Şimdi Ara

LİG TV KAMPANYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SLM , LİG TV İÇİN ÖN KAYIT OLUŞTURDUM FİYAT 47,90TL MİLLET 30 TL LERDEN KAZIKLANIYORMUYUM ANLAMADIM, BU PAKETTE SPORMAX KANALI YOK GALİBA... YENİ LİG TV ABONELİĞİNE BAŞVURANLARINDA PAZARLIK YAPMASI SÖZ KONUSUMU ?

• yok hocam pazarlık. ben bhittirken bile pazarlık yapmadılar. demek ki kafalarına göre. ben dün bitidim 19,90 lık lig tv yi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

yok hocam pazarlık. ben bhittirken bile pazarlık yapmadılar. demek ki kafalarına göre. ben dün bitidim 19,90 lık lig tv yi.

nasıl aldınız o fiyatı ? kart ile mi izleyeceksiniz ?
  • Digiturk yetkilileri geldi ve aktivasyon işlemi yapıldı, herşey güzel ilk maçı akşam izledim fenerbahçe-antalya . Recevier vestel dt 8002 alette sorun var kanal değiştirdiğimde ses 5-10 saniye sonra geliyor. Servisi aradım bu sorun varmış, onlar için doğal olan bir şey gibi bahsetti. Herkeste böyle bir sorun varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkmnbrc

Digiturk yetkilileri geldi ve aktivasyon işlemi yapıldı, herşey güzel ilk maçı akşam izledim fenerbahçe-antalya . Recevier vestel dt 8002 alette sorun var kanal değiştirdiğimde ses 5-10 saniye sonra geliyor. Servisi aradım bu sorun varmış, onlar için doğal olan bir şey gibi bahsetti. Herkeste böyle bir sorun varmı ?

Bu kadar kötü bir receiver olamaz bende de var kanal görüntüsü geliyor ses ise 10-15 sn sonra. Sinyal seviyesi %92 de olmasına rağmen ekranda donmalar yaşanıyor sanki sinyal seviyesi aşağıdaymış gibi. Servisi çağırdım sanırım kutuyu değiştirecekler bakalım ne olacak.

Paramızla rezil oluyoruz.
  • değişim yaptılar mı ?
    quote:

Orijinalden alıntı: cenk_fb

quote:

Orijinalden alıntı: gkmnbrc

Digiturk yetkilileri geldi ve aktivasyon işlemi yapıldı, herşey güzel ilk maçı akşam izledim fenerbahçe-antalya . Recevier vestel dt 8002 alette sorun var kanal değiştirdiğimde ses 5-10 saniye sonra geliyor. Servisi aradım bu sorun varmış, onlar için doğal olan bir şey gibi bahsetti. Herkeste böyle bir sorun varmı ?

Bu kadar kötü bir receiver olamaz bende de var kanal görüntüsü geliyor ses ise 10-15 sn sonra. Sinyal seviyesi %92 de olmasına rağmen ekranda donmalar yaşanıyor sanki sinyal seviyesi aşağıdaymış gibi. Servisi çağırdım sanırım kutuyu değiştirecekler bakalım ne olacak.

Paramızla rezil oluyoruz.

• tahaddütüm bitti. teklif, hoş paket artı lig tv 29.90 1 yıl tahaddütlü ilk ay fatura yok ve tüm kanallar açık, kabul ettim. napalım bi futbol zevkimiz var olmayınca olmuyor meret
  • digitürk e 1.5 ay önce abone olduk turksat üzerinden 47.90tl iyi güzel kutu kurulumu yapıldı 1 hafta içnide 3 kutu dğiştirdiler hepsi arızalı çıktı .. fason üretim vestelin ya sormayın öyle moralım bozulduki.. yazık yani.. şimdide trt kanalturk atv göstermiyor kurulum yaptım ama yok bıktık garii...
  • eski abonelere 34.90 dan izletiyorlar bakalım busene bitiyor ocak filan bitiyor dediler dogrumu bide bizimki taahüt lü... doğan amca alabilir trt de..
  • Kim alırsa alsın yaşasın broadcasterler
  • bu ay benim 47.90 dı 40.60 tl geldi kampanya indirim yapmıslar ne kampanyasıysa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

bu ay benim 47.90 dı 40.60 tl geldi kampanya indirim yapmıslar ne kampanyasıysa?

Aman dikkat edin çay kaşığıyla yaptıkları indirimi sonrasında kepçe ile almasınlar ;
    konuyu DT müşteri hizmetlerine bir sorun derim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciko44

quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

bu ay benim 47.90 dı 40.60 tl geldi kampanya indirim yapmıslar ne kampanyasıysa?

Aman dikkat edin çay kaşığıyla yaptıkları indirimi sonrasında kepçe ile almasınlar ;
    konuyu DT müşteri hizmetlerine bir sorun derim...

sn ciko44 aradım dediğiniz gibi sordum.size indirimli bir kampanya gözüküyor dendi bende anlamadım onlar benden beter onlar bilmiyor birşeyi zaten..
  • Çok çabalamıştım 2 hafta önce 1 kuruş inmediler.
  • yalnız arkadaşlar ben forumdada yazdım ben digitürke 2 ay önce abone oldum belki yeni abone indirimi olabilirmi bilmiyorum ama dostlar kampanyasından yararlandım.yani bir arkadaşım beni tavsiye etti.ilk ay fatura hem ona hem bana bedava oldu.yani 47.90tlx12 yerine 47.90x11 ödiycem artık buna ilaveten ilk fatura 47.90 yerine 40.60 geldi... aradım neden dedim böyle uygun geldi kampanya dediler ne kampanyası dedi onlarda bilmiyor...
  • benim arkadaşım 10 ytl ye izliyor lig tv yi...evet yanlış okumadanız 10 ytlye...süresi bitti iptal işlemi verdi aradılar 10 ytl veri izlim dedimler kabul ettiler...benide aradılar spormaxi bedavaya verin dedim ok dediler...ücret konusunda emin olun biraz pazarlık yapin istediğinizi alırsınız
  • arkadaşlar trt kanalını seyreden varmı ? bende gitti kaç gündür?
  • Evet arkadaşlar biz 4 yıldır türksat üzerinden lig tv izleyicisiyiz. Geçen yıl ki bir yıllık taahhüt 3 Kasım(dün) itibariyle sona erdi.. Düne kadar 40.90a izlemiştik. Bugün aradım acaba neden kapanmadı diye. Dedikleri şu:
    taahüdünüz doldu şuan size 44.90dan devam edecek(taahütsüz).

Acaba ne yapmalıyım? Ne önerirsiniz?

Benim kafamdaki düşünce şu: Ocak ayına kadar 44.90dan devam edip ihale sonucuna göre hareket etmek.

ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanfc

benim arkadaşım 10 ytl ye izliyor lig tv yi...evet yanlış okumadanız 10 ytlye...süresi bitti iptal işlemi verdi aradılar 10 ytl veri izlim dedimler kabul ettiler...benide aradılar spormaxi bedavaya verin dedim ok dediler...ücret konusunda emin olun biraz pazarlık yapin istediğinizi alırsınız

yok daha neler bide üstüne para isteseydiniz bari
  • bir de faturalarda sorununuz olduğunda şikayetvar.com'a yazın çok faydasını görürsünüz zamanında ben 9.99tl ödeyerek 8 ay boyunca süper paketi izledim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.