal olarak beko basketbol ligi ingiltere ligi vs... gibi yayınlarda yok fiyat almaz için aradım adam 82 lira aylık ödeme dedi ama siz eski üyemizsiniz size 52 lira aylığa bağlarız dediler bir daha da aramadım bu fiyat yüksek bence senelik 624 liraya geliyor ya bi basketbol maçımız vardı arada baktığımız zaten ligleri saymıyorum onu da aldılar elimizden
  • quote:

Orjinalden alıntı: bullshi7

Aynı durum bende de var.Geçen sene aldım Digitürk ve kampanya vardı bir tane yanında Humax uydu alıcısı veriyorlardı.47 YTL den 12 aylık ödeyecek şekilde sözleşme imzaladım ve 12 ay sonuna geldik uydu alıcısı benim oldu.Şimdi yeni sözleşme yapacağız ama bana diyorlarki yine 47 ytl vererek uzatacaksın, ben geçen sene uydu alıcısıyla beraber 47 ytl veriyordum yine 47 verecekmişim.

Türksat üzerinden izliyorum o yüzden Spormax falan yok bende.Acaba Eutelsat üzerinden izlemem için ayar yapabilirler mi? O halde Eko Spor paketi alırım SporMax i de izlerim.

eko sporda spormax yok bildiğim kadarı ile yanlış olmasın. Uydunu eutalsat a çevir servis ve izlersin tabiki. 52 ytl filan diyorlar spor paketine 47 verene kadar 52 ver spor max i de izle.

• Bu nasıl bir zihniyettir ki her müşteriye ayrı fiyat verebiliyorlar anlamak mümkün değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.