Şimdi Ara

LİG TV KAMPANYA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bana en ucuz yoldan lig tv lazım en uygun kaça alırım üyeligim yok ve 1 yıl kulanacagım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalist_18

Evet arkadaşlar biz 4 yıldır türksat üzerinden lig tv izleyicisiyiz. Geçen yıl ki bir yıllık taahhüt 3 Kasım(dün) itibariyle sona erdi.. Düne kadar 40.90a izlemiştik. Bugün aradım acaba neden kapanmadı diye. Dedikleri şu:
    taahüdünüz doldu şuan size 44.90dan devam edecek(taahütsüz).

Acaba ne yapmalıyım? Ne önerirsiniz?

Benim kafamdaki düşünce şu: Ocak ayına kadar 44.90dan devam edip ihale sonucuna göre hareket etmek.

ne dersiniz?

merhaba arkadaşım taahhüt bitince mesela 47.90 izliyorsunya. bitti diycenki iptal ettirmek istiyorum tutuşcaklar arıycaklar 34.90 a veriyorlar şuan ..rica et spor max kanalınıda bedavaya getirirsin..yüklen biraz ...
    ---------------------------------------
    quote:

Orijinalden alıntı: konyalım

bana en ucuz yoldan lig tv lazım en uygun kaça alırım üyeligim yok ve 1 yıl kulanacagım

arkadaşım eger engelli izleyenlere gazilere vs %50 indirimli kartın olucak yalnız yada en ucuz lig tv türksat üzerinden lucan 47.90tl kurulum ücreti eger çanagın varsa 40tl yoksa 85 tl çünkü çanak takıyorlar..ilk ay spormax da açık hediyesi..ama dostlar kampanyasından yararlanmak istersen yakınında bir digitürk abonesi varsa abone nosunu iste ara digitürkü ben abone olmak istiyorum de ama dostlar kampanyasından yararlanmak istiyorum diye söyleyin.onlarda ilk ay size bedava yapıcaklar yani ücret ödemiyceksiniz..tavsiye eden yakınınızda ücret ödemiycek ilk ay.. 47.90tlx12 ay degilde 47.90x11 ödeme yapıcaksınız.yeni uydu receiver almaya bakın servise rica edin.biraz problemli kutular ilk hafta 3 kutu degistirdim... bilginize..
    sizce digitürk ihaleyi alıcakmı ? dogan grubu var trt var.. iyi rakipler...?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanertekin -- 5 Kasım 2009; 5:06:06 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.