ben beşiktaşlıyım digitürk üm var iade etmeyeceğim neden
1-ben sadece lig tv izlemiyorum diğer kanallar da var izlemek için normal kanallar yani 2-maç bitiminde lig tv yorumcuların birtanesini dinlemiyorum erman olsun şansal olsun veya diğerleri açar trt 1 de dinlerim işim olmaz emanla şansalla
lig tv benim için adece maç izlemek için maça gidemeynlerde var diilmi yani protesto nuzu haklı görüyorum ama beşiktaşımı seyrtmekte benim hakkım maça gidemedim için mecburen lig tv almak zorundaydım
bana da hak vereecek beşiktaşlı kardeşlerim var dır da umarım
Edit: ben lig tv yi savunmuyorum yanlış anlaşılmasın
Hacı kusura bakma da edit derken ?
Bende olsam bende iade ederim. Tuttuğum takım futbol oynamadığına göre izlenecek birşeyde kalmıyor. Hemde bu kriz ortamında ligtv de çok para beah.
D Smart alınca ona geçersiniz ordada Doğan yolar sizi.. İlker Yasin ile maçlarınızı artık tam kadro Holosko Bobo diye isimleri kullanarak duyarsınız..
Kezman gole gidiyor, Penaltı , GOL GOL, , HEM GOL HEM PENALTI.... Spiker bahanesi ilede Federasyona istifa....
quote:
Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı
Bende olsam bende iade ederim. Tuttuğum takım futbol oynamadığına göre izlenecek birşeyde kalmıyor. Hemde bu kriz ortamında ligtv de çok para beah.
kusra bakmayında cehennemmarşı haklı.bence ligtvyi iade etmenizin altında yatan gerçek beşiktaşın iğrenç bi futbol oynaması olmasın???ben edersem onun için ederdim,gerisi fasa fiso boş laftır.
Forza ligtv
quote:
Orjinalden alıntı: Electra
quote:
Orjinalden alıntı: ax
istesenizde benzeyemezsiniz.
bence sen yıldırım demirörenin fotoğrafını koy.şimdi ben sana ali aydın desem ne dersin bana.
Haksız penaltı diyebilecek kadar Dürüst bir insanım.
150 tane iptal var şu ana kadar. Arkadaşlasr bilgisi olmayan arkadaşlar varsa, facebookdan arkadaş listenizi bu kampanyaya davet edin.. Bu rakamı daha üst seviyelere cıkarmamız lazım. Yüklen.
Takımım küme düşsede bunu lig tv ye bağlayacak bir düşüncede olmam. Ligtv'mi kimse iptal ettiremez. Ta ki yayıncı kuruluş değişene kadar.
etmiyorum, etmiycemde.. Hedef değiştirmek isteyenler bunu çok güzel başarmışlar yine. Televizyonun sahipleri çıkıp top oynuyolar çünkü sahada. Televizyona decodera tv kumandasına tepki gösterene kadar buraya verilen enerjinin yarısı demirörene tepkiye harcansaydı bugüne kadar düzlüğe çıkmıştı takım çoktan
quote:
Orjinalden alıntı: Technics
etmiyorum, etmiycemde.. Hedef değiştirmek isteyenler bunu çok güzel başarmışlar yine. Televizyonun sahipleri çıkıp top oynuyolar çünkü sahada. Televizyona decodera tv kumandasına tepki gösterene kadar buraya verilen enerjinin yarısı demirörene tepkiye harcansaydı bugüne kadar düzlüğe çıkmıştı takım çoktan
Hocam size ve burdaki Lig tv icin yorum yapanlara sesleniyorum ne kadara izliyorsunuz Ligtv yi?
Gözünüzü seveyim etmeyin, beni işsiz bırakmayın
birşeyi ayırt edememişssiniz beşiktaşlı dostlar çok yazık !!!!
lig tv ye verılen tepkinin kesinlikle demirörenle hiç bir alakası yok gündem i değiştirsen ne fayda arkadaşım neden bahsediyorsun sen oturup televizyon karşısında maç izlemek kolay ne yaptın beşiktaş için demirörene bağırdınmı ? Söylesene bize hocam takım niye oynamıyor bestesinin ne şartlar altında söylendiğini nasıl yapıldığını bilirmisin tv başından sallamak kolay demirörene tepki verseniz gidermiş te kumanda ya suç bulunmazmışta
Yanım yanım yanlı yayınlarını sizin gibi beşiktaşlılara sürdürmeye devam etsinler sizde destek çıkın onlara
BEŞİKTAŞ TARAFTARI ŞUNU KARIŞTIRMAYIN ...BEŞİKTAŞ BAŞARISIZDIR KÖTÜ YÖNETİLİYORDUR ,BEŞİKTAŞ BAŞKANINDAN AN BE AN SANİYESİNDE KURTULMASI GEREKLİDİR HEPSİ İÇİN SONUNA KADAR DESTEKLİYORUM BUNUN LİG TV İLE NE GİBİ ALAKASI VAR YA DA KİM DEMİŞ LİG TV YÜZÜNDEN BAŞARISIZIZ DİYE
Ayrımcılık kayrımcılık di,z boyu ise ,bütün basın bir olmuş iki büyüğe ilerleme çabası içindeyse buna seyirci kalamayız kimse desteklemek zorunda değil bu organizasyonu biz bilinçli taraftar ruhunu oluşturmaya çalışıyoruz. sen iade etme güle güle kullan lig tv ni
BİR SEVDAYSA HAYATI ANLAMLI KILAN DAHA YÜKSEK SESLE BEŞİKTAŞ ULAN!!!!
Senin gibi şeker nickli çocuğa ulan mulan yakışmıyor. Lütfen! Lütfen böyle şeyler söyleme. Annene söylerim acı biber sürer.
Off baydı bu hakem muhabbeti.Sezon başından beri kaç tane maçta düzgün top oynamış bjk de sucu hakemlere atıyor ...
quote:
Orjinalden alıntı: Bekapa
Forza ligtv
oftaş he ? vay anasını bi ofsayt bu kadar mı hazımsızlık yaptı
Kapatmakla kalmayın, Lig Tv izleten kahvelerde çift okey bile gelse oyunu bırakıp gidin
quote:
Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı
Senin gibi şeker nickli çocuğa ulan mulan yakışmıyor. Lütfen! Lütfen böyle şeyler söyleme. Annene söylerim acı biber sürer.
sen ne havalı şeysin cosby şov..gel şeker verim sana ben
quote:
Orjinalden alıntı: Technics
aynen tech hep sorunu gsde fbye taş atararak arıyor sizin elemanlar birde hakemler avrupadada bjk aynı düşüşde ama illa bir klup arancak sorun demirörende bukadar zormu görmek bizde canaydın döneminde neler çıkıd adnan polat geldi herşey çok güzel